Şimdi Ara

TİTAN HAKKINDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben titanda oynuyorum 80 lvl warriorum ama bakıyorum bazı kişiler krowaz set felan yapmış ben okadar uğraşmama rağmen 7 raptor 7 shel set old takı seti zor yaptım acaba benmi çok yavaş geliştiriyorum karakterimi yoksa milletmi çok hızlı :)) bir fikri olan varsa paylaşsın

• kxp'un gücü diyorlar ona başka birşey değil

cuff binder slotlarındaki kxper tayfasının bir kısmı realden arkadaş o dediydi
  • valla oyundan soğudum. millet ne rahat item yapıyor anlamadım gitti
  • Başka serverlarda sağlam olarak gördüklerinden titana ve destana geçenler üstünlük sağlamak için koxp ile oynarlar bir süre.Sonra ben hiç koxp kullanmadım ayağına yatarlar.Gelenek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Başka serverlarda sağlam olarak gördüklerinden titana ve destana geçenler üstünlük sağlamak için koxp ile oynarlar bir süre.Sonra ben hiç koxp kullanmadım ayağına yatarlar.Gelenek...

Buna bugün şahit oldum desem inanırmısın? Server açıldığından beri koxper olan adam bugün koxperlara sövüyordu.
  • bu arada oyundaki nickler ne arkadaşlar :)) ben Turkk karus warrior
  • adamlar bfyede koxp kuruyor.
  • Bazı slotlardan 40k ile 200 k arası npc satışı olan low class istemler düşüyor. Koxpci arkadaşların 7 gün 24 saat ugrak mekanı olan bu yerler bizzat kendım şahit oldum 8 saatte 35-40m para yapıyor.

Multi client ile i5 işlemcili orta kalite bir bilgisayarda 0 kasma ile 6 karakter açmak mümkün. İkili partiler halinde 3 slotu aldıklarını düşünürsen. Günde ortalama ; 342 m para yapıyor.

Geri kalanı sen düşün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.