Bildirim
Titreşimli Bel Aleti (pls yorum yapın)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım bende bir tane var. günde en az 40 dk. kullancaksın. Ben kullandım. Aynı zamanda yememe ve içmemede dikkat ettim. sadece aleti kullanmak yardımcı olmuyor zayıflamaya. faydası oluyor dikkat edersen -
saol 40 dakka demişin ben en az 5-6 saat takarım heralde yeme içmeyede dikkat edersek zayıflarız galiba
beyler başka alan varsa yazabilir görüşlerini -
la kadına günde 3-4 saat kullansak zararı olurmu dedim gülüyor :D en fazla 40 dakka dedi dediğin dogruymus -
Kullan ama onu kullanınca hafifden de bir diyete başlaman gerekli.Sadece o aletle olmaz. -
Önce sabırlı olmak gerekiyor.
Ben tercihim sonucu muallak olan pasif yöntemlerden ziyade diet + aktif egzersiz şeklindedir.
O titreşim zımbırtısı yerine bir vileda sapını omuzlarının üzerine alıp belden bir sağa bir sola dönsen daha anlamlı kalori yakarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraq -- 15 Ocak 2008; 17:02:05 > -
Bende aynı nürün üzerinde araştırma yapıyorum
Şuan Vibro Shaper isimli ürün üzerinde yoğunlaştım
Sanırım en çok o karşıam çıktığı için
Ama nasıldır emin değilim
Bu ürünlerde bilgisi olan yardımcı olsa -
Valla geçen gün bir tv kanalında titreşimli bel aleti satıyolardı indirim günü diye bir muhabbet var
neyse konuya dönelim sunucu çok aktif yerinde duramıyor ürünü tanıtmak için bir seyirci çıkardı ve bu titreşimli aletin kemerini bayanın beline bağladı, çalıştırdı sunucu kadına diyo ki '' ne hissediyosunuz'' kadın aynen şunu söyledi '' Kilo vermeye başladığımı hissediyorm''
Ne kadar etkili sen düşün
Sunucu diyo yok artık -
show da seyirci sucunuyu geçmiş
Nasıl kaptırmışsa kendini sunucunun hızına
Yani o kadarınıda beklemiyoruz
Henüz aklımızı peynir ekemk niyetien yemedik -
Televizyon programlarının saçmalıkları işte -
Ben kullandım fakat inanın bozulana kadar ki evrede hiçbir faydasını görmedim. 150 ytl ye almıştım netten bir siteden. Koca bir saçmalık madem bu kadar etkili neden fiyatı hem düşüyor hemde insanlar başka aletlere yöneliyor. Tamamen insanların zaaflarına yönelik acımasız bir pazarlama taktiği. -
bendehttp://www.birdunya.com/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=174267&CatID=9108&tabId= ürünü kullanıyorum çok faydasını gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpertisEgo -- 26 Şubat 2008; 12:47:38 >
-
tamamen yalan bir alet. bu aletin yaptığı etki karın üzerindeki yağ katmanlarını parçalamaktır. dolayısıyla rejim yaparak daha hızlı kilo vereceğinizi savunur. bunun yaptığı etkinin aynısını karın kaslarınızın üstüne küçük yumruklar atarak sağlayabilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- küflenmiş zeytin yenir mi
- kulakta pırpır sesi
- sandimmun neoral kullananların yorumları
- durolane iğne fiyatı
- ameliyat dikiş yerinden kan gelmesi
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- ev tipi koşu bandı
- klozapin kullananların yorumları
- en iyi termos markaları
- bol boxer giymek zararlımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X