tivibu taahhut yenileme yada farklı cihaz firmaya geçiş
-
-
ben iptal talebi vererek 19.90 a süper paket izliyorum en uygunu o ama 2 yıl taahhüt istiyorlar onun dışında mevcut üyelik yenilemede daha uygun yok sanırım
-
nasil veriyoruz iptal talebini hocam arayip mi? ne zaman yapmistiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubatta ve arayarak yaptım fax bile çekmeden teklifi sundular
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eyvallah hocam bende deneyeyim sansimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de taahhüt bitecek taktik işe yaradı mı ne yaptınız?
-
Önümüzdeki ay deniycem hocam ama muhtemelen kapatırım
-
Bizde tivibu ev var da annemler dizileri falan geri sarıp sarıp izliyor o özelliği çok iyi. O yüzden kapatmak gibi niyetimiz yok da çok da pahalı bir fiyat çekmezlerse iyi olur. Zaten bu tivibu evi ttnet dışında başka internet sağlayıcıda kullanamıyormuşuz o yüzden düşük hıza da yüksek ücret ödüyoruz.
-
selam , kutuyu iade edicemde sizden ricam tivibunun verdigi hdmi kabloya bakabilirmsnz ustunde yazi vs bisey var mi?farkli kablo koyarsam bunlar kablo parasi kesiyorda.quote:
Orijinalden alıntı: Tamacti JunBizde tivibu ev var da annemler dizileri falan geri sarıp sarıp izliyor o özelliği çok iyi. O yüzden kapatmak gibi niyetimiz yok da çok da pahalı bir fiyat çekmezlerse iyi olur. Zaten bu tivibu evi ttnet dışında başka internet sağlayıcıda kullanamıyormuşuz o yüzden düşük hıza da yüksek ücret ödüyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın yeni gördüm. Kabloda bir yazı falan göremedim ama orjinal kablosu mu bilmiyorum yılldardır bizde cihaz çünkü.
-
Teşekkürler hocam
-
ttnet i iptal ettirince tivibu da otomatik olarak iptal oluyor mu?
-
yaptığınız sözleşmeye göre değişir ama genelde olmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X