Şimdi Ara

Tivibu yeni hat taşıyanlara faturalı ayda sadece 1 tl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Geçen hafta geçiş yaptım. Kanallar gayet güzel. Zaten süper paket bütün kanallar açık. Toplasan iki senede 24 TL hiç bir şey. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gborucu

Geçen hafta geçiş yaptım. Kanallar gayet güzel. Zaten süper paket bütün kanallar açık. Toplasan iki senede 24 TL hiç bir şey. Tavsiye ederim.
    Ben şu anda TV+ kullanıcısyım.Sizin gibi hat taşıyacağım ve Tivibu verecekler.Tivibu Süperpaket Kanal Listesine baktım pekçok kanal mesela KanalD, Star, Show, CNN, Fox,TRT1, TRT Belgesel HD olarak görünmüyor.Bunlar listede yazmasa da HD olarak izleniyormu?
  • Evet HD görüntü alıyorsunuz.

• İki hattımı faturalıya geçirdim ayda 1 TL banada teklif ettiler almadım.
    Uydu sevmiyorum.
    İp tv dedim, ona kampanya yok dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gün aldım. Hattımı faturalıya geçirdim , 1 tl farkla aldım. Uydu alıcım gidiciydi zaten en uyguna gelmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Bende bu gün aldım. Hattımı faturalıya geçirdim , 1 tl farkla aldım. Uydu alıcım gidiciydi zaten en uyguna gelmiş oldu.
    Hangi tarifeye gectiniz her tarife uygunmu yani en ucuz tarifeye gecsekte bu 1 tllik kampanyadan yararlanabiliyormuyuz ?

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Kimse cevap vermemis , bende ayni seyi merak ediyorum. Sadece faturaliya gecmemiz yetiyor mu yoksa belirli tarifeler mi sadece.

• Ttnet kullanıcılarına da yapsalar keşke

.

• Arkadaşlar, bende bu kampanyadan faydalanmak istiyorum ama 2 farklı cihaz var; vestel ve humax. Araştırmalarıma göre humax tavsiye ediyorlar ama ondada internet girişi yok, bayi vesteli önerdi, görüntüsü nasıldır vestel cihazın, bazı formlarda çamur gibi olduğundan bahsetmişler, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, sırf belgesel kanalları için alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thermal

Arkadaşlar, bende bu kampanyadan faydalanmak istiyorum ama 2 farklı cihaz var; vestel ve humax. Araştırmalarıma göre humax tavsiye ediyorlar ama ondada internet girişi yok, bayi vesteli önerdi, görüntüsü nasıldır vestel cihazın, bazı formlarda çamur gibi olduğundan bahsetmişler, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, sırf belgesel kanalları için alıcam.
    Bence vestelin görüntüsü gayet iyi. Ama çok kullanışlı değil arada sapıtıyor tekrar izle ve seç izle menüsü var gayet güzel çalışıyor ama diğer uygulamalar (YouTube, TT Müzik gibi) insanı kanser eder.

• quote:

Bende bu gün aldım. Hattımı faturalıya geçirdim , 1 tl farkla aldım. Uydu alıcım gidiciydi zaten en uyguna gelmiş oldu.
    Hangi tarifeye geçtiniz acaba hocam.. Her tarife kabul ediliyor mu..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Hangi tarifeye geçtiniz acaba hocam.. Her tarife kabul ediliyor mu..

Alıntıları Göster
    "EN KRAL 6GB " Tarife adı. 1000 dk 1000 sms 6 gb net 24 tl ve tivibu 1 tl aylık. Arkadaşlar burası önemli , bu tarifeyi kullanmak için üzerinize veya bir tanıdığınızın üzerine ttnet olması lazım. AKSİ TAKDİRDE KULLANAMAZSINIZ.
  • quote:

"EN KRAL 6GB " Tarife adı. 1000 dk 1000 sms 6 gb net 24 tl ve tivibu 1 tl aylık. Arkadaşlar burası önemli , bu tarifeyi kullanmak için üzerinize veya bir tanıdığınızın üzerine ttnet olması lazım. AKSİ TAKDİRDE KULLANAMAZSINIZ.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam.. Üzerime ttnet var bende bu tarifeye geçerim muhtemelen. Bu arada kurulum parası vs verdiniz mi acaba. Uydu hangisini tercih ettiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Eyvallah hocam.. Üzerime ttnet var bende bu tarifeye geçerim muhtemelen. Bu arada kurulum parası vs verdiniz mi acaba. Uydu hangisini tercih ettiniz..

Alıntıları Göster
    Benim aldığın yeri baz alarak yazıyorum. Uydu alıcısı küçük bir şey ve üzerinde bir tane kart takılı. Eleman şube de yükledi bana verdi , ben taktım kullanıyorum. Herhangi bir para vermedim. Sim kartı takınca toplam 3 tane sms atıyorsun , 2 tanesi sim kart için bir tanesi uydu cihazı için. Bu smsleri hattı ve cihazı tarife üzerinden kullanmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

İki hattımı faturalıya geçirdim ayda 1 TL banada teklif ettiler almadım.
    Uydu sevmiyorum.
    İp tv dedim, ona kampanya yok dediler.
    hocam evde internet varsa ethernet kablosunu cihaza bağlayıp+ tivibu go sistemine girerek(ücretsiz veriyor) iptv özelliklerini kullanabilirsiniz. bilginiz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metrekare

Kimse cevap vermemis , bende ayni seyi merak ediyorum. Sadece faturaliya gecmemiz yetiyor mu yoksa belirli tarifeler mi sadece.
    faturalı tarifeye geçmeniz yeterli. içerik önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

hocam evde internet varsa ethernet kablosunu cihaza bağlayıp+ tivibu go sistemine girerek(ücretsiz veriyor) iptv özelliklerini kullanabilirsiniz. bilginiz olsun..

Hangi cihaza, tam olarak anlayamadım.
    Evde internet var ethernet kabosuda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gün vodafonedan tt kontürlü hatta geçtim.

1. evde sol var. Ttnet yok. tivibu alabilir miyim? Kardesimde var.

2. İlk 1 aydan sonra önemli kanallar kapanıyor mu? Bir arkadasımın tüm önemli kanalları kapandı ve söküp kenara koydu.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

quote:

Orijinalden alıntı: first9

Hangi cihaza, tam olarak anlayamadım.
    Evde internet var ethernet kabosuda var.

Alıntıları Göster
    tivibu aldığınızda verilen tivibu cihazına
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.