Şimdi Ara

Tm'den Makine Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm öğrencisiyim 9.sınıftan beri fen görmedim.Ancak bu sene makine müh için karar kıldım kafamda 130 k ile alan kütahya var.sayısalcı arkadaşlar yardımcı olursa sevinicem.Ortalama yaptğım netler şöyle.

Ygs türkçe 30 sosyal 30 mat 27 fen 7

Lysde mat 30 geo 10 fizik 5-6 kimya 2-3 biyo çözmüyorum

Oluru var mıdır ? Bir akıl verin lütfen

• Lise sinif arkadasimin netler aynen soyle: lys mat 15 net..lys geo 9 net..lys fizik 12 net...lys kimya 10 net.. lys biyo 8 net yapti yaklasik olarak 135bin siralama yapti su an makine muhendisligi ogrencisi. Hangi universite oldugunu unuttum ama nigde,aksaray ve bozok universitesini tercih etmisti. Ama su an alttan birsuru dersi var butunlemelerle kurtarmaya calisiyor makina muhendisligi kolay bir bolum degil.
  • Yok mu akıl vericek bi kişi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalurjistOguz -- 25 Ocak 2013; 0:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistOguz

Lise sinif arkadasimin netler aynen soyle: lys mat 15 net..lys geo 9 net..lys fizik 12 net...lys kimya 10 net.. lys biyo 8 net yapti yaklasik olarak 135bin siralama yapti su an makine muhendisligi ogrencisi. Hangi universite oldugunu unuttum ama nigde,aksaray ve bozok universitesini tercih etmisti. Ama su an alttan birsuru dersi var butunlemelerle kurtarmaya calisiyor makina muhendisligi kolay bir bolum degil.

Okulu 6-7 yılda bitirmem sıkıntı değil kazanıp gitmem gerekiyor.arkadaşınız fende iyi yapmış ben matı iyi yaparak o açığı kapatabilirmiyim acaba ? birde ygssini biliyormusun arkadaşının
  • Yani onu artik kendin hesaplaman lazim, ygs dende ham 280 falan aldiydi butun puan turleri birbirine yakindi.

• Hesapladım mf 4 de o netlere eş değer puanı alabiliyorum tabi sınavda ne yaparız o belli olmaz :D.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.