Şimdi Ara

TM ICIN - FEN -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi dalga gectigimi felan sanmayinda acaba fen icin - matematigin rasyonel sayisi tarzindan - yapabilecegim birkac sey var mi ? Son gun 1-2 saatlik okuma yapayim en azindan birkac ufak sey kapayim belki yardimi olur diyorum. Elinizde boyle kucuk notlar var mi ?

4 yillik fen emeginize dalga gecmek manasiyla acmadim yanlis anlamayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiz -- 21 Mart 2014; 20:37:39 >

• Biyolojideki uzun sorulara bak. Bazı cidden coğrafya sorusu gibi oluyor. Grafik veriyor, altına yazı veriyor ve seçeneklerde yorumluyor. Bazıları ise terimler falan araya giriyor, ona buna enzim katıyorsun. Onlar sıkıntılı oluyor.

Fizik YGS'de sağlam bilgin olması gerekiyor. Vektörlerle ilgili teknikler var, onları biliyorsan çok kolay yapabilirsin. Kimya'da kolay soru olarak, hal değiştirmeler verip hangisi kimyasaldır diyebilir. Simyayla ilgili soru sorabilir. Simya yapabilirsin aslında.

Simyacılar için en önemli şey;
    1. Ölümsüzlüğü bulmak

Tabii bunu araştırırken, boya falan buluyorlar. Ot mot kullanıyorlar. Kimyaya yardımları dokunuyor yani. Simyayı ve Hayatımızdaki Kimyayı 5-10 dakika internetten veya kaynak kitaplardan araştırırsan en kötü 1 net faydaya geçersin.

• Ben Fen çıkışlı bir Tm öğrencisiyim. Sadece en büyük tavsiyem önce alanına yoğunlaşmalısın. zaman kalırsa fizikte hız problemi kıvamında sorulara, kimyada cözünürlük sorularına veya biyolojideki basit ekoloji sorularına bakabilirsin.
  • paradiz P kullanıcısına yanıt
    fende biyolojiye ve kimyanın (simya konusuna ) bak . ve kimyada fiziksel değişmelere falan yani demirin paslanması fiziksel mi kimyasalmıdır onlara bak .
  • kimyayi yaparsin bence hepsine bak cunku ortaokul bilgisi soruyolar.Periyodik cetvel iyonik bag gibi seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saniyorum ortak gorus teknik olmayan yorumsal sorulara bakmam. Dediginiz gibi simya konusuna bakacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.