Şimdi Ara

Tm ilk 5-10k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene 27k dan kaldım şuanki netler genel olarak bütün denemelerde(ÜçDörtBeş,Apotemi Hariç daha çözmeye fırsatım olmadı)
    Türkçe +34
    Sosyal +35
    Matematik 25-32
    Fen 5-10

Ygs ye pek güvenemiyorum ters köşe olabilir. Lys mat2de temel baya sağlam ve en çok güvendiğim ders. Edebiyattan Ygsye kadar Cumhuriyeti Bırakacağım geçen seneden zaten temelim var bu netlerle ilk 10k falan girebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukcumezun -- 10 Şubat 2016; 23:02:31 >

• mat 1 e asıl bence girersin 10k ya rahat 5k da sınav anına bağlı
  • Baya aynıyız senle ben hamda 27den kaldım netlerimizde çok yakın
    Olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin ygs çok ters gelmesse ilk 1 k ya bile girersin , o yaptığın mat netinin bu sene daha da üzerine koyacağını düşünerek diyorum o neti tıp isteyen zar zor yapıyor , edebiyatta da sağlam bi çalışma ile 45 üstü yapsan ne kadar üstüne çıkarsan o kadar iyi olur ama senin baya oluru var bence ilk10 k hedefinin

Edit : lys mattan bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35000 -- 10 Şubat 2016; 23:06:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geometri 0 geometri sorularını boş bırakıyorum denemeye göre değişiyor dengede 34 35 yaptığım oluyor basit geometri soruları olunca final 30luda maksimum 33 oluyor ama genelde 27-30 sallantıda
  • eyvallah hocam biliyorum zaten mat2me güveniyorum o konuda bu sene edebiyatdan zorlayabilirler ona asılıyorum mat2 den eksikliklerimi gidermeye bakıyorum geçen seneki netimi korusam yeter çünkü edebiyat geçen sene kolaydı bu sene edebiyattan zorlarlar inşallah bakalım hocam şu sıralar biraz çalışmadan sallantılar var
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    135 gün 0'dan 3k (TM)
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.