Şimdi Ara

TM YE GEÇME KARARSIZLIGI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YGS 6 25K

MATTAN 39 NET 21 KÜSUR GEO YAPTIM

EDEBİYATTAN 28 29 NET COGRAFYADAN 17 18 YAPABİLİRSEM SİZCE SIRALAMA NEREYE GELİR ???

TM 1 DÜŞÜNÜYORUM

OBP 83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodfellas123 -- 22 Haziran 2016; 18:13:30 >

• Goodfellas123 G kullanıcısına yanıt
    YUKARI
  • edb cok az oldugu icin 20 25 bin gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • marblegilded M kullanıcısına yanıt
    15 şansım çok az diyosunuz yani hocam. Sınavda artık 40 tane işaretliycem ne kadar gelirse şansıma tutarsa salladıklarım her netin önemi var edebiyattan.
    hocam ygs,mat falan iyi ama 15 olması icin edb yüksek olmalı malum en fazla etkisi olan edb tm3 tercih edecekseniz

HOCAM ASLINDA İŞLETME FALAN DÜŞÜNÜYORUM
    35 falan yaparsanız bence gelir hocam tm1de de tabi sorulara da baglı siz yapabildiginiz kadar yaoın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam yapabileceğim 30 max artık 8 10 tane sallayıp tutturma şansıma bakıcam
  • Birazdan lawnate diye bi keko gelir hedefin 50 netmiş gibi dalga geçmeye çalışır blokla geç onu. Edebiyat içinse Tanzimat edebiyatı serveti fünun edebiyatı milli edebiyatı ve yazınsal türler (şiir incelemesi, deneme, roman vs.) onlara bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam neden edebiyata çalışmayı düşünmüyorsunuz.sizin yerinizde olsam günde gerekirse 10 saat çalışır edebiyattan 30-40 civarını hedeflerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 10 degil 20 saat çalışsada 40 yapamaz rahat ol parağrafı iyi yap edebiyatın başlarından soru kaçırma 25-30 belki çıkar.

• hocam aslında edebiyat 2. bir seçenek olarak düşünüyorum yani fenden istediğimi alamazsam diye fende 32k yım ve güvenemiyorum fazla matematik netlerimin de çok yeterli olcagını dusunmuyorum fazla ilerlemek için yine ilerletir diye dusunuyorum ama
  • old yeller O kullanıcısına yanıt
    hocam öyle trollere kulak asmam he der geçerim tavsiye için sagolun
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    geçen sene hiç bilmeden 30 yaptım çalışsam 35 yaparım da gecen seneki gibi olur mu sorular gecen sene zor değildi
    Belli olmaz kolaydı geçen sene bu yıl kazık gelirse 30 falan görmrn zor ondan 3-4 gün çalış kolay kısımlara.

• HDogus kullanıcısına yanıt
    geçen sene zaten 25 türkçe çıktı o kısmı yaptıktan sonra uyak tema falan 2 soru cıkmıs e biz de iyi denen bi lisede okuduk nazım türleri falan bi kaç konu biliyorum eser yazar sorularına kadar cozerım zor olsa da kolay olsa da zaten ondan sonrası belırlıyor zor mu kolay mı yani 26 27 yapacagımı dusunuyorum
  • Yapabilirsin bence kardeşim günde 1 2 saatini edebiyata ayırabilecek konumdaysan oluru var 30 netin tavsiyem tanzimat servetifünun fecriati milliye bakmaya calıs cumhuriyete bakma bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 22 Haziran 2016; 18:57:04 >
  • Hocam odtu isletme 9kusurmus su an hevesim kirildi o seviyeye cekmem zor gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodfellas123

Hocam odtu isletme 9kusurmus su an hevesim kirildi o seviyeye cekmem zor gibi duruyor

Puanzadan bak hocam 2014e göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodfellas123

Hocam odtu isletme 9kusurmus su an hevesim kirildi o seviyeye cekmem zor gibi duruyor

Kards calıs isletme olmaz iktisat yazarsn oldugu kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.