Şimdi Ara

TM1 82K SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen seneye göre sıralamam Marmara 1. & 2. Öğretim İktisat'a yetiyor. Ancak benim istediğim , İstanbul Üniversitesi İktisat olmuştur hep. Onunda 2. öğretimine yetiyor. 1.öğretim mi yoksa 2. öğretim mi daha iyi olur bilmiyorum kampüs hayatı açısından ? Bartın makine müh. bıraktım bu sene 2. öğretimi bilirim ölüdür kampüs lise gibi gider gelirsiniz. Şimdi ben ne yapmalıyım ? 1. öğretimi daha öne mi yazayım yoksa ist.'da fark etmez mi dersiniz ? 23 aobp çok güzel 30k geriye attı beni saolsun kesildiği için üniversite 1. senemde bıraktım çünkü 2011 mezunuyum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 21 Temmuz 2012; 13:43:29 >

• UP !!!!
  • istanbul iktisatta birinci öğretim ikinci öğretim fark etmiyor.yoklama sistemi yok istediğine girebılirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

istanbul iktisatta birinci öğretim ikinci öğretim fark etmiyor.yoklama sistemi yok istediğine girebılirsin

Sabah uyanması sıkıntı :D 1. öğretimcilerin dersleri kaçta bitiyor bide , 12 1 ise okey ama daha uzuyorsa 2. öğretim kafidir. Ya da 1. öğretim'e kaydolup 2. öğretim'e giderim. Bu olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 21 Temmuz 2012; 14:00:05 >
  • Bu arada istanbul üni. iktisat 1. öğretim 66k dan kapatmış. Hamda 55k dayım ama puan kesilince 82k'ya düştüm. 16 k gerideyim 1. öğretimden gelme olasılığı nedir ? 2. öğretim banko 99k ile kapatmış. Ama 1 tutar mı sizce ?
  • Ders saatlerini bilmem ama bu dediğim yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

Bu arada istanbul üni. iktisat 1. öğretim 66k dan kapatmış. Hamda 55k dayım ama puan kesilince 82k'ya düştüm. 16 k gerideyim 1. öğretimden gelme olasılığı nedir ? 2. öğretim banko 99k ile kapatmış. Ama 1 tutar mı sizce ?

Tutabilir şans var.BEn de 109binim. İSt ikt iö yazcam bakalım olcak mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah olcak dostum. Ben bu seneden umutluyum :)) gelmese bile marmara 2. öğretim banko senin şuan cepte yani. O da göztepeye taşınmış orasıda güzel olur. Marmara kasar ama bizi ist. üni. rahat :)
  • up !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.