Bildirim
TM3 4780 TM1 9.400 ODTÜ İŞLETME VS ANKARA HUKUK ?
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birinci sınıfi yeni bitirdim.Ankara hukuktayim, gecen sene kazandim.Kontenjan düşüşü var bu sene ama yine de sana vurmayacagini düşünüyorum en son 5 binlerde kalır gibi geliyor.Ankara için sansın oldukça yüksek. -
Cevabın için teşekkür ederim peki öneriyor musun ? özellikle matematiğe yatkınım edb. çalışmaktan nefret eden bir insanım sence sırf ismi ve iş alanı için girmem doğru mu ? -
Ismi ve is alanı da tabi düşünülmesi gereken şeyler ama asıl önemli olan senin ne istediğin ve sevdiğin şeyi yapman.Okulun akademik kadrosu oldukça iyi.Ben çok memnunum gelirsen eminim sende memnun kalırsın.Benim de sayisala yatkın bi kafam vardı.Ama zamanla alısiyorsun öyle herkesin söylediği gibi 'hukuk ezberdir' söylemi çok yanlış. Çoğu yerde mantığını kullanıyorsun. Bu arada puanını merak ettim kaç puan geldi o sıralamaya ? -
Yardımcı olduğun için gerçekten çok ama çok teşekkürler obpsiz tm3 397- 3288 obp ile 442-4738 :D son sene dışında pek çalışmadım da obp 74 ondan -
2 sene önce sıralamam 7 binken gazi-hacettepe hukuk odtu isletme arasinda kalmistim. Su an gazideyim. Pcye gecince editleyecegim her hukukta arkadasim var objektif yorumlarim -
Gayet iyi kardeşim. Obp geriye atmış seni de.Gecen sene de beni atmıştı.Yalnız dikkatimi şey çekti puanlar baya düşmüş. Benim de 3500-4000 arasındaydi 460 civarı tm 2 puanım vardı tm 3 de o civardaydi. -
4800 tm3 9900 tm1 puanı odtü işletme istiyorum ama çok sınırdayım :Dquote:
Orijinalden alıntı: zarifadam
Gayet iyi kardeşim. Obp geriye atmış seni de.Gecen sene de beni atmıştı.Yalnız dikkatimi şey çekti puanlar baya düşmüş. Benim de 3500-4000 arasındaydi 460 civarı tm 2 puanım vardı tm 3 de o civardaydi. -
lys geo ve ygs türkçe gerçekten çok zordu o yüzden bu alanlarda iyi yapanlar hemen ileri taşıdı kendini.Mat da biraz zordu bunların etkisi var büyük ihtimalle. -
Oha aynı netleri mi yaptık :D ben de çok sınırdayım ama olmadı iktisat yazarız ne yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfercan -- 30 Haziran 2015; 19:22:11 > -
Hocam bana sorarsan ODTÜ İşletme yaz.Ankara Hukuku bırakmış biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim diğer hukuklardan pek farkı yok.ODTÜ İşletmede kendini daha çok geliştirebilirsin önün daha açık bence.quote:
Orijinalden alıntı: bfercan
Oha aynı netleri mi yaptık :D ben de çok sınırdayım ama olmadı iktisat yazarız ne yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoideTemps -- 30 Haziran 2015; 19:55:42 > -
Peki-özeline girmek istemem-bırakma nedenin okulla ilgiliyse yazabilir misin ? beğendiğin veya beğenmediğin yanları nedir ? -
Beklentilerim daha fazlaydı okuldan.Fotokopiyle ders geçiliyor,kalite desen eskisi kadar yok,iyi hocalar özellere kaymaya başladı.Aslında sayısalcıydım ama tercih döneminde hukuka ilgim birden arttı ve orayı tercih ettim.Bu yıl tekrar hazırlandım,orta halli bir tıpa girecek kadar puan aldım,ama Boğaziçi iktisat da ilgimi çekiyor.Uzun lafın kısası arkadaşım tercih senin ama çok iyi araştır ona göre karar ver.quote:
Peki-özeline girmek istemem-bırakma nedenin okulla ilgiliyse yazabilir misin ? beğendiğin veya beğenmediğin yanları nedir ? -
up gerçekten bilgi lazımquote:
Orijinalden alıntı: RoideTemps
Beklentilerim daha fazlaydı okuldan.Fotokopiyle ders geçiliyor,kalite desen eskisi kadar yok,iyi hocalar özellere kaymaya başladı.Aslında sayısalcıydım ama tercih döneminde hukuka ilgim birden arttı ve orayı tercih ettim.Bu yıl tekrar hazırlandım,orta halli bir tıpa girecek kadar puan aldım,ama Boğaziçi iktisat da ilgimi çekiyor.Uzun lafın kısası arkadaşım tercih senin ama çok iyi araştır ona göre karar ver. -
Hukuk istiyorsan ona git,işletme/iktisat daha çok ilgimi çekiyor diyorsan ona git.İki okulda kendini geliştirirsen seni çok iyi yerlere getirecektir bundan şüphen olmasın bu yüzden istediğini seçmelisin. -
Tam bir sayı ve ekonomi hastasıyım.Mantıklı örnekler olacak mı bilmem ama sürekli sudoku çözer,ekonomi ve para ile ilgili belgeseller izlerim ve büyük bir zevkle yaparım bunları.Ankara hukuğun ismi ve iş alanları kafamı karıştırıyordu fakat bugüne daha net uyandım diyebilirim.Yolun sonu Odtü gibi görünüyor. -
ODTÜ ekonomi yaz ilk sıraya.İşletme değil ekonomi.Bunları söyleyen biri ekonomi okumalı diyorum ben. -
Öncelikle ilgin ve cevapların için gerçekten çok teşekkür ederim. Şimdilik hedef bankaya rahatça girebilmek veya müfettişlik tarzı işler yapabilmek.İşletme beni bunlara rahatça taşıdığı için ekonomi yazmayı düşünmüyorum.Belki ekonomi daha rahat taşır beni buralara ama macera aramaktan da korkuyorum desem yalan olmaz.Peki odtü işletmenin ingilizcesi hakkında veya dersleri hakkında verebileceğin bir bilgi var mı ? Ya da yazın mutlaka şunu yapmalısın diyebileceğin türden bir şey ? -
Ekonomi teorik,matematik ağırlıklı bir programı sahiptir genel olarak işletme ise daha çok pratiğe dayanır.Ama sonuç olarak ikisinde de yol aynı sona gider. -
quote:
Öncelikle ilgin ve cevapların için gerçekten çok teşekkür ederim. Şimdilik hedef bankaya rahatça girebilmek veya müfettişlik tarzı işler yapabilmek.İşletme beni bunlara rahatça taşıdığı için ekonomi yazmayı düşünmüyorum.Belki ekonomi daha rahat taşır beni buralara ama macera aramaktan da korkuyorum desem yalan olmaz.Peki odtü işletmenin ingilizcesi hakkında veya dersleri hakkında verebileceğin bir bilgi var mı ? Ya da yazın mutlaka şunu yapmalısın diyebileceğin türden bir şey ?
Odtü işletme ya da ekonomide görüşürüz hocam
Benzer içerikler
- geometri nasıl halledilir
- yandal ne işe yarar
- nacl molekül mü
- sayısaldan hukuk okunur mu
- ankara üniversitesi kayıt silme
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X