Şimdi Ara

Tm3 59 k Özelemi mezun mu manttıklı (Hukuk için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi çok zengin değiliz annem babam memur bazıları 1 sene bekleme git diyo bazıları mezuna kalmak daha mantıklı diyo napmalıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıralaman çok kötü değil. Temelin var gibi. Bence bir yıl kalıp deneyebilirsin şansını.

• Justice- J kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için sağol hocam

• Kesinlikle mezun.Bir yıl kaybetmek belki de onlarca yıl kazanmaktır bilemezsin.Ailene de yardımcı ol.Birak insanlar da rahat uyusunlar.En azından sen de layık mıyım buraya diye sormazsin kendine 4 yil

• rindlerinakşamı kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için sağol hocam değerlendiricem

• gecen sene 60 bindeydim.mezuna kaldim 35 bin.pek bi sey degismedi ben de.kalmasam da olurmus.ama senin durumunu bu siralamayi nasil yaptigini bilemem tabi

• Ben de 55 binden kaldım. 33500 geldi. Halbuki çok sağlam çalışmıştım. Bazı şeylerin gerçekten garantisi yok. Sana kalmış.

• tmogrencisi kullanıcısına yanıt
    Bu sene ilk defa girdim çalıştım ama çok sıkı çalışmadım hocam sen ne yapmayı düşünüyosun bu sene bi de mezun kaldığınız senede günde kaç saat çalıştınız?

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Mezun senenizde günde kaç sene çalıştınız hocam

• Bende mezunum 56kydı simdi 40 bin sınavın saçmaligi yüzünden.Benimde annem babam memur özele gideceğim.Zaten hukuklar cok pahalı degil aylık 1000tl falan.Seneye ne olacağıda belli değil.

Bir sene daha test kitaplarıyla uğraşacağına özelde oku en azından ilgi alanınla uğraş.Çok çalışıp iyi bir devlet üniversitesine de geçebilirsin.Ama özelin imkanları daha fazla.

• ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Hangi üni ayda bin tl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ftm1633

Bende mezunum 56kydı simdi 40 bin sınavın saçmaligi yüzünden.Benimde annem babam memur özele gideceğim.Zaten hukuklar cok pahalı degil aylık 1000tl falan.Seneye ne olacağıda belli değil.

Bir sene daha test kitaplarıyla uğraşacağına özelde oku en azından ilgi alanınla uğraş.Çok çalışıp iyi bir devlet üniversitesine de geçebilirsin.Ama özelin imkanları daha fazla.

59k da burslu üni olduğunu düşünmüyorum. Yıllık 12 bin tlye özel üniversite yoktur herhalde.

Mezuna kalmak seni korkutmuyorsa kalabilirsin. 1 yıl kaybetme konusuna kesinlikle karşıyım ben. Acelemiz ne? 18 yaşında değil de 19 yaşında üniversiteye başlayınca hayatımızdan neler eksilecek? Biz Türk İnsanın kanında var trafiğin yoğun olduğu bölgelerde gözlem yapın sarının yandığı salise kornaya basan insanlar mevcut. Bu her alanda böyle. İnsanların çoğu beklemeyi sevmiyor. Hayatında önemli bir karar vereceksen beklemek çok da yanlış değil.

• Ayda bin tl ye hukuk okutan uniler varsa hemen gidelim :)

• Mezuna kal derim 1 sene hayatta uzun bir süre değil. Kaliteli devlet hukuklardan birini kazan gelecek 40 yılında rahat edersin.

• EldritchArrow kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000tl degilde tam yani o civarda uygun fiyatli.Mesela arastirirsan Istanbulda olanlari bulabilirsin.Önce bir kısmını ödeyip sonra aylığı 1000tl civari ödüyorsun

• Adamın demek istediği, %50 lik burslar sanırım. Onlar 1000 tlye geliyor

• %50 burslu tavsiye edebileceğiniz bir vakıf var üniversitesi var mı

Belli bir saatim yoktu konu birikimine göre. Ama lysye 1 ay kala her şeyim bitmişti denemelere başlamıştım.

ben de ilk sene fazla calismamistim.ama bu sene calistim yani zorladim kendimi.gunde 5-6 saat arasi.ama saldigim,bi hafta calismadigim zamanlar cok oldu.psikolojiyle alakali bi sey yani sevkin kiriliyor,olmuyor.
    hele yazin hic calismadim.mezun senende bunun iki kati kadar bunalacaksin,hazirlikli ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.