Bildirim
Tmciyim 21k ya gelir mi
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam önünde sayısalci yok denecek kadar az. Ben eşit ağırlık öğrencilerinin sıralamalarında tarihi bir ileri atma bekliyorum.
Yandık hocam yandık. Kara kara yandık hem de. Benim sıralamam 12600 DEÜ 12900le kapatmış geçen sene. Ama şu bir gerçek benim bırak DEÜ hukuğu İzmir demograsi gelirse şükredicem. Durum vahim arkadaşlar ya.
Ulan 30 yaşında ossye girdim başıma gelmeyen kalmadı. Eşit ağırlıkta ilk 30k yandı abicim ya Allah sonumuzu hayır etsin -
Hocam biraz Fransız kaldım tam olarak iyi yönde mi bu atma yoksa iyice skala mi düşürsem :( geriye atıyorsa ne kadar atar ki @DevilsAdvocte -
Kardeşim ben 35 net mat2 ile 12kdayim. Beni sayısalci kardeşlerim ne yapıp da geçecek. Bu sene eşit ağırlık sıralamaları çok ileri atacak. Mesela 12900 ile kapatan DEÜ için tahminim 10k. Yani benim DEÜ hayalim suya düştü :) -
Hocam biraz kötümsersiniz sanki kontenjanlarda değişiklik yok çünkü 3k da atmaz bence 1k sı okey de -
Bende zannetmiyorum deu hukukun 10 kya ilerleyecegini o zaman zirvesini gorur. Onceki senelerde bu bolum 14 k 15 k seviyelerindeydi. -
//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 14:26:57 > -
Hocam yks oncesi (Ygs) sayisalcilar esit ağırlığa giremiyordu o siralamalari baz almak mantikli diyorum bende:) birde o seneden bu seneye kac kontenjan artisi oldu :) insanlar 2018 ile 2019 u kiyaslayip felaket tellaligina girisiyor, analiz yapmaktan cekiniyorlar:) belki dedikleri gibi olur ama benim gorusum %10 ihtimal ile hukuklar inanilmaz one ceker. Bu risk her sene olabilir bu isler insanlarin tercihine bagli -
Cerezlik 10 edebiyat cozen tipcilar kesinlikle ilk 15 k icinde. sadece tyt ve mat ile 15k icinde olanlar da var ama gecen seneye gore az bu dogru. Bu sene sinav kolaydi diye cerezlik edebiyat bakanlarin gecen sene edebiyat cozmeden 15k yi isgal eden kontenjan durumunu notrleyecegini dusunuyorum. İleri siralarda one atma riski daha fazla geriye dogru geldikce ihtimalin 0a yaklastigi kanaatindeyim -
Hocam sayısallar nasıl giremiyordu, yanlışın var girebiliyordu isteyen istediğine. Hatta bence daha rahattı ayrı gün oturum oluyordu, sadece edebiyat vardı önlerinde. -
Hocam yks sisteminde istemesende ea puanini hesapliyor ölü kontenjan doguruyor, ygs lys sisteminde bu yoktu siz olaya cok farkli yerden bakiyorsunuz:) -
Sayisalcilarin cogu +40 lira verip neden edebiyatta cozsun :) bu sistemde tum sinavlara tek ucret veriyosun onceden her birine ayri ayri verirdin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Allen -- 31 Temmuz 2020; 22:47:15 > -
Kısmen haklısın hocam. Ama şimdi de şu var sınav 3 saat olsa bile o strestle çoğu MF edebiyat bakmıyor. Bu insanlar eski sistem olsa rahat rahat girip çözebilirlerdi. EA da da Boğaziçi, ODTÜ veya hukuk isteyip.
Bilemedim yani. Nötr biraz. -
Hocam cogu mfci cerezlik edebiyat bakar diye dusunuyorum cunku sinav kolaydi artan zamanda cani sıkılıyor insanlarin :D ama bu bir tahmin bunun dogrulugu sorgulanir ben baktigim sayisal sonuclarindan gördüm ki 4-5 kişiden biri edebiyatta yapmis -
Dediginiz sayiyi simdikiyle kiyaslamak cok hatali bence biri 10 biri 1000:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X