Sitemin kullanım alanına bakınca tmp klasorunun çok yüksek olduğunu farkettim.Tmp klasorunun içini boşaltsam herhangi bir sorun olur mu?Klasörleri değil sadece dosyaları sileceğim.Siteye birşey olursa uğraş dur ondan sonra. Şimdiden teşekkürler
CCleaner programını indirip yükleyin. Temp, Temporary Internet Files vs. gibi geçici dosyaların bulunduğu dizinlerin içini otomatik olarak temizler. Sizin bunu elle yapmanıza gerek yok.
Temporary Internet Filesı kastetdiğini sanmıyorum
Ben zaten Temp, Temporary Internet Files birlikte söyledim. İlgili programdan neyi silmek istiyorsanız onu silersiniz. işaretlemek size kalmış.
Genelde ikisini birlikte temizlemek daha faydalıdır.
silebilirsin sorun olmaz
Hiçbir problem olmaz, 'Geçmişi Sil' (Temporary İnternet Files) seçeniğinide kullanabilirsin.
Sanırım ben yanlış anlattım.Bilgisayarımdan bahsetmiyorum.Onları biliyorum zaten saolun.
İnternet sitesinden bahsediyorum.Ftp programı ile giriyorum.public_html falan var.O dizindeki tmp klasorunden bahsediyordum.İçinde analog,webstats gibi klasorler var ve içleri çok dolu.O klasorlerin içini silsem sorun olur mu?
İlginize teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Frobenius
Sanırım ben yanlış anlattım.Bilgisayarımdan bahsetmiyorum.Onları biliyorum zaten saolun.
İnternet sitesinden bahsediyorum.Ftp programı ile giriyorum.public_html falan var.O dizindeki tmp klasorunden bahsediyordum.İçinde analog,webstats gibi klasorler var ve içleri çok dolu.O klasorlerin içini silsem sorun olur mu?
İlginize teşekkürler.
bakın söylediğim gibi ftp den bahsediyor puplic_html dizininde ki senin yüklediklerin dışında hiçbir klasör ve dosyayı silmeni önermem...sitende çeşitli aksaklıklara yol açabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme