Şimdi Ara

BİM ATIK PİL KUTUSUNUN İÇİNDEKİLERİ ÇÖP KUTUSUNA BOŞALTTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce bimin önünden geçiyordum , sanırım kapanıyordu , bir görevli atık pil kutusunun içindeki pilleri marketin önündeki çöp kutusuna boşalttı , yorum yapmıyorum

• Unutma ! Burası Türkiye
  • Hocam yerinde olsam direk şikayet eder idim. Bir şekilde irtibat kurarak bu durumu belirtebilirsin.
    Sen şimdi böyle dedin de acaba o diğer marketlerinde aynı şeyi yapmadığı ne mâlum?
    Şu işe bak! Nasıl bir güvensizlik ortamı oluştu şu güzelim memlekette
  • Yorum yapmıyorum demekle olmaz.Uyarsaydın keşke.
  • kahrolsun bim
  • ben diğer marketler hakkında hiçbirşey demedim , sadece gördüğüm bir olayı söyledim , çok çirkin bir şey bu
  • bunu bekliyceğim en son yer bimdi. görmeden inanmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi ayrı bi cins.
    Bi elemanı var Bim'in,2-3 seferdir bu bizde ndiyor,bugün de ç,ikolata almıştım bu bizden olsun dedi,vermeye çalıştım almadı.
    Hemen karşıdaki Şekerspor'un ümit oyuncuları gelmişti BİM'e,o adam yüzünden iki saat güldüler ne diyeceğimi bilemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

bunu bekliyceğim en son yer bimdi. görmeden inanmam

x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Mayıs 2009; 21:22:59 >
  • buraya konu aççağına adamları uyarsaydın ya duyarsız mı kaldın bu durumda..
  • kırmızı ışıkta dururken inip adama birşey demekle uğraşamadım , ama haklısınız uyarmalıydım ama dinlermiydi orası belli zaten
  • (uyuz bir reklamları vardı iki ürün 1. ürün pahalı 2.olan kendi ürünleri ve ucuz altındada fark görüyormosunuz gibisindende bir yazı örnek cocakola ile lekola bunlar tüketiciyi saf filan sanıyorlar herhalde)gerçi bu pil olayı için bütün firmayı kötüleyemeyiz ama buda personel üzerinde yeterli denetleme veya etki kuramadıklarını gösterir
  • Ya gerçi genelleme yapmak saçma olur. Sonuçta orada afedersiniz dallama bir eleman var ise yapar ama kalkıp da tüm Bim elemanları böyledir demek pek uygun düşmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Hepsi ayrı bi cins.
    Bi elemanı var Bim'in,2-3 seferdir bu bizde ndiyor,bugün de ç,ikolata almıştım bu bizden olsun dedi,vermeye çalıştım almadı.
    Hemen karşıdaki Şekerspor'un ümit oyuncuları gelmişti BİM'e,o adam yüzünden iki saat güldüler ne diyeceğimi bilemedim

• İyi ki ben yoktum orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

kahrolsun bim

• Büyük geri dönüşüm konteynırları oluyor, onlardan olmasın? Garip geldi cidden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EdaisY

Hepsi ayrı bi cins.

Kızma ama adam resmen sana iş atıyor.
  • Sanırım 2-3 sene önce okullardaki geri dönüşüm için hazırlanmış her tür çöp için ayrı ayrı yapılan çöp kutularını toplamaya gelen bi adam hepsini aynı torbaya doldurup gittiğini de hatırlar gibiyim
  • arkadaşlar dökmeden önce gereken Atık Pil Duasını etmiştir, o piller gereken yere ulaşıyor ilahi olarak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.