Şimdi Ara

TOBB Makina Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar mf4 siralamam 9020. itu insaat odtu insaat fikrinden vazgecip tobb makine tam burslu tercih etsem mi diye dusunuyorum. sizin gorusleriniz nedir bu konuda tobb'un egitimi mezunlarini yonlendirdikleri alanlar firmalar nelerdir bilgisi olanlarin yorumlarini alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü odtu inşaattan vazgeçip neden itü odtü makina yerine tobb makina düşünmeye başladın ? bence itü makinayı bi araştır kafana yatacaktır mutlaka.
  • Tobb burslu az kişi aldığı için puanı öyle yüksek bence.O puana yazılacak en ideal bölüm Odtü Havacılık ve Uzay Mühendisliğidir.
  • Hocam meslek kararı verin önce. Benim gibi kararsızsınız anlaşılan :). Bende inşaat makine bilgisayar elektronik vs hangisi diye düşünüyorum kara kara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Tobb burslu az kişi aldığı için puanı öyle yüksek bence.O puana yazılacak en ideal bölüm Odtü Havacılık ve Uzay Mühendisliğidir.

burslu öğrenci oranının en yüksek olduğu okullardan biridir tobb. Ayrıca 9bindeki giren aday tam burslu olmasına rağmen okuldan hiçbir ücret alamaz aylık. sadece 5.5 dönem boyunca bursu ne olursa olsun kesilmez.

-Sıralamasından dolayı okuldan bir geliri olmayan birileri tobbu yazmış (sanırım 9bin civarında bir şeyle kapatmıştı) böyle bir başarı sırası oluşmuş. Bu sıradaki insanların yazmasının tek sebebi diğer üniversitelerle tobb arasındaki ikilemde tobbu yazmalarından dolayı gerçekleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petruccixx -- 24 Temmuz 2012; 19:04:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Makine Mühendisliği
    5 ay önce açıldı
    İtü makine
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.