Bildirim
Tofaş Şahin 94.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ilk 30 bin km ise nadir bir araç. 20 binden aşağı fiyat çekmez kimse. Ama normal şartlarda km düşürülmüş bir araç ise 11-12 arası eder. TAbi mantıksal olarak 3-4 binden fazla etmemesi lazım ama ayrı bir konu o -
Ilk 30.000 15 yıl civarı garajda kaldı. Bu süreçte haftada 1 kez falan kullanıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grop4 -- 24 Haziran 2019; 11:53:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 bin'den fazlası haramdır
Bu piyasa şartlarında hele ki bu modellere ilgi cokken satabildigin kadar yüksek fiyata ver gitsin sen bakma buradaki kere aracın az kullanılmış olduğundan bir değeri var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım araç 25 yaşında. Tekrar ediyorum tamı tamına 25! Metal yorgunluğunu da göz önüne alınca bu yaştaki bir araçın kaza anında içindekileri koruma oranı neredeyse sıfır . Burada fiyatı belirleme de bakmanız gereken tek kriter km değil . Aracın yaşı , durumu , sağlamlığı çok daha önemlidir km den. O yüzden 20-30 bin gibi saçma sapan fiyatlar belirlemeyin kafanızda . Bu aracın günümüzdeki değeri 10 binden fazla değildir benim gözümdequote:
Orijinalden alıntı: Emre-45
Bu piyasa şartlarında hele ki bu modellere ilgi cokken satabildigin kadar yüksek fiyata ver gitsin sen bakma buradaki kere aracın az kullanılmış olduğundan bir değeri var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 24 Haziran 2019; 12:47:55 >
45'ten ilana koyun en yüksek teklife satın derim. tasvip etmiyorum ama ne yazık ki bu ülkede hala orijinal tofaş'a deli gibi para sayan tipler var. -
Su içinde 25 eder
70 den aşağı verme 50 ye düşecek olursan özelden yaz bem alırım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maalesef piyasayı sizin gözünüz belirlemiyor. Şu an bu arkadaş ben de ne kadar tasnif etmesem de 20 binden fazlaya satabilir bu aracı. Sizin aracınız olsaydı aynı şekilde bu parayı etmez diyip 10 bin den mi koyardiniz yoksa satabildigin kadar yüksekten mi satardiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Arkadaşım araç 25 yaşında. Tekrar ediyorum tamı tamına 25! Metal yorgunluğunu da göz önüne alınca bu yaştaki bir araçın kaza anında içindekileri koruma oranı neredeyse sıfır . Burada fiyatı belirleme de bakmanız gereken tek kriter km değil . Aracın yaşı , durumu , sağlamlığı çok daha önemlidir km den. O yüzden 20-30 bin gibi saçma sapan fiyatlar belirlemeyin kafanızda . Bu aracın günümüzdeki değeri 10 binden fazla değildir benim gözümde
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
En yuksek tofasin ustune koy.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
12 bin tl vereyim hocam ciddiyim -
şahin'in km göstergesi 99.999'da sıfırlandığı için km düşürmeye hacet yok.quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
ilk 30 bin km ise nadir bir araç. 20 binden aşağı fiyat çekmez kimse. Ama normal şartlarda km düşürülmüş bir araç ise 11-12 arası eder. TAbi mantıksal olarak 3-4 binden fazla etmemesi lazım ama ayrı bir konu o -
Neden alınan araç kullanılmaz, kullanılmayacak araç neden alınır.
Yorumlar icin teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ilk 30 bin km ise nadir bir araç. 20 binden aşağı fiyat çekmez kimse. Ama normal şartlarda km düşürülmüş bir araç ise 11-12 arası eder. TAbi mantıksal olarak 3-4 binden fazla etmemesi lazım ama ayrı bir konu o
|
Maalesef piyasayı sizin gözünüz belirlemiyor. Şu an bu arkadaş ben de ne kadar tasnif etmesem de 20 binden fazlaya satabilir bu aracı. Sizin aracınız olsaydı aynı şekilde bu parayı etmez diyip 10 bin den mi koyardiniz yoksa satabildigin kadar yüksekten mi satardiniz?
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X