Şimdi Ara

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memlekette işler böyle yürüyor maalesef Toyota hibrit aracımın cam değişimi için 3 aydır bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt

Yuh ya vallahi yuh. Kasko yaptır, aracı alırken dünyada en çok ücreti sen ver, vergisini sigortasını aksatma, yetkili servis silkelesin senelerce.

Sonra bir cama 3 ay bekle. Gerçi ülkede insan canının bile değeri kalmadı, biz ne diyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    En sağdaki sütun azami tamir süresi, binek otomobiller için 45 gün. Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği içinde var. Bu firmalar nasıl bu yönetmeliği hiçe sayarak aylarca böyle bekletiyorlar onu anlamıyorum.

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki öyle... her şey yazıldığı çizildiği için olmuyor. 3.dunya ülkesi buras..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen Mehmet Şimşek misin? Sen Fahrettin Koca mısın?

Bekleyeceksin..

• Arkadaş Opel ticari aldı. Geri geri gelirken bagaj kapısındaki cam ufak kırıldı. 2 ay oldu servise bildirildi. Hala yurtdışından parça bekleniyor. Oraya karton yapıştırdı öyle geziyor. Kimse parça da tutmuyor artık. Sıfır stok gibi. Eskiden derdik sıfır alalım önümüze bakalım uzun yıllar diye. Ama parça desteği bile çok problem. Firmaların gözünü hırs bürümüş (kaç yıldır ortamı gören çıldırdı). Öpen öpene. Sıfır araç alıyorsun parçalar değişmiş çıkıyor. Nitelikli dolandırıcılık...

Bir suçta ortada asılan varsa insan ona bakar ve ona göre davranır. Suç karşısında ceza yoksa herkes herşeyi yapar o kadar basit ve düz mantık.

• Paramız yurt dışına gitmesin evet sonuna kadar bu girişimin ardındayız.

Ama Sorunların dile getirilmesi ve şirketin kendini acilen bu konuda geliştirmesi lazım. Hani Bosch Car Servislerle anlaşılmıştı. Yakalanan ivmenin aynı şekilde düşmesi de mümkündür bunu yöneticiler iyi bilir ama niye bu kadar uzun sürdürdüler anlamak zor

Sonra chery 2-3 ay bekletince parça bulunmuyor deniyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Sen çok mu kafa yordun bunları yazarken ve bulduğun kritik denklem bu mu? Madem Türkiye'de üretim yapan ürünleri almakla başlıyor ilk önce git söyleyebiliyorsan oy verdiğin partinin temsilcilerine teker teker yerli araç kullanmalarını söyle ondan sonra gelip burada millete ahkam kesersin. Ah pardon ya ulaşabilmek için önce 550 tane korumayı geçmen lazım neyse yol üstünde korumalara da söylersin bu bahaneyle Türkiye'de üretim yapan ürünleri kullanın ha gözüm üzerinizde diye.

Ülke ileriye gidiyormuş, nerenle düşünüp bu analizi yapıyorsun verilerle açıklarsan herkesi aydınlatmış olursun, teşekkürler şimdiden.

• IQ seviyesi ayakkabı numarasından hallice insanlara laf anlatılmaz. Bloklayın geçin.

• Tam bir komedi!
    İnsanlar 2-3yıllık marka alıyorlar.
    eksiklerini görünce forumlara, internet mecralarına ağlanıyorlar.

2+2=4 ve 2x2=4
    Neden 5 değil diye ağlıyor musunuz ?

Ne saçma bir yaklaşım,kulübeden bozma araç kabulmuş ne oldu milliyetçilik? Ne oldu vatanperverlik ?

Bu ülke kurulurken masada cetvel ve pergel ile çizilen haritalar ile değil, dağ tepe dere deniz kürekle, silahla savaşılacak kuruldu.

Öyle semboller üzerinden prim yapıp, 3-5 tane patronu zengin etmek için kurulan fabrikalardan olan marka ile yaptığınız milliyetçilik bu kadar oluyor tabi.

Kim size cenneti vaad ediyor ise gidin ona yazın…

Ne Avatarına Atatürk koyup, arabasına Atatürk koyup Atatürkçü olunur,
    Ne de Türban takıp, badem bıyık bırakıp müslüman olunur,
    Ne de Togg alıp vatanperver olunur…

Bu ülkede üretip , bu ülkede aklı başında kararlar alıp karakterli düzgün birey olup birşey olunur.

Yok linkedin’den yok ekşiden yazacakmış.

Önce üret, kendin üret ki üretmenin zorluğunu öğren, sonra araba alırken kendi ihtiyaçlarını belirle, 2-3 yıllık marka ile bu ihtiyaçların tutuyorsa o malı al. Ama amaç farklı… sonra da internet mecralarına ağlayarak iş yaptırmaya çalış…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Temmuz 2024; 11:30:35 >

• Milli duygularınız zayıflamış. Güzel finansman imkanları ile araç alırken daha güçlüymüş sanki. Güle güle kullanın başta olur böyle şeyler 4-5 yıla düzelir ama marka değeri için bu konudan dava açılırsa üzülmeyin.

• Çadırdan bozma dediği İstanbul teslim noktası

Harun Özeryoutube
    TESLA YA KARDEŞ GELDİ TOGG T10X YENİ ARABAMIZ TESLİMAT SÜRECİ
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=uOU6IqaITBk

• Sorun MİLLET!! İnsanımız değişmediği sürece hiçbir yerde ilerleme kaydedemeyiz. İnsanımız daha birbirini sevmiyor iken..

Burası araçları teslim ettikleri yer, servis ve teslimat yerinin neresi olduğunun yukarıda fotoğrafını attım.

Ya gerçekten bunu anlayabilecek kapasitede de mi değilsin yoksa her şeyin farkındasın da bizi mi yiyorsun anlamıyorum.

• Biri Mercedes’e parça üretiyor bu ülke diye savunuyor durumu, biri ülke savaşılarak kazanıldı diye.

Sen ne anlatıyorsun?

Ülkenin binbir mücadele ile kurulması ile Togg’un servis hizmetinin kötü olması arasındaki bağlantı nedir?

İçip içip yazıyorsunuz herhalde bu satırları.

İşine geldiğinde vatan millet Sakarya, milletin dinine, vatanperverliğine, karakterine kadar aklınca laf etme… tanıdık geldi. Her yerde belli ediyorsunuz kendinizi.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt

"Çadırdan bozma yerde teslim ediyorlar" demiştin ,ben videoda doğrusunu attım, senin attığın resim bu , şimdide burada servis ve teslimat yapılıyor diyorsun , videodaki teslim noktası ile burası aynı yermi

bu resimde teslim noktası neresi ??

resmi attığın mesaja

" Keşke tam güzel çekseydim ya, ama benim aracı çektiğim videodan bir kare yakaladım buyrun:

Sağdaki kulübe KAZA ve Güncelleme işleri için, toplam 2 arkadaş var. Biri kazaya diğeri güncellemeye bakıyor.

Solda da daha büyük bir kulübe var yarısı görünüyor, orada da mekanik sorunlar için teknik servis var, sinyal kolu çalışmayan, yok farları çalışmayan felan oraya gidiyor, 2-3 kişi duruyor."

yazmıştın hangi mesajın doğru ???

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 4 Temmuz 2024; 20:27:21 >

Bak dostum sana bir kere şunu söyleyeyim. Söylediğim her şey doğru, tek bir yalan yok. Niye olsun?

Bir gün kaza, güncelleme ya da sorun için servise yolun düşerse sadece benim attığım fotoğraflardaki 2 kulübeye işin düşecek yalnızca.

Senin attığın video’daki yer “yeni araç alanlar için teslim noktası” sanırım, çünkü adam yeni araç almaya gitmiş.

Yani Togg yeni araç alanı çadırda, aracını servise getireni de kulübede ağırlıyor.

Net oldu mu? Allah aşkına ne için çabalıyorsun hala.

İstiyorum ki benim de aylardır kullandığım aracımın servisi de aracın kendisine, 1500-2000 çalışanlı şirkete, o koca fabrikalara yakışır olsun.

16 milyon nüfuslu İstanbul’a yakışır bir hizmet versinler.

Bunun neresi yanlış da hala beni yalan yanlış ile suçlama peşindesin?

Kimseyle düşman değiliz, abartmayın.

• Bir Rind kullanıcısına yanıt

2 yıllık firma, alırken aklın neredeydi?

içip içip yazmıyorum, ama sen satın alırken SWOT analizi yapmış olmana rağmen geçmiş foruma ağlıyorsun.

yatırımlık araba alınır mı, şu kadar paraya laptop olur mu diye yazmışsın.

arabayı fırsat bildin aldın, şimdi bir Toyota hizmeti bekleme bir zahmet.

hem ucuza araba al, hem harika finansman kullan, yetmedi bir de 2 yıllık firmadan 60yıllık hizmet bekle

atatürk avatarı koymak ile , togg binmek ile vatanperver olunmuyor.

azıcık eziyetini de çek bir zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 4 Temmuz 2024; 21:21:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.