Şimdi Ara

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
4.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanane kardeşim ne malı kullanırsam kullanırım
    Sana hesap mı vericem
    Senin bütün bakanların cumhurbaşkanın vs alman arabası kullanıyor

Hayırdır ?

Ne götürmüş gurbetçi akrabaların ?
    Telefon mu ?
    Bilgisayar mı ?
    Kahve mi ?
    Ayakkabı mı ?
    Gömlek mi ?
    Mont mu ?
    Antep fıstığımı ?
    Tuvalet kağıdımı ?
    Kağıt havlumu ?
    Kalem mi ?
    Defter mi ?

Ne ? Yazsana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt

anlıyorum plastik tampon için 2 ay

Türkiyede üretilen üstelik üretimde 2.yılına girmiş Türkiye markası için 2 ay bekleme ,hemen inandım ,yarın satışa çıkarıyorum :) anlat anlat heyecanlı oluyo

• werneke W kullanıcısına yanıt

konservesine kadar götürüyor , üstelik münihte oturuyor ,kendine ait evi de var2+1 ve bunları 7 serisi bmw ile götürüyor bende anlamıyorum ne kadar yiyecek varsa dolduruyorlar , bmw fabrikasında beyaz yakalı

bak münihte eskide olsa evi var 7 serisi var ama bagaj ağzına kadar yiyecek ve giyecek dolu , sen bilirsin o kadar zengin adamlar buraya kadar 3bin km araç kulanıyorlar ,uçakla gelip burada araç kiralamak varken ??? yiyecek avrupada o kadar ucuzken insan 7 serisi ile salça taşımaya utanır ,orada domates mi yok anlamak zor sen anlat neden ???

• alfa-x kullanıcısına yanıt

kardeş sen şaka mı yapıyorsun ?

ben sana neler yazmışım sen konserve domates diyorsun

örneğin reçelleri marmelatları berbattır hiç beğenmem bizim damak tadımıza uymaz

Adam ağız tadından ötürü avrupa da temin edemediği ürünü tabi ki alır köyünden götürür pahalı olsun yine götürür

Bana her yerde aynı kalite de olan ürünü anlat

tuvalet kağıdını anlat , telefon ayakkabı anlat

giyim fiyatlarını görsen dibin düşer

ama sana söylemezler merak etme

sana doğruları ben söylerim , almanyadaki akraban değil öğrenemediniz gitti

ayrıca istediği kadar yoldan gelir

araba kullanmamak bizim Türkler de var , yunan ve bulgar lar bir de

geri kalan bütün milletler her yere gidiyor

adam isveçten hırvatistana gidiyor aç bak maps den ne kadar yol

size burada antalya istanbul yol tarifi sorarlar

sen bana sor ben anlatırım sana , boş ver almanyada ki akrabaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 3 Temmuz 2024; 0:1:51 >

• bugün benzer şikayet tesla içinde yapılıyordu xte. ona 2025 denmiş.

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!
    Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!x (formerly twitter)
    Tesla Model Y (@modelyturkiye) on X
    https://x.com/modelyturkiye/status/1807849673211703532

kardeş şakamısın sen

ben neler yazmışım sen neler yazmışsın oralarda hiç mi kalite üretim yok ,tek Türkiyede mi damak tadı alemsin yaaa

neden uçakla gelip buradan araç kiralamıyor ,7 serisi de olsa hamallık yapıyor ,çoğu yorgunluktan onlarca kazaya karışıyor bulgarın ağız kokusunu çekiyor ,2-3 gün yollarda geçiriyor bagajla daha fazla eşya getirmek götürmek için değer mi ?

sen bunları anlat bak bunları başka soran bulamazsın

birde bu adamlarda herşey ucuz , mesela dacia sandero teneke yaa nasıl oluyorda almanya dacianın en çok satıldığı 4.ülke ?? baya da çok satıyorlar ,bmw mercedes hadi alamadın vw varken :)) hadi sıfırını alamadın bunların 2. eli sudan ucuzken neden teneke diye dalga geçilen sandero ??

ne abarttınız ya , ne yolmuş arkadaş

avustuya zaten 1600-2000 arası , çık oradan slovenya hırvat sırp bulgar düz yol , öğlen çık ertesi sabaha gel

niye bu kadar büyütüyorsun

daha uzaktan gelen de 1 gün yatar ortada bir yerde gelir

büyütmeyin bu kadar , dediğim gibi avrupada yol yapmayan 3 millet var türk yunan bulgar

bunların dışında herkes her yerde

sen otur 60 yaşını bekle , adam litvanyadan fransaya arabasıyla geze geze geliyor

bende hep arabayla gidiyorum çünkü kendi arabamla gezmek istiyorum sevmiyorum kiralık , öyle gittiğimde oldu ama sevmiyorum

o ucuz araba konusuna gelirsen

sen onu da anlayamazsın normal

çünkü bu deneyim gerektirir , yaş değil

her milletin karakteristik özelliği vardır

Türk milleti parası varsa binebileceği imkanları dahilinde en iyi arabaya biner istisnalar hariç

buna iyi veya kötü özellik demiyorum , bu bir karakteristik özellik

arnavutlarda öyledir mesela , hatta evin dışında tuğla vardır sıva bile yoktur kapıda x5 ler vs havada uçuşur , git kosova ya bak

bekleme , sen gitmezsen estonyadan gezmeye gidecekler

almanlar da ise bu tersidir. imkanı olsa da en iyi arabayı tercih etmez öncelik değildir.

o millet de öyle bir millet , çok doğru demiyorum istisnalar hariç onların da durumu o

yani güçleri ona yettiği için değil , onu tercih ettikleri için

avrupadaki gurbetçilerin hepsi de müthiş paralı falan değil

hatta son dönem de döviz düşük kaldığından türkiye de ücretler ciddi yüksek ( bunu sakın siyasete çevirme onunda sana tehlikesini anlatırım ama anlama gibi bir şansın yok , anlayabilecek olsan diğer soruları sormazdın , yani türkiyeden başka bir yer görmediğin için kafanda oturtamıyorsun )

oradaki gurbetçilerin büyük kısmı nitelikli değil , çok iyi gelirleri olmasa da dönmezler

neden ? çünkü almanya ona çok iyi para kazanmasa da minimum bir hayat vaat eder , ama türkiye de sürünür

ticaret yapanı falan iyi kazanır

bana bugün almanya ya gel şu fabrikada işe gireceksin 3000 euro maaş var deseler ben gitmem mesela

bir sürü denklem var , sor sen ben sana anlatırım

ciddi anlamda şaka ve komik olan sensin

hele şu almanların dacia alma örneğini biraz kaliteli bir ortam da yapma , küçük görürler seni bilgin olsun

en eğitimli kaliteli Türk bile sana '' dostum sen hayatında hiç mi bir şey duymadın , almanya gibi milli geliri ve eğitim seviyesi belli bir ülkede dacia tercih edilmesinin nedeni imkansızlık değil , ihtiyaç dahilinde tercihtir'' der seni küçük görürler

taktın yine bileziği , valla iyisin akşam akşam ...

Ya işte yine sallamışsin , okumuş insanların yanında almanlar ihtiyaç için 3 yaşındaki golf yerine ondan daha pahalı sıfır sandero alıyor dersen, üstelik senden daha milliyetçi özellikteki almanlar için alman golf yerine rumen Dacia tercih ediyor dersen, seni küçük görürler, anladın

bunlar işte ne yapsanda senin anlayacağın şeyler değil hadi kaptın yine birşeyler neyse gökyüzünden inip bizi engin bilgilerinle aydınlattığın için saol kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

İşte durumlar bu, fena kapak olmuş😅

ama o ABD markası , 2025 de olsa , sadece İstanbul'da servisi de olsa ona laf söylemezler,yerli üretim Togg a uydurma haber üretmek varken olur mu canım 😅

Hadi selametle

Sen de,iyi geceler ✋🙂

Uydurma haber felan diyerek ağzımı bozduracaksın şimdi Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

sorsak en müslüman da sensindir ama şurada kendim de dahil onlarca kullanıcının servis kapılarında her gün yaşadığı sorunu yazmama dahi “yalan” diyebilecek kadar da iftira atmakta bir numarasın. Hem de servisi araması bedava iken, hem de Telegram grubuna girip de kaza başlığına bakmak bedava iken. İşte bu kadar senin doğruluğun.

hadi bilmiyorsundur ama ara öğren diyorum, ona da yanaşamıyorsun çünkü öyle bir cehalet içindesin ki bilmediğinin farkında olmadığın gibi öğrenmeye de karşısın.

ya da her şeyi biliyorsun ama işine geliyor böylesi.

işte bizim de sınavımız bu ülkede senin gibilerle birlikte yaşamak.

Hocam yazma şuna,

ya he şeyin farkında bizi yiyor,

ya hiçbir şeyin farkında olmayacak durumda.

her iki durumda da orta yol bulma şansımız yok.

bizim de sınavımız bu.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Onu ben de gördüm. Togg’a şükür sebebi olarak vücut bulmuş sağolsun. Beterin beteri var. Bursa’da üretilse o da belki 2 ay gibi muazzam kısa sürede verirdi araçları Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

Sen boş muhabbet yapma birader, yalan dolan bilgilerle kimseyi kandıramazsın.

Ağabeyim Münihi n göbeğinde kirada oturuyor ve refah durumu bizden katbekat yüksek. Almanyaya dönerken tek bir yemek/abur cubur tarzı şey götürmüyor.

Bu şekilde yazmak bile güldürüyor insanı, avrupanın ortasında yaşayıp 7 serisine binip erzak doldurup gidiyor he? Ah yazık sana böyle böyle kandırıyorsun demek kendini Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

Sene 2024 oldu halen Almanya düzeyinde olduğumuzu sanıyor ve ısrar ediyorsunuz. Ufkun ve düşünme kabiliyetin olsa Almanyaya bir gider görürdün neyin nasıl olduğunu.

Buraya gelip yalan yanlış bilgiler verip de sana inanmalarını bekleme, çoluk çocuk yok bu forumda. Ayrıca kimse burada "ülkesini" kötülemiyor merak etme, boş milliyetçiliğe gerek yok.

Adam insan gibi gelmiş derdini anlatıyor, bu da çıkmış Türkiye daha iyi yeğeeen diyor. Sana değil,çevrene yazık gerçekten. Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

adam gitmiş Almanya da Dacia satılması üzerinden bir şey yakalama peşinde , oradan mesaj vermeye çalışıyor

Geçen sene bizim fuar vardı Almanya da temsilciliğini yaptığımız üreticiler de katılıyor
    50 yıllık üretici firmanın sahibinin telefonu iPhone 6 ve arka kasanın yarısı kırıktı

Düşünsenize bunun onu gözleriyle gördüğünü

Geçen sosyal medyada bir video vardı. Almancı vatandaş “bizim durumumuz oralarda çok iyi” diyordu, bizimki de “yok ya sizin durumunuz kötü” diye itiraz ediyordu. Türkiye’nin Almanya’dan daha iyi olduğunu söylüyordu.

Bizzat şahsın kendisine bunu yapıyor ve sanırım birkaç dakika sürüyordu bu Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

Böyle kafalar bunlar.

Avrupanın pek çok yerine gitmiş biri olarak zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama anlatamazsın.

Söz diyorya, bir delille kırk alimi yendim de kırk delille bir cahili yenemedim diye. Ne desek boş.

• Yaşadığınız şey asla kabul edilebilir değil ,sadece durum togga özel değil onu bilin.

daha önce dünya lideri tesla için de konuşuldu bunlar.hatta resmini paylaşmışlar.

Öncelikle Şikayetvar,ve togg Facebook grupları üzerinden konu açın, konunuza link/resim olarak ekleyin

İleriki safhada da daha önce Chery sahibi bir vatandaşın yaptığı gibi araca Yazı asarak durumu protesto edersiniz,bu konuda da paylaşın sizden ricam

size buraya gelipte yalan dolan diyenler olacaktır ona cevap vermiş olursunuz.

Ayrıca iş emri resmi kağıt nasıl yok ben onu anlamadım mümkün değil böyle birşey, servise giren bisikletin bile kaydı verilmek zorunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Temmuz 2024; 8:35:22 >

Canı yanmış Adamla uğraşma, dediğini kanitlarsa forumdaki malum suruptan,renocudan beter hale gelirsin. Togg u en çok savunanlardan biriyim ama 2 ay parça bekletilmesini togg için bile savunmam, çatır çatır da eleştiririm,sana da tavsiye ederim.

Ek olarak bu cümleniz yanlış,canınız yanmış olabilir,ama İtalya'dan geliyaa diyen embesillerin değirmenine su taşımayın.

Togg Bursa'da üretiliyor,ve yurtdışından geliyor maket montaj diyenleri togg konularında etiketledigimiz zaman sıçan gibi engelleyip kaçıyor hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Temmuz 2024; 8:4:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.