Şimdi Ara

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bugün Togg servisindeydim. İstanbul Atatürk Havalimanı'na ta anadolu yakasından gittim.

1 sene önce gerek millli duygular gerekse teknolojiye olan ilgim sebebiyle tercih ettiğim aracımı o zamandan beridir kullanıyorum, çok sayıda problem yaşadım fakat ilk defa başlık açıyorum. çünkü bu gerçekten aklın sınırlarını zorlayan saçma bir şey, insanın parasıyla rezil olması, müşteriye zerre değer vermeyen bir markanın yaklaşımı.

Daha önce yazılım hatası yaşadım defalarca, servis ekranı çizdi arabanın ekranı değişti, 1 parça için 3 kere gittim geldim düzgün iş yapamadılar felan. Neyse dedim!

Bu sefer: Haklı olduğumuz bir kaza sebebiyle yanızca bir tampon değişikliği işlemi yapılması gerekiyor.

Verilen süre 2 ay! O da en az. Yani aracınızı en iş bilmez ustanın 1 haftada yapacağı bir tampon değişikliği için bırakacaksınız, 2 ay sonra şanslı iseniz alacaksınız. O da tam yaptılarsa! Servis kalitesi ile ilgili de şikayetler gırla, ben de daha önce 1 el kadar parça için 3 kere gittim!

Oradayken gördüm ki millet bu 2 aylık teslimiyete araçlarını bırakmak için de 15-20 gün bekliyor randevu bulabilmek için, ben yine şanslıymışım da 1 haftada oradaydım!

İstanbul içindir ya, Bursa ya da Ankara daha iyidir diye düşünürken birkaç kişiyle görüştüm, Bursa'ya 1 ay önce bırakılan araç daha tamire başlamamış, Ankara'ya gönderilip tamir ediliyormuş, daha yollanmamış.

Elemanların dediğine göre 90 araç var sırada, 1 tane usta varmış bu işlere bakan. Varın siz düşünün kaliteyi ve işin işleyiş hızını! çalışanların yalancısıyım. Binlerce çalışanlı Togg'a bak sen!

Yalnız çalışanlara hiçbir lafım yok. 20 milyon nüfuslu şehre 1 tane eleman işe alan Togg'dur tamamen suçlu olan. Hem bizim hibi kullanıcılar, hem de çalışanlar kafayı yemiş durumda.

Benim için Togg ne midir?

Milyar dolarlık yatırım, devlet teşvikleri, binlerce araç satışı, 20 milyonluk İstabul için 1 servis kabul elemanı, 1 usta, kümesten bozma kulübede araç kabulü, minimum 2 ay teslim süresi!

Uzun lafın kısası, Allah düşürmesin!

• Şimdi buradan ne anlamalıyız.

Onarımı yapacak sayıda ve meziyette eleman mı yok, yoksa o kaporta aksamı dahi ülkemizde üretilmiyor da yurtdışından mı geliyor. Yoksa her ikisi de mi?

Çok geçmiş olsun. Çinli elektrikli araçlar için bilmem kaç tane servis kurma zorunluluğu isteyen zihniyet, iş kendi bahçesine gelince en basit işlemleri dahi yapmaktan ve yaptırmaktan aciz mi olmuş.

Ortadoğu zihniyetinde "kervan yolda düzülür" anlayışının bizi getirdiği nokta bu işte. Altyapıyı yapmadan bir bölgeyi imara açarsın. Milyonlarca lira döküp, asfalt, kaldırım yaparsın. Sonra boş bir parsele bina dikilirken müteahhit doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve su için ne kaldırım bırakır ne de asfalt. Yandaşa üçüncü sınıf yama yaptırırsın ilk yağmurda o çukurlar bebek mezarına döner. Arabanla girersin, alt takımları bırakırsın, mahkemede hakkını ararsın bir de üstüne suçlu çıkarsın.

Zordur bu coğrafyada yaşamak vesselam.

quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Sende Ortadoğu zihniyeti ile bu hesabın açtığı konuda yazdığı herşeyi doğru kabul ediyorsun ,adam servis formu bile yok diyor  

alt tarafı plastik tampon ,mercedese audiye parça üretip ihracaat yapıyoruz kendi fabrikamızda üretilen araca Türkiyede üretilen üstelik en basit parça tampon yok diyor sizlerde yiyiyorsunuz ,f-35 e bile parça üretiliyor güzel Türkiyemizde , hepsi var  

Senin bu kafa yapın yüzünden ülke bir adım ileriye gidemiyor.

Evet Mercedes’e parça üretiyor onlarca otomotiv yan sanayii fabrikası. Ama koskoca TOGG teslim aldığı araç için servis teslim formu VERMİYOR. Hiçbir zaman vermedi.

Şimdi TOGG’un bu ahmakça yönetimi ve 2 ay servis süresi vermesi ile Mercedes’e parça üreten sanayicinin ne alakası var büyük oyunu gören kahvehane dayısı?

Körü körüne bir şeyi de savunmayın be takım tutar gibi. Girin bakın Telegram hesabına. Gidip soramıyorsan birkaç hafta deneyerek telefonla da ulaşabilirsin servise, telefonda da sorabilirsin! 2 aya randevu veriyor, aracı verdiğinde de 2 ay süre veriyor.

yahu onu geçtim, forumdaki Togg konusuna gir bak.

Gerçi amacın öğrenmek değil, fanatiklik yapmak.

Yanıt vermek dahi hata da sana yine de insan tutamıyor kendisini.

Sanane kardeşim ne malı kullanırsam kullanırım
    Sana hesap mı vericem
    Senin bütün bakanların cumhurbaşkanın vs alman arabası kullanıyor

Hayırdır ?

Ne götürmüş gurbetçi akrabaların ?
    Telefon mu ?
    Bilgisayar mı ?
    Kahve mi ?
    Ayakkabı mı ?
    Gömlek mi ?
    Mont mu ?
    Antep fıstığımı ?
    Tuvalet kağıdımı ?
    Kağıt havlumu ?
    Kalem mi ?
    Defter mi ?

Ne ? Yazsana
    Biraz eleştir , sıkıştır , hataları yanlışları tokat gibi yüze vur arada
    De ki mesela ;
    öyle güçlü kudretli ve bölgesinde lider bir devlet ki
    Arabasına çakar takıp sabah akşam , askerlik yapan vergi veren halkının emniyet şeridini kullanarak hakkını yiyenlerin bile cezasını kesemiyor veya kesmiyor …

Şimdi izleyin nasıl savunacak 😀

Bir ülkenin halkının refah seviyesi f35 e parça üretilirse değil , devlet kuralları uygularsa yükselir
    Bunun 40 tane örneği var dünyada
    Kör olmayan görür

Emniyet şeridin de hava atanların hakkından gelinmiyorsa , emin ol f35’e parça değil , f35 in kendisi üretilse de bu halka inmez o işlerin varsa refah sağlayacak faydaları

Bunu hiç bir zaman anlayamayacaksın
    Kritik denklem bu
    Buna kafa yor

Yok. Servise bıraktığıma dair kağıt bile yok. Daha önce de bıraktım o zaman da yoktu. Neden biliyor musun? Sistem yok çünkü.

Ama çok merak ettiysen hemen Atatürk Havalimanı’na gidip girişteki ilk bekçi kulübesine girip ilgili tek arkadaşa bizzat sorabilirsin ya da hem benim işime gelmez diyorsan Togg kullanıcılarının Telegram hesabına gir, onlarca kişinin yazdıklarına bakabilirsin.

Alman spedition firmaları iveco alır Reno alır kullanır işlerine gelirse Togg alır kullanır Almanlar boş muhabbet yapma

Cevap versene emniyet şeridine
    Veremezsin
    Çünkü çözmüyorlar
    Basit geliyor dimi sana
    Hayır değil
    F35 de üretsen para sana bana değil çakar takanlara gidecek
    O yüzden devlet elini taşın altına koymuş goygoyu yapma
    Elini taşın altına koyan varsa o da Türk halkıdır
    Kişi başı milli geliri Türkiye’nin kaç katı olan Avusturya’dan market alışverişi yapıyorum arabayı tavana kadar dolduruyorum Türkiye’den ucuz diye
    Kış olsa peynir süt basarım
    Kapıkule de süt ve süt ürünü varmı diye sormaya başladılar haberin varmı kardeş ?
    Gurbetçiler yollarda bagaja tuvalet kağıdı bile koymuş adam Fransa’dan tuvalet kağıdını bile alıp geliyor Türkiye de anavatanda kazık yememek için

Sen ne anlatıyorsun ya ? Dünyadan haberin yok

kardeş sen şaka mı yapıyorsun ?

ben sana neler yazmışım sen konserve domates diyorsun

örneğin reçelleri marmelatları berbattır hiç beğenmem bizim damak tadımıza uymaz

Adam ağız tadından ötürü avrupa da temin edemediği ürünü tabi ki alır köyünden götürür pahalı olsun yine götürür

Bana her yerde aynı kalite de olan ürünü anlat

tuvalet kağıdını anlat , telefon ayakkabı anlat

giyim fiyatlarını görsen dibin düşer

ama sana söylemezler merak etme

sana doğruları ben söylerim , almanyadaki akraban değil öğrenemediniz gitti

ayrıca istediği kadar yoldan gelir

araba kullanmamak bizim Türkler de var , yunan ve bulgar lar bir de

geri kalan bütün milletler her yere gidiyor

adam isveçten hırvatistana gidiyor aç bak maps den ne kadar yol

size burada antalya istanbul yol tarifi sorarlar

sen bana sor ben anlatırım sana , boş ver almanyada ki akrabaları

Ya bir de kullanıyorum diyorsun, anlamak istemiyor ve bir hayal dünyasında yaşıyorsun. Seni ben uyandırmam, anca servis girişindeki bekçi kulübesinde aracı teslim etmek için sıra bekledikten ve içeride “2 ay çok değil mi yerli milli f35 Almanya kıskanıyor ağabey” derken uyanırsın sen. Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

Allah seni de kimseyi de servisin eline düşürmesin yine de ama deneyimlemeni isterim.

Evet, senin gibiler oldukça Togg 16 milyonluk İstanbul’a 1 servis açar sadece, ona da 1 usta 1 de sorumlu koyar. 2 sene sonra bir bakmışsın Togg felan kalmamış ortada, niye? senin yüzünden, eğriye eğri, doğruya doğru demediğin için.

sonra da ülke 1 adım ilerlememiş olur. Bi 50 yıl daha araç üreten çıkmaz, niye? Senin yüzünden, fanatikliğin, gözü körlüğün yüzünden.

• Geçmiş olsun kredi kampanyalarından dolayı Chery yada Togo düşünüyordum elektrikli olması cazip gelmedi Chery almıştım sanırı doğru karar almışım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JrFuKi J kullanıcısına yanıt

Karşılaştırma yapabilecek kadar bilmiyorum cherry’yi ama İstanbul’dan 1’den fazla ustaları vardır kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun çok zor bir durum ancak satış için çok acele edildi ve sevenleri en azından 5 yıl beklemeden satın almamalı

• Şimdi buradan ne anlamalıyız.

Onarımı yapacak sayıda ve meziyette eleman mı yok, yoksa o kaporta aksamı dahi ülkemizde üretilmiyor da yurtdışından mı geliyor. Yoksa her ikisi de mi?

Çok geçmiş olsun. Çinli elektrikli araçlar için bilmem kaç tane servis kurma zorunluluğu isteyen zihniyet, iş kendi bahçesine gelince en basit işlemleri dahi yapmaktan ve yaptırmaktan aciz mi olmuş.

Ortadoğu zihniyetinde "kervan yolda düzülür" anlayışının bizi getirdiği nokta bu işte. Altyapıyı yapmadan bir bölgeyi imara açarsın. Milyonlarca lira döküp, asfalt, kaldırım yaparsın. Sonra boş bir parsele bina dikilirken müteahhit doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve su için ne kaldırım bırakır ne de asfalt. Yandaşa üçüncü sınıf yama yaptırırsın ilk yağmurda o çukurlar bebek mezarına döner. Arabanla girersin, alt takımları bırakırsın, mahkemede hakkını ararsın bir de üstüne suçlu çıkarsın.

Zordur bu coğrafyada yaşamak vesselam.

• Yeni ve aceleyle koştur koştur üretilen bir aracı ilk alanlar bir nevi gönüllü test etmiş oluyorlar. Ben 5 sene bekleme taraftarıyım.

• Aaa neden öyle diyorsun şimdi hocam, yerli ve milli aracımız o bizim, kıymetlimissss

Asla eleştirilemez hem bak yazılımı da mükemmel oldu.

TCELL TV+ bile hediye ha.

Şaka bi yana forumun ahlaksız partizanları gelip linç ederler seni.

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda işlemleriniz hallolur umarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 ay süre verildiği ile alakalı Servis Belgesini, İş Emrini paylaşır mısınız?

• togg'u savunmak üzere nakliyeci seferi sahneye bekliyoruz. Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

• ben şuralardan yerimi alayım buralar karışır

Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 2 Temmuz 2024; 19:7:53 >
  • RCRICOS kullanıcısına yanıt

Yok. Servise bıraktığıma dair kağıt bile yok. Daha önce de bıraktım o zaman da yoktu. Neden biliyor musun? Sistem yok çünkü.

Ama çok merak ettiysen hemen Atatürk Havalimanı’na gidip girişteki ilk bekçi kulübesine girip ilgili tek arkadaşa bizzat sorabilirsin ya da hem benim işime gelmez diyorsan Togg kullanıcılarının Telegram hesabına gir, onlarca kişinin yazdıklarına bakabilirsin.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Sende Ortadoğu zihniyeti ile bu hesabın açtığı konuda yazdığı herşeyi doğru kabul ediyorsun ,adam servis formu bile yok diyor  

alt tarafı plastik tampon ,mercedese audiye parça üretip ihracaat yapıyoruz kendi fabrikamızda üretilen araca Türkiyede üretilen üstelik en basit parça tampon yok diyor sizlerde yiyiyorsunuz ,f-35 e bile parça üretiliyor güzel Türkiyemizde , hepsi var  

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

Senin bu kafa yapın yüzünden ülke bir adım ileriye gidemiyor.

Evet Mercedes’e parça üretiyor onlarca otomotiv yan sanayii fabrikası. Ama koskoca TOGG teslim aldığı araç için servis teslim formu VERMİYOR. Hiçbir zaman vermedi.

Şimdi TOGG’un bu ahmakça yönetimi ve 2 ay servis süresi vermesi ile Mercedes’e parça üreten sanayicinin ne alakası var büyük oyunu gören kahvehane dayısı?

Körü körüne bir şeyi de savunmayın be takım tutar gibi. Girin bakın Telegram hesabına. Gidip soramıyorsan birkaç hafta deneyerek telefonla da ulaşabilirsin servise, telefonda da sorabilirsin! 2 aya randevu veriyor, aracı verdiğinde de 2 ay süre veriyor.

yahu onu geçtim, forumdaki Togg konusuna gir bak.

Gerçi amacın öğrenmek değil, fanatiklik yapmak.

Yanıt vermek dahi hata da sana yine de insan tutamıyor kendisini.

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Biraz eleştir , sıkıştır , hataları yanlışları tokat gibi yüze vur arada
    De ki mesela ;
    öyle güçlü kudretli ve bölgesinde lider bir devlet ki
    Arabasına çakar takıp sabah akşam , askerlik yapan vergi veren halkının emniyet şeridini kullanarak hakkını yiyenlerin bile cezasını kesemiyor veya kesmiyor …

Şimdi izleyin nasıl savunacak 😀

Bir ülkenin halkının refah seviyesi f35 e parça üretilirse değil , devlet kuralları uygularsa yükselir
    Bunun 40 tane örneği var dünyada
    Kör olmayan görür

Emniyet şeridin de hava atanların hakkından gelinmiyorsa , emin ol f35’e parça değil , f35 in kendisi üretilse de bu halka inmez o işlerin varsa refah sağlayacak faydaları

Bunu hiç bir zaman anlayamayacaksın
    Kritik denklem bu
    Buna kafa yor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 2 Temmuz 2024; 23:0:52 >
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt

Ülke ileriye gidiyor ki Togg gibi son teknoloji ürün üretiliyor ,bunun yazılımında yüzlerce Türk yazılım mühendisi çalışıyor ,sonrada çıkıp ülke bir adım ileriye gidemiyor diyebiliyorsun ,çok komiksiniz yaa :)))

Ben Allahıma şükürler olsun togg sahibiyim  nasip oldu , togg konusunu da takip ediyorum , sanırım sen parça bulamıyorum derken araçları karıştırdın şu Türkiyede 2 servisi olup binlerce satılan elektrikliden bahsediyorsun galiba  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 2 Temmuz 2024; 23:27:9 >
  • werneke W kullanıcısına yanıt

sen amerikan menşeili alman üretimi araç kullanıp , almanların refah seviyesini yükselteceğine önce Türkiyede üretim yapan ürünleri kullanmakla başla ,herşeyi devletten bekleme  

önce kendini eleştirmekle başla ,bunlara kafa yor

sonra almanları kalkındırırsın burada almanloorr bözü gısganıyoor diye birde dalga geçersin

ama bunları hiçbir zaman anlamayacaksın

bu devlet elini taşın altına koymuş senin işçin senin fabrkaların çalışsın sen üret sen kazan demiş , togg u eleştir ama alman aracı abd aracı alarak da onları destekleme   kendi insanımızı destekle

kritik denklem bu buna kafa yor ama hiçbir zaman anlamayacaksın  

Alman spedition firmaları iveco alır Reno alır kullanır işlerine gelirse Togg alır kullanır Almanlar boş muhabbet yapma

Cevap versene emniyet şeridine
    Veremezsin
    Çünkü çözmüyorlar
    Basit geliyor dimi sana
    Hayır değil
    F35 de üretsen para sana bana değil çakar takanlara gidecek
    O yüzden devlet elini taşın altına koymuş goygoyu yapma
    Elini taşın altına koyan varsa o da Türk halkıdır
    Kişi başı milli geliri Türkiye’nin kaç katı olan Avusturya’dan market alışverişi yapıyorum arabayı tavana kadar dolduruyorum Türkiye’den ucuz diye
    Kış olsa peynir süt basarım
    Kapıkule de süt ve süt ürünü varmı diye sormaya başladılar haberin varmı kardeş ?
    Gurbetçiler yollarda bagaja tuvalet kağıdı bile koymuş adam Fransa’dan tuvalet kağıdını bile alıp geliyor Türkiye de anavatanda kazık yememek için

Sen ne anlatıyorsun ya ? Dünyadan haberin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 2 Temmuz 2024; 23:37:20 >

Ya bir de kullanıyorum diyorsun, anlamak istemiyor ve bir hayal dünyasında yaşıyorsun. Seni ben uyandırmam, anca servis girişindeki bekçi kulübesinde aracı teslim etmek için sıra bekledikten ve içeride “2 ay çok değil mi yerli milli f35 Almanya kıskanıyor ağabey” derken uyanırsın sen. Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

Allah seni de kimseyi de servisin eline düşürmesin yine de ama deneyimlemeni isterim.

Evet, senin gibiler oldukça Togg 16 milyonluk İstanbul’a 1 servis açar sadece, ona da 1 usta 1 de sorumlu koyar. 2 sene sonra bir bakmışsın Togg felan kalmamış ortada, niye? senin yüzünden, eğriye eğri, doğruya doğru demediğin için.

sonra da ülke 1 adım ilerlememiş olur. Bi 50 yıl daha araç üreten çıkmaz, niye? Senin yüzünden, fanatikliğin, gözü körlüğün yüzünden.

• werneke W kullanıcısına yanıt

boş muhabbet yapma

sen önce benim sorularıma cevap ver goygoy yapma almanı destekleyeceğine Türkiye üretimini destekle

cevap veremezsin tabii alman malı kullanır abd malı alırsın sonra gelir onlar refah içinde biz niye değiliz gibi boş muhabbet yaparsın

almancı akrabamız var buradan neler doldurup götürdüğünü biliyoruz senin dünyadan haberin yok

sen önce kendi ülkenin ürünlerini kullan sanayiini kalkındır bak togg gibi daha ne ürünler çıkıyor savunma sanayiini yazmayım almanlar kıskanmasın :)))

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

İyi gidiyor mu kardeş Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! 

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.