paragraf ortası analiz köşe yazısı kıvamında... eline sağlık |
Togg'un kaza için servis süresinin en az 2 ay olması rezaleti! (3. sayfa)
-
-
Sen boş muhabbet yapma birader , götürüyorlar,evi var 7 serisine biniyor diyorum,bundan sen Almanya'da düşük şartlarda yaşıyoru nasıl çıkardın, adam 7 serisine biniyor bizim ülkeyle nasıl kiyaslicaz kıyas götürmez zaten
Ben 1930 larda bile dünya çapında 4 büyük otomobil markası olan , denizaltı üreten,1936 da otoban açan bir ülkeyle Ülkemizi nasıl kiyaslayayim,bizim daha yeni ,son teknoloji üreten milli marka olarak tek otomobil şirketimiz var
Sen buradan nasıl kıyas çıkardın, nasıl kafa var nasıl bir sosyoloji anlamak güç,sana değil çevrene acıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sana nasıl bir sosyoloji ile milliyetçi Almanlar,hani sen çok iyi biliyorsun ya onların hayata bakışlarını,soru basit,3 yasinda daha ucuza alman malı taş gibi golf varken daha pahalıya Rumen malı dacia alıyor. Buradan birşey çıkarmaya çalışmıyorum almanlar bu zenginlikte ve milliyetçilikde iken neden bu tercihi yapıyor sen uzman olarak yanitlarsin
Canı yansa zaten mesaj yazmam,bir arkadaş yukarıda sormuş bellimi togg da çalışanlardan,servis formunu atarmisin diye,oda form yok demiş,vermediler demiş, şimdi sen buna inanır mısın,yani arabayı bırak git 😅 demişler 2 ay sonra gel demişler 😉 hikayesi bu.plastik tampon için, başka parça da değil
Eleştirilecek yerleri ben biliyorum, araç sahibiyim,bu nedenle uyduranlari anlamak kolay, Togg başlığında da geliyorlar, devamda edecekler
togg savarlar geldi yine. Togg alanların servis ile işi olursa vay haline inanmayan varsa arasın sorsun.
-
İstanbul servisine yazılım için bir kez gittim hiç beğenmedim tekrar gitmem. Gemlik'e gittim sorun yoktu. Kaza vb.durum yaşanmadı. Zaman içinde servis ve usta işi oturur ancak yazılım yapamazlar o işi geçin. Kaporta boya sök tak dışında elektrikli aracın ustası olmayacaktır. Bir çok oto gurubunu takip ediyorum benzer süreleri veren geleneksel firmalar var. TOGG ise benim için geçmiş 33 yıllık otomobil hayatımın üstüne sünger çeken bir araç başka bir Dünya gayet memnunum.
-
Cevap yazmasını bekleyelim,bu arada Avrupa ile ilgili verdiğin bilgiler deli saçması onu da eklemiş olayım
TOGG la alakası yokdur sadece Ülke komple böyle.Aracım
perte çıktı ( Motorsiklet ) 3 Ay bekledim alabilmek için sadece TOGG la alakası yokdur yani Bu Ülkede kim iş yaparsa yapsın hak adalet hukuk hızlı ve çabucak işlemediği için her firma çok rahat bir şekilde hak yiyebilir.İşine geliyorsa ver mahkemeye diyorlar kafa rahat nasıl olsa
Japon konsolosluğundaki adam açık bir şekilde söyledi işte adama dalga geçiyorlar dedi aslımda dalga geçmiyodu gerçeği söylüyordu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 3 Temmuz 2024; 11:22:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdım ya
adamın telefonunun arkası kırık , iphone 6. dünyaya mal satıyor istese 10 tane en üst modelden alır
bak ben almam demiyorum , ben alırım kırık telefon da kullanmam , dacia da almam
anlayamıyormusun hala ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 3 Temmuz 2024; 20:23:24 > -
Bu aslında onların zenginliğinin temel kaynağı, işimi görenle devam ederim,yeniye para vereceğime o parayla gezerim diyen toplumlar birikim yapar, kaliteli Yaşar.
Bize yerleştirilen tüketim kültürü zaten onlar gibi herşeye ulaşılabilir olmasını imkansız hale getirdi
Malum Arkadaşın anlamasını beklemiyorum,belen geçidi kepazeliğini sorduğumda Kılıçdar yapsın onu da diyen bir kapasitesi var
@alfa-x in
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Temmuz 2024; 11:42:51 >
Yanlış bir cümle yok orada.
Togg Bursa’da üretiliyor ama yine de 2 ay gibi bir sürede tampon tamir ediyorlar. Bunu dedim.
Togg’un İtalya’da üretildiğine inanan cahil ile, 2 ay servis süresine inanmayan cahil aynı cins aslında. Mantığa göre değil fanatikliğe göre hayat yaşıyorlar.
He şu bir gerçek, Togg’un önemli parçalarının çoğu yurtdışından geliyor. Yerlilik oranı yanlış hatırlamıyorsam %50 civarı idi. Ama bunun da konumuzla alakası yok.
Yahu ben bu aracı kullanıyorum bu arada, severek aldım, milli üretimi ben de destekliyorum diye aldım.
Ama bu tampon için 2 ay beklemek durumunu değiştirmiyor işte.
Aracınızın fotosunu,ve Şikayetvar üzerinden şikayetinizi eklerseniz çatlak ses çıkmamış olur
Ekleyeceğim tabii hocam, Linkedin’den yönetim kadrosuna dahi atmayı düşünüyorum. Ekşi’ye felan da muhtemelen yazacağım. hatta sanırım Twitter’da aktiflermiş, oradan da yürürüm.
Amacım elbette işimin hızlı çözülmesi ama Togg’a yakıştırmıyorum esasen.
sen Bursa’da böyle bir araç üret, 3-5 kaporta ustası işe almayıp da markayı madara et. Akıl alır gibi değil.
Bekliyoruz, mutlaka buraya ekran görüntüsü vb ekleyin,hatta aracın fotosunu çekip ekleyerek başlayabilirsiniz
Togg konusunda yukarıda anlattığım lağım sıçanlarini forumda en çok ezen kişi benimdir herhalde, birçoğu togg konusuna yazamiyor bile.
ama Hata yapıldığı zaman korumam, eleştiririm.
Dilerim sorununuz en kısa zamanda hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 3 Temmuz 2024; 11:58:6 >
Şu kümesten bozma İstanbul TOGG servisi çok merk ettim. Bi fotosu varmı acaba.
-
Eveeetttt....
Forumun ağır trollerinden birisine daha denk geldim.
Bu güne kadar seni nasıl keşfetmemişim ki....
Seninle ilgili iki profilim var.
Ya ağır ironi yapıp sırf ortalığı karıştırmak için yorum yapıyorsun.
Ya da maaşlı AkTroll'lerdensin.
Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Almanya bizi gıskanıyor diyen dayı üslubun yok. Olan bitenden haberdar olmayan cahillerden de değilsin. Her şeyin farkındasın. Sadece amacın ortalığı karıştırmak.
Dediğim gibi ya muhalifsin, muhalif olanları daha da kızdırmaya çalışıyorsun, ya da malumların paralı Troll'lerindensin.
Bu nedenle seninle gereksiz muhabbete girip gerçekleri anlatmaya çalışmayacağım.
Sen işine devam et. Bakarsın gün gelir davula vuran tokmak değişir.
Her şeyin bir hesap vakti var. Ama er, ama geç.
Tek isteğim sen ve senin gibilerin hesap günü geldiğinde yüzlerini görmek, gözlerinin içine bakmak.
-
Sorunlar dile getirilmezse, feedback olmazsa bu TOGG kendini nasıl geliştirecek acaba.
Bu şeye benziyor, lokantaya oturuyorsun, yemek söylüyorsun ve yemek buz gibi geliyor ama lokanta sahibinin canı sıkılmasın diye o buz gibi yemeği afiyetle yiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 3 Temmuz 2024; 13:49:4 >
Keşke tam güzel çekseydim ya, ama benim aracı çektiğim videodan bir kare yakaladım buyrun:
Sağdaki kulübe KAZA ve Güncelleme işleri için, toplam 2 arkadaş var. Biri kazaya diğeri güncellemeye bakıyor.
Solda da daha büyük bir kulübe var yarısı görünüyor, orada da mekanik sorunlar için teknik servis var, sinyal kolu çalışmayan, yok farları çalışmayan felan oraya gidiyor, 2-3 kişi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 4 Temmuz 2024; 17:15:39 >
evet orda doğru düzgün salça yok olanlarda bi halta benzemiyor. bunu bile akıl edemez durumdayken böyle satırlarca yazı yazman komik gerçekten.
lan biz adana'dan ankara'ya giderken bile bagaj yiyecek dolu olarak giderdik bırak ülke değiştirmeyi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X