Şimdi Ara

Tok ses vericek speaker...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştıgım şirkete şöle tok ses vericek bir speaker alıcam...

Şu anda kullandıklarım çok tiz veriyo ve rahatsız edio insanı...

Ses Kartım onboard..

Şöle ucuz yollu cok pahalı olmayan tok ses vericek kimseyi rahatsız etmeden müzik dinleyebileceiğim speaker onerirseniz sevinicem...

• creative 5200 5+1 ses sistemi ve bunu destekleyen creative 5+1 ses kartı al, gerçekten süper bi ikili bence, harika ses veriyor..
  • insan böle sistem alırsa ses vermeden rahat edemez e buna çevredekilerin rahatsız olmasına sebep olabilir. Ama sanırım arkadaş bu kadar büyük bir sistem istemiyor. VE zaten fiyat olarak da fazla maliyetli olasın dediğine göre 1+1 hoprlörler sanırım işini görecek.Philips ve creative nin 1+1 hoparlörleri var oldukça güzel ses veritorlar bence onlar olabilir .
  • ben logitech 2+1 öneririm fiyatıda uygun. ama eğer istersen ucuz 2+1 lerden de alabilirsin düşük seste onlarında kalitesi iyi olur.
  • Philips Mms-430 2+1 hoparlortleri tavsiye ederim.ben sahsen kullanıyorum ve cok iyi bir set. memnun kalacagına eminim.
  • arkadaşım alacaksan ahşap kaplama olsun
    o zaman çok tatlı bir tok ses alırsın
    bende var, 1000 wattlık bir ahşap kaplama stereo hoparlör,
    çok güzel sesi var.
  • Çokları varda en iyisi bence creative ve onun ses sistemleri gerçekten memnun kalırsın.
  • Logitech X-230 2+1.. Tok sesden kastın bass ise çok memmun kalırsın.. Fiyatı da uygun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dussokagi06

Philips Mms-430 2+1 hoparlortleri tavsiye ederim.ben sahsen kullanıyorum ve cok iyi bir set. memnun kalacagına eminim.

Bu durumda bende Philips tavsiye ederim...Daha kaliteli temiz ses alman icin..Boardın Cok eski degilse on board ses kartının kalitesi Cok sey beklemeyenler icin yeterli gelir...
  • Creative PC Works 2+1 sistem var onu dene, ses kartı değiştirmeden güzel ses çıkışı alırsın !
  • Logitech X-230 2+1 bence bayagı ıyı
  • logitech Z-2300 2+1 200 dolar civarında fiyatı varr.. o da olmadıı x-530 oda 90 dolar civarındaa
  • minton 2+1 ler var çok kullananı da var. ben de kullanıyorum çok memnunum.(bi ara piyasada ondan geçilmiyodu kapış kapış)
  • creative sbs370 2+1 fiyatına göre çok iyi bir hoparlör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.