Şimdi Ara

Tolgay ve Serdar'ın elimizde patlayacağı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelince kimisi ucuza iyi aldık dedi, kiminin gururu okşandı ama içten içe her Fener'li bunlardan bi şey olmaz da iki maç oynasınlar öyle gömelim diye bekliyor. Oyuncu profillerine bakınca da hiç umut vermiyor açıkçası. Takımlarına ne katkı vermişler ki bize verecekler? Umarım utandırırlar beni.

• Serdar ve Tolgay maliyetlerine bakıldığında bence iyi transferler, fakat riskleri de mevcut...İkisi de iyi kötü doymuş futbolcu, kapasiteleri dahilinde ulaşacakları sportif hedeflere ulaşmış durumdalar ve ekstra hedefleri yok. Bu durumdaki futbolcular kısa vadede kendini ispatlayıp, belli standartta takılıyorlar. Serdar'a ayrıca parantez açmak istiyorum, sakatlık durumu olmasın Galatasaray için mevcut durumda büyük kayıptı fakat çok istikrarsız olması değerini yok ediyor.

Bende performanslarını merak ediyorum, bakalım ne olacak...
  • Tolgaydan katkı bekleyen fbli var mı gerçekten? Son yılların en overrated oyuncusu hiç istemiyordum gelmesini 3 yıl boşa para vereceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lanetimiz de bu işte. Maç yapmamış adamı alıp 11 başlatırız. 6.5 milyon + futbolcu verdiğimiz hazır adamı da kenarda oturturuz.
  • Serdar belki Tolgay kesin elimizde patlayacak.

• tolgay takımı alıp götürmesede rotasyonda iş görür.

Serdar devamlı sakatlanacağı için asıl elde patlayacak olan o.
  • Serdar yine bir derece ama Tolgay'ın gelmesi gerçekten bir fiyasko oldu bence. Umarım taş gibi çıkar da utandırır ya yoksa boşu boşuna para vermiş olacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikisi de o maaşları hak edecek futbolcular değiller asla. bizi kevgire çeviren Benfica'nın en çok maaş kazanan oyuncusu ne kadar kazanıyor acaba?
  • Eskiden beşiktaşın yaptıgını bu sene fener yaptı nedense. tolga, tolgay ve serdar 3ü de çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

ikisi de o maaşları hak edecek futbolcular değiller asla. bizi kevgire çeviren Benfica'nın en çok maaş kazanan oyuncusu ne kadar kazanıyor acaba?
    Gs nin odedigi maas 55 milyona dusurduk ki belhanda feg selcuk muslera 4.5 civari aliyor hepsi. Bunlar gidince 45 civari olacak. Fenerin 80. Evet seksen milyon euro ya o kadro 17 sirada. Serdarin tek basina maasina luyindama ve solak stoper marcao oynuyor.

Serdar elinizde patladi. Patlayacak degil patladi zaten. Hala farkinda degil. Bir serdar veriyorsun ilk devreyi 17 sirada tamamliyorsun. Herkes memnun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.