gittigidiyor Tonny Black Unisex Trekking Bot TBAUD-2 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor https://www.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/tonny-black-unisex-trekking-bot-tbaud-2_pdp_781263648 |
tonny black outdoor bot tbaud 79 tl
-
-
Teşekkür ederim... -
rica ederim isinize yararsa ne mutlu. 2 adet aldım arkadaşla bakalım mağaza markanın satıcısı gibi idare eder bir marka bildiğim kadarıyla.
-
Botunu geçen ay almıştım. Normalde 45 giyerim ama kalıbı epey büyüktü.
Uzun yürüyüşlerde çok rahat...
-
45 yok 44 alsam olur mu
-
Bir stok da biz çektik bakalım ne çıkacak. -
birde ben aldım seneye son bahar ve ilk baharda beni idare etsin yeter modundayım
-
Teşekkürler bir adette ben aldım -
Baharda kuru havalarda hafif arazi yürüyüş için alınır. Su geçirmez değil. -
Su geçirmez özelliği istenirse marketten alacağı 10 liralık vazelin ile sağlayabilir....
-
Baharda bunu giyen arkadaşlar Antartikada mı yaşıyor Türkiye’nin 4 bölgesinde yaşadım bunu giydirecek bir baharı olan yer görmedim -
46-47 giyiyorum, ayaklarımı nasıl küçültebilirim? -
Su alirmi beyler sünger Bob gibi gezmeyelim -
İşim gereği baharda tarla ve bahçemde çok çalışıyorum. Normal giydiğim spor ayakkabılar kısa sürede haşat oluyor. Onun için bundan 2 adet aldım. Paycell kart ile ilk alışverişe 10 tl ve 150/30 kampanyası ile beraber çok uyguna geldi.
-
80 liraya su geçirmez ayakkabı arayan varsa kara lastik alsın -
Tipi guzelmis ama 45 yok -
Ggda yorum yapanlar burdan siparis gecenler sanirim 😬 ama büyük beklentiye girmeyin derim urun orjinal degildir bence bu fiyata babaniz veremez çünkü -
Teslim edildi.
Çok güzel, almayan arkadaş pişman... -
Kalıp konusunda haklı çıktın hcm, normal ayakkabıda giydigimin 1 no küçüğünü aldım ve bugün denedim, tek sıkıntım sadece üst boğaz tarafinda aşil tendonun biraz üstünde vurma yapti o da ya yeni oldugundan ya da malzeme kalitesizliği sen yoksa ayakkabı içinde ayağım rahat.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
80 liraya su geçirmez ayakkabı arayan varsa kara lastik alsın
|
Tonny black zaten Türk markasi. Neyi orjinal olmasin. Yada neden sahtesi yapilsin. |
Benzer içerikler
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- bim kokoreç fiyat
- unify parfüm erkek yorum
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim soğuk baklava
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X