Şimdi Ara

Top 10 üniversite hangileridir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deniz yıldızlarını denize atan adam metaforu hocam.

Okulun genel tavrı, akademisyenlerin genel tavrı.

Ayni dönemde fetullah mezardakileri kaldırıp evet verdirin derken Ruşen'i okula çağırıp ogrencilere neden evet vermeliyiz diye seminer yaptırmak.

Bir şeyi degistirmeyecekti elbet. Ama bu hükumet değişsin yerine başka bir hükumet gelsin, boun'un ve kendi akademik camiasının benzer bir irticai bir harekette aklın karşısında durmayacağının garantisi var mı veya sen buna kendin inanabiliyor musun?

Solcu değilim komünist asla fakat dedikleri gibi 6. Filoya secde eden adamların kafasını ülkeyi kuran kafaya tercih edilir gördüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 6 Temmuz 2024; 11:16:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

bu da ikinci seçenekti evet

• Şahsi görüşüm değildir
    1 İtü
    Gerisi çok fark etmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Bir ust kusagimda boun bilkent mezunu tonla insan var anlattiklarini duyuyoruz tabi ki. Her görüşten insan okumasi okulu apolitik yapmaz ki apolitik denen sey bu degil. Su an bilkentte de her görüşten insan var, ama bounun aksine bunlar herhangi iki gorusu tartışmaya yeltenmez, eylem desen hak getire uuu disipline mi gidicez:((( Bogazici hiç bu kadar olmadi, tamam 70-80lerde odtude politik acidan ariza yaşayanların kactigi okuldu daha sakin oldugu icin ama 2010 sonrasi bilkent apolitikligi yaninda siyasi parti gibi kalir okul.

Boğaziçinde ne var diyorsunuz da odtude vs de yanilmiyorsam aşırı buyuk eylemler yok 90lar ve 2000lerin basinda, benim aklima gelen bi turban mevzusu var okullara inen onun disinda yok sanki, aklima gelmiyor da olabilir. Zaten aqp sagolsun eylem yapilacak seyler hep 2010 ve sonrasinda turedi

Tabi boğaziçinin bu yapisi bol miktarda l*bos urettigi icin tez vakitte bu okulu (ve islamci l*bos tehlikesine karsilik olarak ieli) kapatip yerlerine arkeoloji müzesi acip l*boslari da hak ettikleri yere yollamak lazim🥰🥰

• Çıtır Para kullanıcısına yanıt

Olum Türkiye'de top 10 dedik la ürdistanda değil

• buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    İyi.

Kim yetmez ama evet demiş?? Senin pp şu miimden alıntı değil mi? Dünyanın en kötü ve komik olmayan miimlerinden bir tanesi. Buna gülenlerin siyasi görüşü belli zaten.

Top 10 üniversite hangileridir?

• PostalDude kullanıcısına yanıt

Adam miim yazmış ya la. Bulgurda yetişip sonra kendince internet rönesansı geçirip svihs'te bulanlardan bi arkadaş belli.

Ben sana diyorum ki kanzi manzi yazmak yerine bir şeyler yaz cevap ver. Neden böyle düşünmemem gerektiğini anlat. Benim ideolojimin ne önemi var. Böyle ortamlarda da kanzi dersen millete tartışma ortasında fena rencide ederler ha üniversitede. Lisede ortaokulunda falan işe yarıyordur belki ama odtu'de boun'da rencide ederler. Benden duymuş olma.

Ayrıca o resimi uzun süredir bulamıyordum, çok teşekkür ederim Top 10 üniversite hangileridir? 

• Helal olsun efsane tartışma, küfür yok hakaret yok iki taraf da saygısını bozmadan fikrini belirtiyor tebrik ederim.

"meme" kelimesini türkçeleştirip miim diyorum problem nedir? Bahsettiğin reddit forumlarında da bulunmadım ve svihs forumundakiler sosyalistler, sol liberaller (artık ne diyorsan)değil mi? Sen benim ideolojimi tahmin edemezsin. Size göre milliyetçi olmayan herkes terörörö
    Sürekli what aboutism yapıp bana tartışmadan bahsetmen ise ayrı komik.

Bu mizah türüne gülen biriyle neyi tartışabilirim?Kara mizah desen değil, ne bu?

• " Qanzi BoUn Çok kotu ya hep vatan haini dolu hayatta gitmem"

o sırada herhangi bir taşra okulu

Nevşin Mengüyoutube
    Ülkü Ocakları Başkanı kim oluyor da öğrenci yurdunda böyle karşılanıyor?
    https://www.youtube.com/shorts/OVODU0e3XlA?si=hAePXQhT5cNdZhta

• Ankara Üniversitesini ilk 10'a koyanları direkt bloklayın bir fayda gelmez bu kullanıcılardan. (eğer trolüne yapmıyorlar ve ciddilerse)

• İstanbul, Gazi, Ankara; bunları çok düşük sıralamışsın. 9 ve 10 yerine bu üniversitelerden herhangi biri yazılabilir. Bölüm bazında konuşursak bu üniversitelerin belli bölümleri ilk 5’e oynar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PostalDude kullanıcısına yanıt

gayet komik

• yltyy kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de halkın %80'i buna güler zaten. Aziz Nesin çok iyimser düşünmüş

• Listeme şu sırayla yazardım:

1 Bilkent
    2 Odtü
    3 Boğaziçi
    4 Koç
    5 İtü
    6 Sabancı
    7 Hacettepe
    8 Tobb
    9 Galatasaray (ibf, hukuk değilse tırt)
    10 Ytü

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Top 10 üniversite hangileridir?

Başbuğ inci sağ olsun parasız değiliz artık Top 10 üniversite hangileridir? 

• Koç > Bilkent > Sabancı >> BOUN > İTÜ > ODTÜ> YTÜ = Hacettepe

Bu sadece Mühendislik ve İİBF bölümleri için geçerli. Tıp ve hukuklarda durum farklı (kendi görüşüm)

• 1)Boğaziçi
    2)Bilkent
    3)ODTÜ
    4)İTÜ
    5)Koç
    6)Sabancı
    7)YTÜ
    8)Hacettepe
    9)Ankara,İstanbul,Marmara,Dokuz Eylül,Ege

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.