< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Top 10 üniversite hangileridir? (4. sayfa)
-
-
evet sebeplerinden biri bu. bu geriye düşüş son 10-15 senede falan başladığı için (bu durumun aynısı ytüde yaşanmış diye anlatıyodu bir abim, 2000'li yıllarda aynı itü gibi aslında ytü top okul değil mi tartışmaları dönermiş) mid-management kadrolarında olması gerekenden az itülü var. bu da yeni mezunların daha da az şansının olmasına neden olabiliyor.
-
Koç
Boğaziçi
Odtü
İtü
Sabancı
-
olay sosyallikten ve öğrenci kitlesinden ayrı, rektör karşılaştırması direkt. buradaki rektörde istese kesip biçebilir o yetkisi var kimse de bir şey yapamaz. mevzu bunu yapmıyor oluşu. itü rektörü kendi adını çok önemli görüyor, önde görüyor. her türlü işte adını orada olduğunu gösteriyor. verşanı ben okulda bile görmem, sosyal medya hesabı yok zaten. arada qs rankingde birinci olduk açıklaması yapıyor. okula teşekkür ediyor geçiyor. onun dışında adamın itü rektörü gibi okula bir etkisi yok sadece denge siyaseti yürütüp saray ile okul arasında medya ile okul arasında makul çizgide durmaya çalışıyor. yani ben 20 ye yakın okul rektörünü cidden baya bir araştırdım sosyal medyası olmayan tek adam bizdeki mesela. fark oradan kaynaklanıyor. gittiği seminer şu bu falanda da önde olmak için uğraşmaz geçer en arka köşeye usul usul fotoğrafı bekler. en önde de elmalı yarim üniversitesi rektörü olur kendini göstermek için. anlatmaya çalıştığım şey buydu. yani aynı klasman rektörler değiller okula etki olarak.
iyi rektör demiyorum bu arada, görüş olarak aynı noktada olmaları aynı şekilde olduklarını göstermiyor olarak söylüyorum. bence iyi rektör şu an okulu benimseyip kaldırmaya çalışan iyte rektörü mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 5 Temmuz 2024; 17:18:48 >
-
Mesela bak en basitinden şey oldu daha geçen, sizin kom bölümünün adını değiştirdiler. Hocaların yarısının haberi yok, yarısı asla istemiyor. Rektör istemiş (istediğini de sanmıyorum umrunda olmamıştır yök istemiştir bu da direkt kabul etmiştir.) Bölümü kuran(?) bilmem kaç yıldır profesörü olan adam bile niye böyle bir şey yapılıyor diye linkedin postu atmak zorunda kalmış, adam üzülmüş. Ne gerek var mesela buna. Bir de şey derler, yok itüde mühendislik fakültesi değil de her mühendislik bir fakültedir. maden fakültesi vardır şu fakültesi vardır. ee var da ne oldu. adam yanındakilerle karar verip değiştirmiş bölümün haberi yok. Bence bunlar olmaması gereken şeyler, o yüzden diyorum rektörler aynı klasmanda değil diye.
-
Eyvallah hocam teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kom'un adının değişmesi zaten komedi de napalım bizim koyuncu beyimiz sağ olsun muazzam kararlar alır ve öğrencileri asla yarı yolda bırakmaz. Ya da ne bileyim okula ayrılan parayla 14 milyona arı anıtı dikmez falan
Yapiyolar öyle sacmaliklar, simdi bursu sadece ilk 100e kesin vermeleri gerisine 0 vermeleri de cok sacma sanki boun gibi parasizlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Istanbul uninin rektörü bile bu kadar savunmaz üniyi. Hocam itü ile iü kapistirmak dahi itüye hakarettir. Iü sadece sosyal bilimlerle one çıkıyor. Sosyal bilimlerin de ülkede ne derece istihdamli bir bölüm olduğu tartışılır
Birinci ağızdan duydum yurt bursu bile çıkmayınca boğaziçine gelmiş
Bende şimdi öğrendim. Harbi kötüymüş bu durum.
boğaziçi koç bilkent gibi okullar tutmuyorsa yeditepe özyeğin tobb gibi kalite olarak bir tık altı yerler tercih edilebilir
Sabancıyı 6 ya koy koçu 5 e koy odtüyü itünün üstüne koy türk alman yerine de iyte koy
konuyu açan arkadaş hacettepeli sanırım :Dd
-
Odtü
İtü
Boun
Bilkent
Koç
Sabancı
Ytü
Hacettepe
Galatasaray
Ege
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam reis sen sakin ol İÜ 11. olsun
Liseden mezun oldum bu sene :p
Sadece odtü itünün önünde olması bana mantıklı geldi(değiştirdim zaten) Türk-Alman üniversitesine haksızlık yapılıyor bence sırf adında Alman olması bile yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 5 Temmuz 2024; 21:3:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X