Arkadaşlar toplumsal ve bireysel olarak okul bize ne ifade ediyor?Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
toplumsal olarak her bireye temel hukuk kurallarının öğretilmesi, vatandaşlık hakları ve sorumluluklarının aşılanması, atatürkçülük ilke ve inkılapları verilmesi.
bireysel olarak bireye temel sözel matematik fen bilimleri, spor etkinlikleri öğretilmesi. bunların ardından bireye bilim alanında veya mesleki alanlarda veya sanatsal ve spor alanlarında kendi becerilerine uygun şekilde seçme şansı verilmesi. seçtiği seçtiği alanda başarılı olması durumunda diploma verilmesi.
Göstermelik, hiçbir şey ifade etmiyor.
Ulan ben ilkokulda ders mers çalışmıyodum, dümdüz sınıf geçiyordum. Takdir, teşekkür alanla aynı dandik liseye gitmiştik. Bunca dersin bi anlamı yok, sınavda neysen o'sun.
Ya okul iyidir hoştur ama gereğinden fazla uzundur. İlkokul yıl bakımından kısaltılmalı. Hatta 1 yıllık okuma - yazma eğitiminden sonra. Geriye kalan yıllar açık öğretim olarak evden devam etse de olur bence.
Sadece etkinlikler okulda mokulda yapılır falan filan. Ya da yarı okul - yarı açık şeklinde olabilir.
Onun dışında seçmeli bir eğitim programı olmalı. Sözelse, temel matematiği öğret geç. Sayısalcıysa detaylı matematik dersi ver.
Sınavlarda buna göre yapılır.
Baya sexy bi eğitim sistemi tasarladım bence.
İngilizcesi School bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme