Şimdi Ara

toptankampanya.com farklı model ürün yolladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com'da da satış yapan bir firma.

Şikayetvar'a yazdığım metni buraya da yazıyorum aynen.

21/01/2017 tarihinde toptankampanya.com firmasından Harlem XXL davul fırın siparişi verdim. Ürün eve gelince kutusundan çıkarınca ürünün sitede bahsi geçen ve kutusunda görünen ürün olmadığı hemen anlaşıldı. Kutusunda resimli şekilde gösterilen ''ayarlanabilir termostat, elektrik kutusu, kordon sarma vb.'' özelliklerin hiçbiri gönderdikleri fırında yoktu. Çok kötü bir plastik malzeme kullanılmıştı. Firma bize ürünün kendisini değil, çok kötü bir taklidini yollamış. Telefonlara da cevap vermediler.toptankampanya.com farklı model ürün yolladıtoptankampanya.com farklı model ürün yolladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 5 Şubat 2017; 23:5:48 >

• Konuyu doğru yere aç, Ürünü iade et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Konuyu doğru yere aç, Ürünü iade et.

Nereye açacağız? Bulamadım yeri.
  • toptankampanya.com farklı model ürün yolladı
    toptankampanya.com farklı model ürün yolladı

Ürünün kutusu ve ürünün kendisi bu. Telefonlara çıkmadılar. Mesaja hemen cevap verdiler ama üretici yapmış, kılavuz düşmüştür, sahte derseniz hukuki haklarımız saklıdır gibi komik ve arsız cevaplar yolladılar. En azından bu fırsatçılardan birkaç kişi daha haberdar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 25 Ocak 2017; 19:53:53 >

• İade et hocam ne uğraşıyorsun. Mesafeli satışlar sözleşmesi açık, iade ederken kargo ücreti ödemezsin. Satın alırken kargo ücreti ödediysen onu da iade etmek zorundalar.
  • bence bu tip işlerle hiç uğraşmayıp direk iade etmek gerek ,diğer türlü boş yere kendinizi üzmüş olursunuz
    başka bir ülkede olsa burunlarından fitil fitil getirirler ama burada bu işler normal
    zaten ülke çakma Çin malı doldu
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 5 Mayıs 2020; 21:53:38 >
  • Konu bak bizim ürün:)) Ben Harlem firmasında çalışıyorum dediğiniz firma bizim ürünleri toptan ve e-ticarette satan hepsiburada da profil puanı iyi 9,3 olan sağlam firmadır. Aldığınız XXL ürünün bir çok modeli var. Tek kutu yapmışlar ve üzerilerinde ki işaretleme yerlerine kalemle tik koyarak model no, termostatlı vs anlıyorsun. Aynı ürün farklı özellikler için ayrı ayrı kutu yaptırmalarını beklemek biraz enayilik olurdu. Aldığınız ürünün kutu üzerinde ki özelliklerine bakın. Reklamda otomobili full paket gösteriyorlar ama boş paketleride var kapiş.
  • selcan911 kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/harlem-yuvarlak-firin-xxl-boy-p-HBV000000SH6N?magaza=Toptankampanyahttp://www.hepsiburada.com/harlem-yuvarlak-firin-xxl-boy-p-HBV000000SOJ0?magaza=Toptankampanya

Harlem firmasında çalışan biri olarak ürünlere hakimsinizdir. Bu iki ürün arasında ne gibi farklar var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbalet -- 4 Şubat 2017; 4:59:55 >

• Arbalet kullanıcısına yanıt
    Hocam koskoca farkı görememişsin yazıklar olsun sana. Birisi Xxl boy diğeri XXL boy daha ne olsun.
  • sahte ürün satıyor demişsiniz ama ürün sahte değil anladığım kadarıyla.
  • kardeş sen sahte ürüne fln hiç girme, ben ürünü beğenmedim performansından memnun kalmadım demen yeterli başka bi açıklama yapmana gerek yok. alıcı ödemeli kargoya ver üstüne de bi kağıda İADE diye yazıp yapıştır. bunlara mesaj atıp kargo numarasıyla birlikte resmi bi mail yaz, tüketicinin korunmasına dair kanunun ve mesafeli ürün satış sözleşmesinin ilgili maddelerine atıfta bulunarak para iadesi istediğini belirt, altına da iban numaranı yazıp paranın hesabına 3 hafta içinde iade edilmesi gerektiğini söyle. hepsiburadadan aldıysan daha kolay, oradaki iade sürecini başlatman yeterli olur.
  • Şu an fırın çalışmıyor. Yenisini aldık :) Bir daha böyle harlem marlem işlerine girmek yok. Kutuda garanti belgesi bile yoktu.

Ben kutuyu kenara koydum. Benden sonra annemler atmış.

Neyse kullanırız dedik. Geçen çalıştırdık, çalışmadı. Sağlam firma dediğin sitedekinden farklı ürün gönderiyor.

Yukarıdaki çalışanın üslubu da ne kadar sağlam olduklarını gösteriyor. Üç kuruş paranın derdinde değilim.

Yukarıda bir arkadaş fırın sormuş. Bizdeki çalışmıyor, evdekilere bir sorayım eğer birilerine vermezlerse size vereyim. Belki sizin alacağınız da benim aldığım gibi olur
  • öyle abidik gubidik siteleri sırf e-ticaret sitelerinde profili var diye seçerseniz böyle ağlarsınız sayın arkadaşım. dua edin KK bilgilerinizi kullanmasınlar. hayır arayıp bulmak istesek bulamayız böyle dandik siteleri, böyle dandik markaları. zaten bu davul fırın denen zıkkımın en babası 100 lira değil mi, git bir tane avmden çeyizciden al.

neyse geçmiş olsun, ders olmuştur umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

Konu bak bizim ürün:)) Ben Harlem firmasında çalışıyorum dediğiniz firma bizim ürünleri toptan ve e-ticarette satan hepsiburada da profil puanı iyi 9,3 olan sağlam firmadır. Aldığınız XXL ürünün bir çok modeli var. Tek kutu yapmışlar ve üzerilerinde ki işaretleme yerlerine kalemle tik koyarak model no, termostatlı vs anlıyorsun. Aynı ürün farklı özellikler için ayrı ayrı kutu yaptırmalarını beklemek biraz enayilik olurdu. Aldığınız ürünün kutu üzerinde ki özelliklerine bakın. Reklamda otomobili full paket gösteriyorlar ama boş paketleride var kapiş.

ama malı satarken sana full arabayo gösterip giriş seviyesi arabayı paketlemiyor. kapiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

öyle abidik gubidik siteleri sırf e-ticaret sitelerinde profili var diye seçerseniz böyle ağlarsınız sayın arkadaşım. dua edin KK bilgilerinizi kullanmasınlar. hayır arayıp bulmak istesek bulamayız böyle dandik siteleri, böyle dandik markaları. zaten bu davul fırın denen zıkkımın en babası 100 lira değil mi, git bir tane avmden çeyizciden al.

Öyle yaptım kardeşim. Bir daha tövbe :) Üç kuruşun derdinde değilim. Sadece uyarı amaçlı konu açtım. Belki benim gibi hata yapacak olanlar vardır, yapmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Konu bak bizim ürün:)) Ben Harlem firmasında çalışıyorum dediğiniz firma bizim ürünleri toptan ve e-ticarette satan hepsiburada da profil puanı iyi 9,3 olan sağlam firmadır. Aldığınız XXL ürünün bir çok modeli var. Tek kutu yapmışlar ve üzerilerinde ki işaretleme yerlerine kalemle tik koyarak model no, termostatlı vs anlıyorsun. Aynı ürün farklı özellikler için ayrı ayrı kutu yaptırmalarını beklemek biraz enayilik olurdu. Aldığınız ürünün kutu üzerinde ki özelliklerine bakın. Reklamda otomobili full paket gösteriyorlar ama boş paketleride var kapiş.

ama malı satarken sana full arabayo gösterip giriş seviyesi arabayı paketlemiyor. kapiş ?

Kutusunun üzerindeki tiklere göre ürün özellikleri opsiyonel, kutusundaki görsel gövdesi aynı zaten sana bmw gösterip linea mı verecekler varsa bilelim öyle bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

öyle abidik gubidik siteleri sırf e-ticaret sitelerinde profili var diye seçerseniz böyle ağlarsınız sayın arkadaşım. dua edin KK bilgilerinizi kullanmasınlar. hayır arayıp bulmak istesek bulamayız böyle dandik siteleri, böyle dandik markaları. zaten bu davul fırın denen zıkkımın en babası 100 lira değil mi, git bir tane avmden çeyizciden al.

Öyle yaptım kardeşim. Bir daha tövbe :) Üç kuruşun derdinde değilim. Sadece uyarı amaçlı konu açtım. Belki benim gibi hata yapacak olanlar vardır, yapmasınlar

neyse bununla geçmiş olsun, dediğin gibi forumdaki diğer arkadaşlara da ders olsun ki gelip burada bu site güvenilir mi, burada bu ucuz alınır mı diye sormasın, bulaşmasın bu işlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Kutusunun üzerindeki tiklere göre ürün özellikleri opsiyonel, kutusundaki görsel gövdesi aynı zaten sana bmw gösterip linea mı verecekler varsa bilelim öyle bir yer

iyi de adam sitede gösterilen de gelmedi diyor. sorun sadece kutu olsa iyi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.