Şimdi Ara

Torchlight 2 Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar steamde ön satişıda açılmış 19$ param olursa türk sitelerinden kod alıcam.

• Cikis tarihi ne acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Cikis tarihi ne acaba ?

Belli değil maalesef, ama bu yaz çıkacak gibi

• ben bugün aldım oynıyomuyorum ramazanda oynarım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: zad06

Evet arkadaşlar steamde ön satişıda açılmış 19$ param olursa türk sitelerinden kod alıcam.

? 2 aydır ön siparişte la o oyun Bu ay çıktı çıktı cıkmazsa 1-2 ay daha beklicez. Ben ön siparişe cıkar cıkmaz aldım suanda forumlarını takip ediyorum ama çıkmıcak gibi bu ay
  • Hala gelemedi mi

• Pandarian ve Diablo 3'e para harcayacağım için alma imkanım olmayabilir.mevcut sistem nedir bilmiyorum ama kırmalarını bekleyeceğiz artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Pandarian ve Diablo 3'e para harcayacağım için alma imkanım olmayabilir.mevcut sistem nedir bilmiyorum ama kırmalarını bekleyeceğiz artık

Oyun yüzde yüz kırılır çünkü diablo 3 gibi online girme gibi bir zorunluluk yok isteyen internet bağlantısı olmadanda oynayabiliyor . tabi kapalı betada böyle idi piyasaya sürmeden değiştirirlerse bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

Pandarian ve Diablo 3'e para harcayacağım için alma imkanım olmayabilir.mevcut sistem nedir bilmiyorum ama kırmalarını bekleyeceğiz artık

Oyun yüzde yüz kırılır çünkü diablo 3 gibi online girme gibi bir zorunluluk yok isteyen internet bağlantısı olmadanda oynayabiliyor . tabi kapalı betada böyle idi piyasaya sürmeden değiştirirlerse bilemem.

bende böyle düşünüyorum,her şeye de para vermeyelim canım banka değiliz biz de

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

bende böyle düşünüyorum,her şeye de para vermeyelim canım banka değiliz biz de

Olmayan parayı oyunlara veremem malesef ama ilerde hayatım düzene girince bütün oyunları steamdan alacam bu kul hakkından kurtulucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.