|
Bildirim
|
İlgilenenlere teşekkürler. Asus dsl-55u modem aldım. Modem olarak kablsuz çekim gücü iyi. Fazla kurcalamazsam menülerini sıkıntı yok. Asıl bu aleti seçme sebebim torrent desteğiydi. Download master prgramı berbat birşey. Sadece indirme yapıyor fazladan hiçbir özellik yok. En basit programlarda bile olan oran, eş listesi, tekrar kontrol et gibi özellikler yok. Bir flash disk takılınca diğeri takıp çıkarmış gibi devre dışı kalıyor. Sonra çalışıyor.
Mecburen Transmission kurdum. O da kararlı çalışmıyor. Sadece programın kurulu olduğu EXT3 sürücüye indirme yapıyor. Asus'a buradan saygılarımı iletiyorum. -Berbat bir ürün üretmişler- Şimdi de Raspberry pi gibi bir şey bakıyorum. İnşallah ondan pişman olmam. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 20 Ağustos 2014; 19:12:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat250 -- 21 Ağustos 2014; 11:24:40 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat250 -- 15 Aralık 2014; 21:16:24 > |