Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
308.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef 4gb ram desteklemiyor hatta bende 2+2 açmadı bile,max 2+1 oluyor,sistemde zaten 32 bit olduğu için 3 ü görüyor boşuna deneme......

quote:

Orijinalden alıntı: THEONE

Arkadaşlar,
    A100-599 kullanıyorum ve şu an 2x1GB, toplam 2GB ram kullanıyorum. Bu makine 4GB rami destekliyor mu? Takıp da kullanan var mı acep?

• benim a100 e hala 2. el bi ekran kartı bulamadım elinde olan varsa buradaki arkadaşlar pc nizden feragat ettiyseniz ekran kartınıza talibim

kim ne derse desin ben bilgisayarımdan çok memnundum şimdi yeni bi tane aldım ama onun kadar performans vermiyo valla
  • Aradığınız ekran kartları bende mevcut.İsterseniz garantili tamirde edebilrim...
    Pm atmanız yeterli..
  • Klavyemin tuşları kırıldı :(
    Tüm klavyeyi değil de kırılan tuşları satın alabilme şansım var mı? :(
  • var
  • Eee, nasıl? Nereden? Kaç liraya?
  • Bir kaç tusunuz eksik ise ödeme yapmanız gerekmez.

ucuncuel@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathaci

Arkadaşlar bende ekran kartı madurlarındanım galiba 4 yıldır flight simulator kullanıyorum bu makinada ve 2 yıl önce garantisi varken ekran sorunu oluştu reknler gitti yeşilli mavili karışık bişey oldu bakırköy servise gittim ve 1 ay sürede geri verdiler, ama ilk açışımda sorunun devam ettiğini gördüm geri verdim ve 1 hafta sonra aldım düzelmişti.Sanırsam bu sorunla bu hafta tekrar karşılaştım flightsim açıkken aniden ekran karardı ve mecbur kapattım.açtığımda henüz toshiba yazısı çıktığında sanki çizgili defter kağıdı gibi yukarıdan aşağıya ekranın çizili olduğunu gördüm ve win7 başlatılıyor ancak gerisi full siyah ekran yani masaüstü gelmiyor.Güvenli modda açtım ve ekran çizgileri devam ediyordu.birkaç hd video açtım hız da herhangi bir yavaşlama yok ancak görüntü çizgili renklerde çok karışık değil.Servisi aradım akran kartınız değişmesi lazım filen dediler fiyatta toplam 400 tl'yi geçer dediler.Açıkcası buradan fikir almadan hareket etmek istemedim sizce ne yapayım.

şu an aynı sorun bende de var. aynı bu dedikleriniz oldu. şu an kart arıyorum habire 75 tl fiyat verdiler hala yüksek bi fiyat. kullanmadığı bilgisayarının ekran kartını satmak isteyen var mı aranızda? öğrenciyim gerçekten lazım

• Benim de ekran kartı yanmıştı. Aralık ayında verdim servise (Ankara) ve paraya kıydım yaptırmak için (450TL) ve bu haftasonu alabildim ancak sorunsuz olarak. Çünkü ekran kartını 4 kez değiştirdiler. Her değiştirmelerinden bir veya iki gün sonra tekrar gitti ekran kartı. Heralde anakarttaydı asıl sorun, ısrarla sadece ekran kartını değiştirdiler, Allah'tan ekran kartı kendinden garantili tekrardan para ödemedim yani. En sonunda sanırım çıkma bi anakart buldular (mac adresi değişmiş aletin) sanırım işlemcisiyle birlikte taktılar yeni ekran kartıyla. Yeni işlemci de eskisinden daha iyi (2.16GHz) oldu şimdi:) En sonunda üç ay bekledim ama sonunda yapıldı sanırım, en azından şimdilik öyle gözüküyor. Bence ekran kartı yandıysa büyük ihtimalle sadece ekran kartı değişirse sorun tekrar eder, ana kartın da değişmesi şart gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

Orijinalden alıntı: murathaci

Arkadaşlar bende ekran kartı madurlarındanım galiba 4 yıldır flight simulator kullanıyorum bu makinada ve 2 yıl önce garantisi varken ekran sorunu oluştu reknler gitti yeşilli mavili karışık bişey oldu bakırköy servise gittim ve 1 ay sürede geri verdiler, ama ilk açışımda sorunun devam ettiğini gördüm geri verdim ve 1 hafta sonra aldım düzelmişti.Sanırsam bu sorunla bu hafta tekrar karşılaştım flightsim açıkken aniden ekran karardı ve mecbur kapattım.açtığımda henüz toshiba yazısı çıktığında sanki çizgili defter kağıdı gibi yukarıdan aşağıya ekranın çizili olduğunu gördüm ve win7 başlatılıyor ancak gerisi full siyah ekran yani masaüstü gelmiyor.Güvenli modda açtım ve ekran çizgileri devam ediyordu.birkaç hd video açtım hız da herhangi bir yavaşlama yok ancak görüntü çizgili renklerde çok karışık değil.Servisi aradım akran kartınız değişmesi lazım filen dediler fiyatta toplam 400 tl'yi geçer dediler.Açıkcası buradan fikir almadan hareket etmek istemedim sizce ne yapayım.

şu an aynı sorun bende de var. aynı bu dedikleriniz oldu. şu an kart arıyorum habire 75 tl fiyat verdiler hala yüksek bi fiyat. kullanmadığı bilgisayarının ekran kartını satmak isteyen var mı aranızda? öğrenciyim gerçekten lazım

• Arkadaşlar,

Yeni laptop almamdan dolayı A100-599 umu parçalarına ayırıp satmaya karar verdim. Bu kapsamda ihtiyacınız olan herhangi bir parça varsa ikinci el olarak bulabileceğiniz fiyatın %60-70 civarına satabilirim.

Ekran kartı ve pil (neredeyse sıfırlanmış durumda çünkü) hariç tüm parçalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

Arkadaşlar,

Yeni laptop almamdan dolayı A100-599 umu parçalarına ayırıp satmaya karar verdim. Bu kapsamda ihtiyacınız olan herhangi bir parça varsa ikinci el olarak bulabileceğiniz fiyatın %60-70 civarına satabilirim.

ekran kartı neden hariç? bana acilen lazım da, satmayı düşünürsen pentecost113@hotmail.com msn adresim eklersen konuşalım burdan özel msj atamıyorum çünkü

bi de hoparlörünü alabilirim benimkiler patlamıştı ayrıca adaptörü de düşünüyorum, yeni bilgisayar alsam daha ucuza gelcek yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 24 Mart 2011; 13:58:13 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

ekran kartı neden hariç? bana acilen lazım da, satmayı düşünürsen pentecost113@hotmail.com msn adresim eklersen konuşalım burdan özel msj atamıyorum çünkü

bi de hoparlörünü alabilirim benimkiler patlamıştı ayrıca adaptörü de düşünüyorum, yeni bilgisayar alsam daha ucuza gelcek yaw

çünkü ekran kartım yandı... ekran kartı yanması 100-599 un kronik sorunu, ben de 2 defa yaktım ekran kartını. adaptöre baktım da bilgisayara bağlanan uç kısmındaki teller kopmuş, onu da tavsiye etmem
    Ben en iyisi satışa uygun parçaları yazayım:

Kasa (çok fazla ezik çizik yok)
    Klavye (1.5 sene kadar önce değiştirmiştim)
    Hoparlörler
    Ekran (gidip bakmaya mecalim yok, çiziksiz diye hatırlıyorum, 1-1.5 sene önce eski ekran ölünce değiştirmiştim)
    Anakart
    Kasanın içindeki diğer parçalar
    Prizle adaptör arasındaki bağlantıyı sağlayan kablo
    1 adet 1gb kingston 533mhz ram
    1 adet 1gb 533mhz içinden çıkan orjinal ram (markası hynix ti galiba)
    2 sene önce garantiden değişmiş 160gb hdd

mesaj atamayanlar bana: luciferianangel@yahoo.com adresinden ulaşabilirler. istanbul'dayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 26 Mart 2011; 0:44:52 >

• bi ekran kartı bulsam adaptörünü de alabilirim :) şimdi bi tane ataba marka bişey kullanıyorum, iki de bir kapanıyor alet, ucundaki soketi de temassızlık yapıyrdu eski adaptörün ucunu bağladım yamalı bohçaya döndü adaptör de bilgisayar da :))
  • arkadaslar bana da ekran karti lazim benimki de yandi. yurtici yurtdisi farketmez... 0 ariyorum nasil bulabilirm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antyasar

arkadaslar bana da ekran karti lazim benimki de yandi. yurtici yurtdisi farketmez... 0 ariyorum nasil bulabilirm?

kart çıkalı 6-7 sene oluyor sıfır nasıl bulacaksın, anca çıkma bulursun o da hala satan var mıdır bilmiyorum
  • ekran kartı ve diğer bileşenler için ucuncuel@hotmail.com adresini ekleyin yardımcı olurum...
  • arkadaşlar ben yazmıştım şubat başı gibi; 2 hafta önce değiştirdim anakartımı herşe dahil 390 TL ye geldi. Bazılarınız diyebilir neden yeni almadın vs. bundan sonra sadece office vs. arada 720p film izlemek için kullanıcam bence gerek yok yeni laptop almaya, istediğim özellikteki laptoplar 1700TL den başlıyor.
    Bu arada laptop tamirden gelince win 7 yükledim 32bit fakat sağlıklı olarak driver bulamadım hiç win7 kendisi anakart ve ekran kartı driverlarını buldu. Bana öncelikli olarak "ethernet kartı" ve "Bluetooth" driverları ve diğer driverlar lazım nereden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

çünkü ekran kartım yandı... ekran kartı yanması 100-599 un kronik sorunu, ben de 2 defa yaktım ekran kartını. adaptöre baktım da bilgisayara bağlanan uç kısmındaki teller kopmuş, onu da tavsiye etmem
    Ben en iyisi satışa uygun parçaları yazayım:

Kasa (çok fazla ezik çizik yok)
    Klavye (1.5 sene kadar önce değiştirmiştim)
    Hoparlörler
    Ekran (gidip bakmaya mecalim yok, çiziksiz diye hatırlıyorum, 1-1.5 sene önce eski ekran ölünce değiştirmiştim)
    Anakart
    Kasanın içindeki diğer parçalar
    Prizle adaptör arasındaki bağlantıyı sağlayan kablo
    1 adet 1gb kingston 533mhz ram
    1 adet 1gb 533mhz içinden çıkan orjinal ram (markası hynix ti galiba)
    2 sene önce garantiden değişmiş 160gb hdd

mesaj atamayanlar bana: luciferianangel@yahoo.com adresinden ulaşabilirler. istanbul'dayım.

hocam 1gb 533mhz ram için ne kadar istiyorsun?

• İçini açmak isteyenler aşağıdaki 2 videoyu izlesin.

http://www.youtube.com/watch?v=YOsL97GLvvw&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=q8A5rM0O754&feature=player_embedded

quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

quote:

Orijinalden alıntı: kenfat10

Birde vaionun sesi a100 e göre afadersiniz sinek ..ssuruğu gibi

çok güldüm ya

ben temizlemek için içini açmaya çalıştım ama beceremedim varsa elinizde bunla ilgili döküman veya youtube linki paylaşırsanız sevinirim. birazda kırılır diye korktum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimcoz1 -- 12 Nisan 2011; 17:12:57 >

• google a toshiba driver download yaz orda kendi sitesinde çıkıyor. ama sanırım bizim laptoplar artık arşiv kategorisinde, ordan bulman lazım. yalnız ethernet kartını win7 kendi buluyor diye hatırlıyorum, benimkisi daha win7 yi yükler yüklemez internete bağlanıyordu. windowsun kendi sürücü güncelleştirmesini deneyin o da baya işe yarıyor. bluetooth için toshiba bluetooh stack var o da toshibanın aynı driver sitesinde mevcut.
    quote:

Orijinalden alıntı: unique1111

arkadaşlar ben yazmıştım şubat başı gibi; 2 hafta önce değiştirdim anakartımı herşe dahil 390 TL ye geldi. Bazılarınız diyebilir neden yeni almadın vs. bundan sonra sadece office vs. arada 720p film izlemek için kullanıcam bence gerek yok yeni laptop almaya, istediğim özellikteki laptoplar 1700TL den başlıyor.
    Bu arada laptop tamirden gelince win 7 yükledim 32bit fakat sağlıklı olarak driver bulamadım hiç win7 kendisi anakart ve ekran kartı driverlarını buldu. Bana öncelikli olarak "ethernet kartı" ve "Bluetooth" driverları ve diğer driverlar lazım nereden bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.