Bildirim
Toshiba Çözülmeyen Isınma Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadar ısınıyor oyunda ısıları ölçüp resmini buraya atmanız gerekir.Ona göre yorumlar gelir size göre aşırı gelebilir ama leptopa göre normal olabilir.Hw monitör programını kullanabilirsiniz programı açın oyunu açın 10dk oynayın oyunu görev çubuğuna çekin programda o anki sıcaklıkları göreceksiniz onu resimle buraya atın yorum yaparım. -
quote:
Orijinalden alıntı: adanali93
Toshiba L505 bilgisayarım var,fanları güzelce temizledim hatta değiştirdim sıfırı ile,termal macunu değiştirdim,tozdan arındırdım fakat herhangi bir oyuna vs girdiğimde aşırı derecede ısınma devam ediyor.Çözüm öneriniz nedir teşekkürler.
Kardes modelin tam olarak l505 11e mi eğer öyleyse hiç uğraşma aynısı bendede var malesef o modelde Genel sorun ben ne soğutucular aldım neler yaptın ama fayda etmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
at bakalım sıcaklık değerlerini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X