Şimdi Ara

Toshiba format yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimdeki Toshiba C660D-1HH Laptopa win 7 ultimate yüklemeye çalışıyorum. f12 ile boot menüye girip dvd-romdan formatı başattım fakat dil seçeneğinden sonra yükle ye bastığımda yükleme başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor... bekledim 1 saattir öyle duruyor bilgisayarda kilitlenme yok.. bunu bi kac defa denedim sonuç aynı.

sorcağım şey su formata başlangıçla ilgili bir hatam varmı ( ki olucağını sanmıyorum ) ... donanımsal bir problem mi var yoksa sorun dvd de mi ?

EDİT: şimdi xp denedim mavi ekran verdi muhtemelen donanımsal bir problem bilgisayar güvenli modda açılmıyor sorunun ne olduğunuda anlamış değilim sanırım bana servis yolu göründü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wall out -- 4 Eylül 2013; 20:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wall out

arkadaşlar elimdeki Toshiba C660D-1HH Laptopa win 7 ultimate yüklemeye çalışıyorum. f12 ile boot menüye girip dvd-romdan formatı başattım fakat dil seçeneğinden sonra yükle ye bastığımda yükleme başlatılıyor diyor ve öylece kalıyor... bekledim 1 saattir öyle duruyor bilgisayarda kilitlenme yok.. bunu bi kac defa denedim sonuç aynı.

sorcağım şey su formata başlangıçla ilgili bir hatam varmı ( ki olucağını sanmıyorum ) ... donanımsal bir problem mi var yoksa sorun dvd de mi ?

EDİT: şimdi xp denedim mavi ekran verdi muhtemelen donanımsal bir problem bilgisayar güvenli modda açılmıyor sorunun ne olduğunuda anlamış değilim sanırım bana servis yolu göründü

Harddiskten kaynaklanan bir sorun olabilir.Serviste cihazınızın kontrol edilmesi gerekiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.