Şimdi Ara

Toshiba full hd smart tv Ekran kırıldı (4K ile değişim yapıldı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda Kasım 2018 ayında 2000 liraya satın aldığım TV nin ekranını 2019 yılbaşı gecesi nasıl kırdığımdan bahsetmiştim.

Kullanıcı hatası olduğu ve ne fabrikada ne serviste ekranı bulunmadığı için bozuk tv ve o günün tutarıyla 1600 lira civarı bir tutar benden alınıp bir üst model TV verildi vestel tarafında, aşağıda var açıklaması.

Değişimden gelen TV'nin ekranı garantisi bittikten iki ay sonra kendiliğinden bozuldu, Vestel yine garantin yok hem bizde ekran yok, yapacak bir şey yok deyip beni şutları, Tüketici hakem heyeti şikayetim sonrasında Vestel sen bize 4500 lira ve bozuk TV yi ver biz sana yine bir üst modeli verelim dedi. Yine aldık el mahkum.

2019 2022 yılları arası 3. Vestel TV'mi almış oldum.

Dün gece yine izlerken Tv''nin ekran kendi kendine gitti. Yine mevzu başa sardı.
    Daha yeni model olmasına, garanti süresi içerisinde olmasına rağmen şimdi yine bizde ekran yok sen bize 5 10 bin ver biz sana şunu verelim diyecekler ve ben bu mevzuyu mahkemeye taşıyacağım, resmen her sene kendi isteğimle dışında tv yeniliyorum. Detayları süreç içerisinde yazacağım.

01.01.2019

İyi akşamlar arkadaşlar,mutfakta kalorifer böceği sıkıntısı yaşıyordum. Birkaç gündür borik asit ile müdehale ettim.

Az evvel film izlerken sehpanın altında bi böcek gördük eşimin peluş terliği fırlatmasıyla ünitenin ayağı yerinden söküldü ve tv öne devrilip ekran fotoğraftaki gibi kırıldı.

Modeli Toshiba 49L2963dat smart tv, 4 aylık cihaz

Servis ne kadar ücret alır garantiyi bozup başka yerde mi yaptırmalıyım ?

Edit : 1 ay evvel 1999 tl ye almıştım bu televizyonu. Şuan en düşük 2700 civarı. Kırılanı aldığım yerde kampanyalı 2500 tl fiyatı. Sanırım satın alacağım

Edit 2 : Servis panel değişimi için 1250 tl fiyat çekmişti.
    Stokta panel olmadığı için 1593 tl ye sıfırı ile değişim yapıldı,yeni ürün bekleniyor

Edit 3: Kırılan 49 inch Full hd smart tv yerine 4K 49 inch smart tv verildi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 6 Aralık 2023; 18:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2019a girdikten 52 saniye sonra bunu mu dert ettin be abi gdsfsdfsdfs
  • Geçmiş olsun hocam komik ama bir o kadar da üzücü durup dururken masraf. Hiçbir fikrim yok tamir hakkında.

• Geçmiş olsun. Bir böcek 2700 liraya mal olmuş size.
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Ekran değişimi tv nin fiyatı kadar tutar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Ekran değişimi tv nin fiyatı kadar tutar mı
    Bİldiğim kadarıyla hemen hemen o civarda oluyor. Televizyonun asıl numarası panel zaten. Siz yine de araştırın.
  • Böceği vurdu mu bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Vurdu ama ölmedi, zenginlikten böceğe tv ile vurur olduk ülke norveç anasını satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 2 Ocak 2019; 14:2:57 >
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Acilen zenginliği bırakmanız gerek
  • Güncellendi

• Güncelleme geldi

• Hocam selamlar. Nasıl bir yol izlemem lazım?

• Güncelleme geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.