Şimdi Ara

Toshiba G900 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-iki yöntem kullanabilirsin.
    ---birincisi microsoft active sync programını yüklemen gerekli. PDA yı bilgsayara bagladıktan sonra setupı çalıştırıp yükleyebilirsin.

---ikinci yöntem. cab dosyasını PDA da bir yere kopyala sonra PDA dan direkt çalıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: demir157

ACİLL YARDIM
    slm arkadaşlar herkese şimdiden tşk ederim.
    tecrübelerinize dayanarak bende toshıba g900 aldım çok menmunum ama ilk kez pda sahibi oldugumdan birkaç tane sorunum var bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınızı beklıyorum.
    SORULAR
    1. outlook yedeklerini nasıl alabilirim
    2. program yüklemeleri nasıl gerçekleşıyor

mail adres : sev__023@hotmail.com

• outlook yedeklerini de activesync programını kullanarak alabilirsin.
  • Bende G900 ile birlikte bir GPRS cihazı alıp kullanayım diyorum. Acaba kullandığınız ve önerebileceğiniz bir cihaz var mı ?
  • ben royaltek 2001 kullanıyorum, çok memnunum, hiçbir problem yaşamadım. royaltek 2100 modeli pi ömrü olarak biraz daha iyi diyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

Bende G900 ile birlikte bir GPRS cihazı alıp kullanayım diyorum. Acaba kullandığınız ve önerebileceğiniz bir cihaz var mı ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap
    arkadaşlar sizden bişe rica edebilirmiyim? g900 ile bizim foruma girip ekran fotosunu upload edebilirmisiniz? merak ettim ekran çok farkediyo mu?

Tabiki arkadasim buyur bu mesaji G900 klavyesi ve Opera tarayicisi ile %100 ekran buyuklugunde yaziyorum(PC Note: 3 numaralı resim!).

PC: Ancak ekran görüntüsü almak için kullandığım program resimlerin çözünürlüğünü ve görüntü kalitesini değişik kaydetmiş olabilir. Yani cihazda daha net ve okunaklı görünüyor bence sanki ufaktan oynamış gibi. Ama görebileceğin gibi özetle olay budur.

arkadaşım çok tşk ederim saol inan çok iyiymiş.

• Dostum dediğin cihaz bumu acaba iyi diyosan hemen alacağım.

BLUETOOTH GPS ALICISI
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap
    arkadaşım çok tşk ederim saol inan çok iyiymiş.

Ben teşekkür ederim marikanwap. Evet ekran gerçekten çok çok iyi faresi sağ klik olayı falan olsa laptop kullanıyorum sanacağım.
  • bu bendekinin aynısı, bulabilirsen 2100'ü almanı tavsiye ederim. ve sanki bu sitedeki fiyat da pahalı gibi geldi bana.

quote:

Dostum dediğin cihaz bumu acaba iyi diyosan hemen alacağım.

BLUETOOTH GPS ALICISI
  • http://myg900.com/index.php?s=e68aabb17fde438796324ec5d03b08aa&showtopic=615&st=0&#entry4838

adresinde yeni rom ile ilgili bazı gelişmeler var ama beklemek lazım biraz. bakalım eğer doğru ise belki bazı problemlerimizden kurtarır bizi bu upgrade.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hece

http://myg900.com/index.php?s=e68aabb17fde438796324ec5d03b08aa&showtopic=615&st=0&#entry4838

adresinde yeni rom ile ilgili bazı gelişmeler var ama beklemek lazım biraz. bakalım eğer doğru ise belki bazı problemlerimizden kurtarır bizi bu upgrade.

Oooo süperrrr. Daha bu gün baktım hiçbir gelişme yoktu. Şimdi ise ard arda kaç mesaj olmuş. SOD problemine 2 gündür hiç rastlamadım. Yani SK Tools ile T9'u vs kapattıktan ve sistemi biraz optimize ettikten sonra uykudan uyanmama sorunu vs kalmadı. Ama yine de bu room beklediğim birşeydi. Gerçi aldığım duyuma göre bu room'da da aynı sorun devam ediyormuş. Yine kapatacağız T9'u nasılsa. Bilgilendirdiğin için teşekkürler...

• quote:

bu bendekinin aynısı, bulabilirsen 2100'ü almanı tavsiye ederim. ve sanki bu sitedeki fiyat da pahalı gibi geldi bana.

Üstteki mesajını görmemişim kusura bakma. Dediğin üründen GG'de buldum sanırım. Fiyatı'da HB'den daha uygun.

2100

Derken dikkatimi çekti baya da çok çeşit varmış GG'de kafam karıştı
    Elektronik-Cihazlar_GPS-Navigasyon

• gerçekten de seçenek çok. Allah kolaylık versin seçim olayında :)

ROM yükleme işini yaptım az önce. test edip göreceğiz gelişmeleri. ancak upgradden önce versiyon bilgilerinin eski halinin ekran görüntüsünü alıp aradaki farklara bakacaktım ama acele ile unutmuşum malesef.

quote:

quote:

bu bendekinin aynısı, bulabilirsen 2100'ü almanı tavsiye ederim. ve sanki bu sitedeki fiyat da pahalı gibi geldi bana.

Üstteki mesajını görmemişim kusura bakma. Dediğin üründen GG'de buldum sanırım. Fiyatı'da HB'den daha uygun.

2100

Derken dikkatimi çekti baya da çok çeşit varmış GG'de kafam karıştı
    Elektronik-Cihazlar_GPS-Navigasyon

• quote:

gerçekten de seçenek çok. Allah kolaylık versin seçim olayında :)

ROM yükleme işini yaptım az önce. test edip göreceğiz gelişmeleri. ancak upgradden önce versiyon bilgilerinin eski halinin ekran görüntüsünü alıp aradaki farklara bakacaktım ama acele ile unutmuşum malesef.

Teşekkürler hece.

ROM upgrade olayını nasıl yaptın ? Dikkat etmemiz gereken birşeyler var mı ? Tecrübeni paylaşırsan sevinirim. Birde nasıl gözle görülür bir değişiklik var mı?
  • henüz bir fark göremedim. zaman içerisinde, program falan kurduktan sonra anlaşılır gibi geliyor

sayfada verilen dosyayı tamamen boş bir sd karta atıp telefonu d tuşuna basılı tutarak açtım. sonra herşeyi kendi kendine halletti.

quote:

quote:

gerçekten de seçenek çok. Allah kolaylık versin seçim olayında :)

Teşekkürler hece.

ROM upgrade olayını nasıl yaptın ? Dikkat etmemiz gereken birşeyler var mı ? Tecrübeni paylaşırsan sevinirim. Birde nasıl gözle görülür bir değişiklik var mı?

• Oke teşekkürler. Şimdi bende SD'yi boşaltıp aboutu resimledikten sonra deneyeceğim hadi hayırlısı olsun bakalım.
  • cihaz bu durumda garanti dışı kalır mı bilemiyorum.
  • quote:

cihaz bu durumda garanti dışı kalır mı bilemiyorum.

O dediğini bende düşündüm açıkcası. Ama sonra aklıma şey geldi o site de 301 bai de olması gerekli. Garantilik bir durum olursa eski rom'a geri döneriz diye düşündüm. Hoş cihaz eski frimware yüklenmesine izin verirmi onu da denemek gerekli. Baktım henüz toshiba sitesine yüklememiş bu rom. Sitesinde olsaydı garantiyi dert etmezdik. Bende başlıyorum işleme. Devam edeyim mi
  • hayırlısı bakalım, bekliyorumsenin upgrade sonucunu
  • quote:

hayırlısı bakalım, bekliyorumsenin upgrade sonucunu

Kırmızı ekran vs çıkınca tırstım bir ara sonra bi 5 10 dakika kadar sürdü ama sonuç olarak tamamlandı. Ve bir tuşa basın dedi bastım resetledi geldi. İlk gördüğüm değişiklik XT9'a yeni 5 6 dil eklenmiş. Şimdilik iyi gibi. Biraz kurcalayarak değişiklikleri bulmaya çalışacağım. Sonuçları paylaşırım. Teşekkürler.
  • Rom güncellemesinden sonra gördüğüm değişiklikleri paylaşayım. Şimdi öncelikle işletim sisteminde bir değişiklik olmamış gördüğüm kadarıyla. Ama cihaz bana daha stabil geldi. Ayrıca bazı programlar güncellenmiş bazılarına da ekleme yapılmış. Aşağıya ekran görüntülerini ekliyorum:

ROM GÜNCELLEMEDEN ÖNCE:

ROM GÜNCELLEMEDEN SONRA:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 16 Ocak 2008; 11:45:26 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.