Şimdi Ara

Toshiba G900 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
5
Favori
112.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalem ya da normal klavyeyi kullanmadan tek el ile mesaj yazmak, metin girişi yapmak için çok kullanışlı harika bir program. vga ekran desteği ve türkçe t9 var. t9 çok iyi değil gibi. daha önce konusu geçti mi hatırlamıyorum.

http://rapid*****.com/files/83319645/Dark_Phone_Pad_-_International_VGA.CAB.html

ayrıca konu ile ilgili aşağıdaki adrese de bakabilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312235&page=15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 13 Ocak 2008; 0:06:10 >

• 70 MB civarı ram (program) boş alan var. rom'da (storage) 35-40 MB kadar bir alan olması lazım hatırladığım kadarıyla. birşeyler kurduğum için bende 20 MB civarı bir alan kaldı şu an.

.
    quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

Selam arkadaşlar bende G900 almak üzereyim kafa tek takılan tam olarak kaç ram kaç rom çünki 128 ram tam olarak kullanılmıyomuş vs. gibi yazılar var
    ben 128 mb ın tamamını ram olarak kullanmak istesem yapabilirmiyim bu cihazda herhangi bir programla mümkünmü???
  • Peki grafik çözümü ile ilgili spekilasyonlar var anladığım kadarıyla biraz araştırdım.içini açıp resmini çekenler olmuş ne kadar doğru bilmiyorum

Toshiba G900
  • kasif G900'ün henüz yazmış olduğun özellikleri karşılamadığını düşünüyorum. Güzel cihaz lakin en başından beri söylediğimiz gibi acil bir rom güncellemesine ihtiyacı var. Artık Grafik işlemcisini mi hızlandırırlar ne yaparlar bilmiyorum lakin biran önce birşeyler yapılması gerekmekte. Bizde bekliyoruz bakalım.

hece adresi inceledim güzel bir programa benziyor paylaşım için teşekkürler amma ben çalıştırmayı başaramadım. Sistemde 5 6 klavye prog yüklü bu yüzden de olabilir diye düşünüyorum. Acaba sende çalışıyormu ? Eğer çalışıyorsa ben klavye yazılımlarını kurmadan önceki yedeğe bi geri dönüş yapayım.

muhammedda grafik konusu henüz bir yere varamadı. bir çok söylenti var yani frimware ile birlikte cihazın daha stabil olacağı düşünülüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hece
    kalem ya da normal klavyeyi kullanmadan tek el ile mesaj yazmak, metin girişi yapmak için çok kullanışlı harika bir program. vga ekran desteği ve türkçe t9 var. t9 çok iyi değil gibi. daha önce konusu geçti mi hatırlamıyorum.

http://rapid*****.com/files/83319645/Dark_Phone_Pad_-_International_VGA.CAB.html

Yok hece çalıştıramadım ben bunu. Formattan sonra da denedim ne yaptıysam olmadı çalışmıyor. Sende durum nedir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Orası öyle ama hiç yoktan iyidir diyorum. Geçen bayram navigasyon ile bi yere gideyim dedim, girdiğim her yolda inşaat çıktı, suçu belediyeye mi atayım, yoksa navigasyon yazılımına mı bilemedim.

7. sayfadan konuya dalmamın sebebi. HP 6515 i değiştirmek, yeni cihaz almak için.

Özellikle VGA ekran arıyorum, artık QVGA ekran ın yetmediğini düşünüyorum tabi kendim için, yoksa açıkça söylemek gerekli, ileride kullanırım diye üst model cihaz almayın, bu ülkenin dolarları dışarı gidiyor, mümkünse 2. el cihazlara bakın derim, cep telenu hastalarının durumuna düşmeyelim, PPC kullanıcıları olarak cep telefonu hastalarından daha kültürlüyüz(istisnalar hariç).

İşim gereği excel ile çok çalışıyorum ve 6515 ile görebildiğim hücre sayısı sınırlı oluyor. Onun için üst model PPC lere bakmaya başladım. Aradığım bütün özellikleri(1) barındıran bir cihaz da bulamadım. Hatta 128 ram mi 64 ram mi diye bir konu açarak merakımı da gidermeye çalıştım. Bu cihazın forumu bu kadar büyüyünce bir makma gereği duydum ve gerçekten cihaz ile ilgili olumlu düşünceler oluşmaya başladı kafamda.

Tabi bu cihazda da bazı olumsuzlukları duymam, geçmiş sayfalardaki bir tytn 2 ile olan ekran kısaylaması beni düşündürüyor(tarayıcıda sürüklenen ekran dalga dalga hareket ediyor). Bu cihazın gelecek modeli olan G920 de çok büyük olduğu için hakkını kaybetti.

Sonuç olarak izlemeye devam edeceğim(hala şimdiki düşüncem i350 den yana)

(1)
    Aradığım özellikler
    GPS
    GSM 900/1800 ve GPRS
    128 MB RAM
    VGA ekran (daha büyükte olur)
    62 mm den küçük genişlik
    150 gramdan hafif olması
    iyi bir pil (GSM açık halde 100 saati geçen bekleme süresi)

wifi, bluetooth, hafıza kartı, fotoğraf kamerası vs. gibi ayrıntıları girmiyorum, onlar zaten olacak

Sayın kaşif,
    Ben de 6915 kullanıcısıyım ve yukarıda saydığınız özelliklere benzer bir cihazı bende araştiriyorum. Sanırım aklın yolu bir veya piyasada başka vga çözünürlüklü cihaz yok, 64 ram'i saymazsak da i350 iyi bir cihaz gibi. Tabii tytn2'nin gelmesi de beklenebilir ama 550ytl'lik fiyat farkı çok fazla, yani şu anda i350 alınıp aradaki fark ile bu yılın sonuna kadar bir de tytn 2 (2. el) alınabilir. g900'ün ekran çözünürlüğünün standart dışı olması ve programlar tarafından tam olarak desteklenmemesi ise bunun cihaza sadece boyut büyüklüğü olarak yansımasını sağlıyor bence, bir de GPS yok.
    USB host hangi cihazda yok anlamadım, i350 mi, 6515 mi. Kastınız mini USB ise bu i350'de var diye biliyorum.
    Bir de fazla ram daha iyi ama illa 128 olması gereklilik mi, bu konuda araştırmalarınız sonucu bir fikriniz oluştu mu.

• sktools ile default input method yaptıktan sonra kullanabildim, tabii bunu belirtmeliydim. sonrasında cihaza soft reset atınca input olarak phone pad geliyor ve kullanmak mümkün. ama klavyeye geçince tekrar phone pad'a dönmek için reset atmak lazım. o probleme çözüm bulmaya çalışıyorum. bulabilirsem çok iyi olacak. gerçekten uzun zamandır aradığım bir programdı. vga versiyonu yok sanıyordum.

quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

quote:

kalem ya da normal klavyeyi kullanmadan tek el ile mesaj yazmak, metin girişi yapmak için çok kullanışlı harika bir program. vga ekran desteği ve türkçe t9 var. t9 çok iyi değil gibi. daha önce konusu geçti mi hatırlamıyorum.

Yok hece çalıştıramadım ben bunu. Formattan sonra da denedim ne yaptıysam olmadı çalışmıyor. Sende durum nedir ?

• sağol hece bende hemen deneyeyim. Resimleri güzel gibi duruyor inceleyelim bakalım.
  • Malesef hece ben bu aleti çalıştırmayı başarsam da Türkçe olarak çalıştırmayı başaramadım. Açıkcası resimleride ki kadar büyük te durmuyor ekranda. Bu yüzden bunu kullanacağıma Spb Full Screen Keyboard 3.0.1 daha mantıklı geldi. Parmaklarla daha rahat basılabilyor gibi. Onu kurup normal sistem klavyesi ile uyumlu çalışacak şekilde ayarladım oldu gibi.
  • kullanamadığına üzüldüm. ben tek el ile başparmağımı kullanarak çok rahat mesaj yazabiliyorum. t9 konusunda çok iyi olmadığından t9'u iptal edip nomal telefonlardaki gibi mesaj yazıyorum (nede olsa eski alışkanlık)

quote:

Orjinalden alıntı: Elaman

Malesef hece ben bu aleti çalıştırmayı başarsam da Türkçe olarak çalıştırmayı başaramadım. Açıkcası resimleride ki kadar büyük te durmuyor ekranda. Bu yüzden bunu kullanacağıma Spb Full Screen Keyboard 3.0.1 daha mantıklı geldi. Parmaklarla daha rahat basılabilyor gibi. Onu kurup normal sistem klavyesi ile uyumlu çalışacak şekilde ayarladım oldu gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdc

quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Orası öyle ama hiç yoktan iyidir diyorum. Geçen bayram navigasyon ile bi yere gideyim dedim, girdiğim her yolda inşaat çıktı, suçu belediyeye mi atayım, yoksa navigasyon yazılımına mı bilemedim.

7. sayfadan konuya dalmamın sebebi. HP 6515 i değiştirmek, yeni cihaz almak için.

Özellikle VGA ekran arıyorum, artık QVGA ekran ın yetmediğini düşünüyorum tabi kendim için, yoksa açıkça söylemek gerekli, ileride kullanırım diye üst model cihaz almayın, bu ülkenin dolarları dışarı gidiyor, mümkünse 2. el cihazlara bakın derim, cep telenu hastalarının durumuna düşmeyelim, PPC kullanıcıları olarak cep telefonu hastalarından daha kültürlüyüz(istisnalar hariç).

İşim gereği excel ile çok çalışıyorum ve 6515 ile görebildiğim hücre sayısı sınırlı oluyor. Onun için üst model PPC lere bakmaya başladım. Aradığım bütün özellikleri(1) barındıran bir cihaz da bulamadım. Hatta 128 ram mi 64 ram mi diye bir konu açarak merakımı da gidermeye çalıştım. Bu cihazın forumu bu kadar büyüyünce bir makma gereği duydum ve gerçekten cihaz ile ilgili olumlu düşünceler oluşmaya başladı kafamda.

Tabi bu cihazda da bazı olumsuzlukları duymam, geçmiş sayfalardaki bir tytn 2 ile olan ekran kısaylaması beni düşündürüyor(tarayıcıda sürüklenen ekran dalga dalga hareket ediyor). Bu cihazın gelecek modeli olan G920 de çok büyük olduğu için hakkını kaybetti.

Sonuç olarak izlemeye devam edeceğim(hala şimdiki düşüncem i350 den yana)

(1)
    Aradığım özellikler
    GPS
    GSM 900/1800 ve GPRS
    128 MB RAM
    VGA ekran (daha büyükte olur)
    62 mm den küçük genişlik
    150 gramdan hafif olması
    iyi bir pil (GSM açık halde 100 saati geçen bekleme süresi)

wifi, bluetooth, hafıza kartı, fotoğraf kamerası vs. gibi ayrıntıları girmiyorum, onlar zaten olacak

Sayın kaşif,
    Ben de 6915 kullanıcısıyım ve yukarıda saydığınız özelliklere benzer bir cihazı bende araştiriyorum. Sanırım aklın yolu bir veya piyasada başka vga çözünürlüklü cihaz yok, 64 ram'i saymazsak da i350 iyi bir cihaz gibi. Tabii tytn2'nin gelmesi de beklenebilir ama 550ytl'lik fiyat farkı çok fazla, yani şu anda i350 alınıp aradaki fark ile bu yılın sonuna kadar bir de tytn 2 (2. el) alınabilir. g900'ün ekran çözünürlüğünün standart dışı olması ve programlar tarafından tam olarak desteklenmemesi ise bunun cihaza sadece boyut büyüklüğü olarak yansımasını sağlıyor bence, bir de GPS yok.
    USB host hangi cihazda yok anlamadım, i350 mi, 6515 mi. Kastınız mini USB ise bu i350'de var diye biliyorum.
    Bir de fazla ram daha iyi ama illa 128 olması gereklilik mi, bu konuda araştırmalarınız sonucu bir fikriniz oluştu mu.

Sayın erdc

i350 yi şu an almamamın birkaç sebebi var, başlıca; 64MB RAM olması, markanın PC dünyasında çok iyi bir nâm a sahip olsa da PPC dünyasında daha yeni sayılmasıdır.

TYTN2 yi hiç düşünmüyorum, hem VGA değil hemde o fiyata 2 PPC alınır, yani o fiyatı haketmiyor(tamamen kişisel görüşüm)

Ben ekranın büyük olmasından çok piksel sayısının çok olasına bakıyorum, gerisi gözlerimin gücüne kalacak. Bir ara kullandığım bir program ile cihazın çözünürlüğünde oynama yapabiliyordum, ama yazılımsal olarak. Oyunlar yine çalışmıyordu. 320x240 veya VGA programlarda cihazın ekranının üst ve alttan boş kalmasını kabullenirim ama çalışması şartıyla, umarım yakında yeni bir ROM çıkarır ve bu özelliği eklerler.

USB host özelliği, yani PPC nin kendisine USB adaptörlerin takılabilmesi son zamanlarda popüler olan modellerden sadece g900 de var, diğer markalarda bu özellik yok, ama olmazsa olmaz birşey olarak görmüyorum, zaten şu anda usb bellek kulanmıyorum, onun yerine SD hafıza kartlarım var, hem PPC de hem PC de hem laptopta hem fotoğraf makinemde hemde mp3 playerimde bunları kullanıyorum ve bana göre çok daha pratik.

RAM işinde, aslını sorarsanız, deneme amaçlı olarak 2 adet ses uygulamasını aynı anda açmayı denedim PPC de. Bunlardan biri mp3 çalıcı diğeri ise navigasyondu. Ve ikisinin sesi aynı anda gelmedi. Yani aynı anda müzik dinlerken navigasyonun ses özelliğinden yararlanamadım. Bu durumda çoklu uygulama işi şimdilik olmuyor(yada bendeki wm2003se de olmadı). Onun için 64 RAM neye yeterli gelmez bilemiyorum. Açtığım forumda yazarlar 128MB RAM dan şaşma diyor ama sebep te söylenmiyor. Anladığım kadarı ile cihazların 128MB RAM a sahip olması, bir bilgisayarın 4GB RAM a sahip olması gibi birşey, yani iyi ama kolay kolay kullanılacak bir özellik değil.

Bir yazarın tavsiye ettiği bir cihaz var " i-mate 9502 " . Bu cihaz yukarıda listelediğim özelliklerden sadece ağırlık şartına takılıyor diğer bütün istediklerim var. Bu cihaz daha yurt dışında bile satışa sunulmuş değil. i-mate in ülkemizdeki temsilcisi olan koyuncu ile bu forumdaki bazı yazarlar iletişime geçmiş ve cihazın şubat ayı içerisinde Türkiyeye geleceği ve şubat sonunda satışa sunulacağından bahsedilmiş. Marka olarak PPC de bu markaya güvenirim ama bu kadar özellikte bir cihazıda 1500 YTL den ucuza vereceklerini sanmıyorum.

Şu an özellik/fiyat oranları en iyi cihazlar g900 ve i350 olarak düşünüyorum. Eğer bir öğrenci yurdunda kalıyor olsaydım. Sadece okula, çarşıya ve yurda giden bir öğrenci olsaydım g900 alırdım, akşamları msn, internete gezi, az biraz oyun, müzik, film için g900 ü tercih ederdim. GPS gerekli ise, cihazı sürekli yanımda gezdireceksem, hafif olması gerekiyor ve çok fazla mesaj atmıyorsam, oyun film ile işim yoksa pazarlamacı/mühendis/bankacı vs. (yani çalışan) biri olsaydım, çoğu zamanımı PC başında geçiriyor olsaydım i350 yi tercih ederdim.

Saygılar

• arkadaşlar G900'a 2GB lexar marka usb bellek taktım, sorunsuz çalıştı ve içeriğini görebildim. Beraber çalıştığım başka bir arkadaşta tesadüfen toshiba'nın 4GB U3 usb bellek olduğunu öğrendim ve hemen merakla denedim. Cihaz uyarı vermedi görünürde çalıştırdığını düşünüyordum ama içeriğini göremedim. Sanırım U3 belleklerin yapısından kaynaklanan bir durum var. U3'lerin içinde küçük bir alanda sabit bir partisyon var ve belleği burası yönetiyor gibi. Toshiba 4GB U3 bilgisayardan baktım 96 mA akım çekiyor. Kingston 2GB ve PNY 4GB ise 200 mA akım çekiyorlar.

Cihaza SKTools yükledikten sonra birşeyler yaptım ama tam hatırlamıyorum. Alet bir hafta oldu sürekli yeni programlar deniyorum beğenmezsem kaldırıyorum ve cihazla sürekli oynuyorum şu ana kadar kilitlenme ve reset atma daha olmadı. Cihaz 24 saat açık sadece gece telefon özelliğini kapatıyorum (flight mode) ve tüm özellikler gayet düzgün çalışıyor. Bekleme durumunda iken saat ve alarm fonksiyonlarını test amacıyla alarmı kuruyorum ve şimdilik hata yapmadı.

Daha önceki rom sürümlerinde şu anki 3.01 öncesinden bahsediyorum, bekleme durumundan çıkamama ve uykuda kilitlenmesi şikayetleri vardı. O yüzden güvenimi kazanması için testler yapıyorum. Şimdilik başarılı oldu. Yeni rom sürümü ile daha da başarılı olacağına inanıyorum. Ancak myg900 forumunda, toshiba'nın bu yeni rom sürümünü bizim yükleyebileceğimiz şekilde sunup sunamayacağı konusunda endişeler mevcut. Daha önceki rom güncellemelerini sadece yetkili servisler yapabiliyor. Bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orjinalden alıntı: 1t1k1n

slm bende pda almayı düşünüyorum,burdaki yorumları okumadan önce g900 almayı düşünüyordum ama olumsuzlukları görünce vazgeçer gibi oldum...memnun olan arkadaşlara lafım yok ama beğenmeyen arkadaşlara soruyorum...şuanda pda alacak olsanız g900 yerine hangisini tercih ederdiniz...yorumlarınızı bekliorum...şimdiden tşkkrlr...

Belki konunun pda karşılaştırmaları ile ilgili bir başlığa aktarılması uygun olurdu, her neyse. g900'de bence GPS özelliği olmaması negatif. Ben olsam almazdım ama kullanım ihtiyacına göre değişir. Gigabyte i350 vga ekranı ile bence çok iyi bir cihaz ama gerek mağazalarda satılmaması gerekse distrübitör firmanın (bence) yeterli tanıtım yap(a)maması sebebi ile hakettiği yeterli ilgiyi görmüyor. Satış fiyatı da uygun halbuki. Tek eksiği 64 mb ram olması ama halihazırda piyasadaki cihazlarda da 128 ram yok. Eten x 650, m800 ve x800 yeni çıkacak cihazlarda da ram 64mb. HTC Tytn2 128 mb ram ile geliyor ama gerek fiyatı gerek henüz tr.de bulunmuyor olması sebebi ile benim için uygun değil.
    Kaşif arkadaşımız aynı anda iki uygulamayı çalıştırmaktan bahsetmiş ama zaten pda ekranının uygun olmaması sebebi ile bence multitasking gerekli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdc -- 13 Ocak 2008; 22:01:10 >

• sbp sitesi sömürdüm adeta suiteden sonra pocket plus'uda kurdum çokta güzel oldu artık herşey today ekranında,settingse ve programlara bile girmeme gerek yok artk:D
  • mehmet_75 4 GB U3 Flash bellek konusu demek ki benim dediğim gibiymiş. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

Ayrıca bekleme durumundan çıkamama olayı benimde başıma gelmeye başladı. Hard Format atıp daha sonra yedeğimi geri yükledikten sonra henüz yapmadı ancak yine yaparmı yapmaz mı henüz bilmiyorum. Wireless açıkken her zaman online kalması ile alakalı bir ayar var onu yaptım sonra başladı onunla mı Windows Live ile mi yoksa T9 ile mi alakalı henüz kestirebilmiş değilim.

Birde yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar!...
  • - cihaza az önce hard reset attıktan sonra kontrol ettim. 80 MB program 32 MB storage gösteriyor.

xcpuscalar ile overclock yaparak 624 MHz'de kullanıyorum. media player ile bir mp3 açıp, igoyu çalıştırdığımda hiçbir problem olmadan ikiside çalıştı. yani igo çalışırken mp3'de güzel güzel çalmaya devam etti. igo'yu kapatmadan simge durumuna küçülttüm ve lingvosoft dictionary 2008'i açtım. yine bir problem olmadı. gerçi biraz yavaşlama vardı ama idare ederdi ve 50 MB civarı program memory boş idi. sonra picser browser ile 3 MB'lık bir jpeg dosyayı açtım ve media player isyan edip mp3'ü çalmayı kesti. onun dışında hiçbir problem olmadı. arka planda igo ve lingvosoft açık olmasına rağmen jpeg dosyayı rahatlıkla görebildim. hafızada yaklaşık 30 MB civarı boş alan vardı. aynı şekilde doc, xld, pdf dosyaları da picsel prowser ile problemsiz açtım. ama media player ses vermedi bu tabi sırada.

yani cihazda 128 MB RAM olması böyle abartılı durumlarda iyi bir avantaj. ve o kadar program aynı anda açık olmsına rağmen cihazın performansı da beni memnun etti doğrusu.

- cihazda ölüm uykusu olayını yaşıyorum maalesef. çok seyrek de olsa, uyku moduna aldıktan sonra power tuşuna bastığımda geri gelmiyor. ve en kötüsü ise bu sırada diğer telefonumdan bu telefonumu aradığımda çalıyor olarak görünmesine rağmen toshiba'da hiçbir tepki yok. ve reset sonrası da yaptığım aramaya dair hiçbir iz yok. yani o sırada beni arayan olmuşsa o kişi beni çaldırdığını sanıyor ama benim hiçbirşeyden haberim olmamış oluyor.

- ses kayıt olayını arkadaşımın hp6815'inde denedim ve hiçbir problem olmadan kaydı yaptı. karşı tarafın sesi benim sesimden bile net kaydedilmişti. bizim cihazla ilgili bir problem var ama nedir anlamadım. tam cihazı çok sevecekken bu tür basit problem can sıkıcı oluyor. sanırım jasjam'da ekran çözünürlüğü hariç her türlü lükse alışmışım

• quote:

- cihazda ölüm uykusu olayını yaşıyorum maalesef. çok seyrek de olsa, uyku moduna aldıktan sonra power tuşuna bastığımda geri gelmiyor. ve en kötüsü ise bu sırada diğer telefonumdan bu telefonumu aradığımda çalıyor olarak görünmesine rağmen toshiba'da hiçbir tepki yok. ve reset sonrası da yaptığım aramaya dair hiçbir iz yok. yani o sırada beni arayan olmuşsa o kişi beni çaldırdığını sanıyor ama benim hiçbirşeyden haberim olmamış oluyor.

- ses kayıt olayını arkadaşımın hp6815'inde denedim ve hiçbir problem olmadan kaydı yaptı. karşı tarafın sesi benim sesimden bile net kaydedilmişti. bizim cihazla ilgili bir problem var ama nedir anlamadım. tam cihazı çok sevecekken bu tür basit problem can sıkıcı oluyor. sanırım jasjam'da ekran çözünürlüğü hariç her türlü lükse alışmışım

Tamamen aynı durumdayız o halde. Demek ki bu sorun çok genel bir sorun. Acaba çözüm nerede?

• Artı Eleman Haklısın Makinanın İçinde Çıkıyo Ama Benim Aldığım Toshıba U3 Usb Bellekte Yanında Verildi Gerci Bana Dısardan Geldi Alet Haklısın Kesin Bilgi Olarak G900 Kamerasından Bahsedilmemiş Gördüğüm Kadarıyla PPC Olan Ürünlerin Arasında Tek Ürün Coklu Resim Cekme Olayı Olan Ürün Benim Bildiğim Birde Sony Ericsson w880i de Mevcuttu Ama PPC Olarak Tek Cok Fotograf Cekimi Olan Ürün G900.

Evet Uyku Modunda Sonra Makina Restart Attığın Zaman Yada Herhangi Bir Şekilde Restart Attığın Zaman Otomatik Bir Şekilde Bazı Bilgileri Siliyor Bilginiz Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardann -- 14 Ocak 2008; 0:02:10 >
  • Evet kameranın çoklu resim çekim özelliği mevcut lakin ppc kamerası işte çokta fazla birşey beklememek lazım. Restard sonrasında bilgi silmek gibi bir olaya henüz rastlamadım. Bu olaya rastlayanada rastlamadım ne demek istediğini pek anlamadım bu konuda ama olsun.
  • ACİLL YARDIM
    slm arkadaşlar herkese şimdiden tşk ederim.
    tecrübelerinize dayanarak bende toshıba g900 aldım çok menmunum ama ilk kez pda sahibi oldugumdan birkaç tane sorunum var bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınızı beklıyorum.
    SORULAR
    1. outlook yedeklerini nasıl alabilirim
    2. program yüklemeleri nasıl gerçekleşıyor

mail adres : sev__023@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.