Şimdi Ara

toshiba m-40x-119 fanı çok ses yapıyor neyapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşalar.. 3 hafta önce teknosadan aldığım toshiba m-40x-119 un fanı çok ses yapıyor .. bu bilgisayardan alan başka arkadaşlar varsa (ki ben bunu almadan önce burda konusu geçiyodu, almayı dşünen arkadaşlar vardı) aynı problem onlarda da varmı acaba.. ne yapabilirim yardım lütfen..

• arkadaşım sorununa kesinlikle bu bilg. kullanan kişler cevap vercektir, ama madem bu bilg. siz aldınız size sorum var..

reklamlarında parlak ekran deniyor, fakat resmi istesinde bundan hiç bahsedilimiyor gerçekten bir kullnıcı olarak ekranı nasıl ? gerçekten parlakmı , alırken bunu bilerek mi aldınız ?

aydınlatırsanız sevinirim. şu an teknosada kampanya var almayı düşümüyorum...
  • bende o makinadan yok ama fanın sürekli çalışması işlemcinin mobile olmamasından kaynaklanıyo olabilir yada aşırı yüklenmeden olabilir yada harddiskin rpm i düşüktür yada yada die gider bu dediklerimden bi tanesi yeter fanın sürekli çalışması için
  • ya sorun fanının sürekli çalışması değil çalışırken çok ses yapması.

diğer konuya gelince.. alırken dikkat etmemiştim ekranına ama zannedersem ( emin değilim yalnız ) parlak ekran değil çünkü diğer laptoplar kadar parlak bi görüntüsü yok . ama bence yeterli, o konuda şikayetim yok . tek sorun fanının rahatsız edecek seviyede ses yapması . benim merak ettiğim bu kadar ses yapması normal mi yoksa fan sorunlumu .. aynı bilgisayardan kullanan biri evap yazarsa çok memnun olurum..
  • benim elimde bu aletten yok , ama bi arkadaşta var . bi kaç oyun da etmıştık birlikte uzun uzun .

fanın sesi gerçekten... güçlü . bizimkiler sinekse o eşşek arısı gibi ses çıkartıyor . fakat ısınma sorunları benimkinden azdı ve fan daha az sıklıkla çalışıyordu .

sorun olduğunu sanmıyorum , sadece ses ilginç . fanı değiştirirsen belki ses de değişecektir , gerçi bence değmez o kadar çabaya .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.