Şimdi Ara

Toshiba Satellite C660-1K1 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Altta özelliklerini belirttiğim Laptop'u mu satıyorum.

Garantisi yeni bitti ve Bataryası belki 4 defa kullanıldı. Bu Laptop'um satışa çıkartsam kaç Tl eder ? Tecrübeli Arkadaşlarımın bilgisine ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.

Marka: Toshiba
    Model: Satellite C660-1K1

Teknik Detaylar

İşlemci : Intel® Core(TM) i3-380M işlemci Saat hızı : 2.53 GHz Ön Veri Yolu : 1,066 MHz 2. seviye önbellek : 3 MB
    İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Home Basic 32-bit (önceden yüklenmiş, Toshiba-HDD kurtarma)Türkçe/İngilizce
    Sistem Hafızası : 4,096 (2,048 + 2,048) MB maksimum genişleme: 8,192 MB teknoloji : DDR3 RAM (1,066 MHz)
    Sabit Disk : 640 GB
    Optik Sürücü : DVD Super Multi (Çift Katmanlı) sürücüsü Uyumluluk : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-R(DL), DVD-RW, DVD+R, DVD+R(DL), DVD+RW, DVD-RAM Maksimum hız : Okuma: 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Yazma: 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 24x US CD-RW, 8x DVD-R, 6x DVD-R (Çift Katmanlı), 6x DVD-RW, 8x DVD+R, 6x DVD+R (Çift Katmanlı), 8x DVD+RW, 5x DVD-RAM
    Ekran : 15.6" LED geri aydınlatmalı Toshiba TruBrite® WXGA TFT Yüksek parlaklıkta ekran
    Ekran Kartı : HyperMemory(TM) teknolojisini destekleyen ATI Mobility Radeon(TM) HD 5430 Bellek kapasitesi : 512 MB ayrılmış VRAM (HyperMemory(TM) teknolojisini kullanan toplam kullanılabilir grafik belleği, 32-bit işletim sistemi ve 4 GB sistem belleği ile en fazla 1.783 MB; 64-bit işletim sistemi ve 8 GB sistem belleği ile en fazla 3.571 MB olabilir) Bellek türü : DDR3 Video RAM (sırasıyla Video RAM ve sistem belleği birleştirilmiş) Bağlı veri yolu : PCI Express®
    Dahili Ekran Çözünürlüğü : 1.366 x 768
    Harici Ekran Çözünürlüğü : Maksimum çözünürlük : 2.048 x 1.536, Maksimum yenileme hızı : 85 Hz, Maksimum yenileme hızında titreşimsiz çözünürlük : 1.600 x 1.200
    Arabirimler : 1 x DC-girişi 1 x harici monitör, 1 x RJ-45, 1 x harici mikrofon, 1 x kulaklık (stereo), 1 x dahili mikrofon özelliğine sahip entegre VGA Web Kamerası, 2 (Sağ 2) x USB 2.0, 1 x Çoklu Kart Okuyucu (C650-C660)
    Genişleme : 2 x memory yuvaları
    Kablosuz İletişim : Ağ Desteği : 802.11b/g/n, Kablosuz Teknoloji : Bluetooth® 2.1 EDR
    Kablolu İletişim : Ethernet LAN 10BASE-T/100BASE-TX
    Dahili Ses Sistemi : Desteklenen ses biçimi : 24-bit stereo, Hoparlörler : Toshiba Bass Özelliği Geliştirilmiş Ses Sistemi ve dahili stereo hoparlörler
    Klavye : 102 tuş, Windows tuşları. İlave özellikler : Standart sayısal tuş takımı
    İşaret Aygıtı : Çoklu Dokunmatik Kontrole Sahip Touch Pad
    Batarya : Teknoloji : Lithium-ion, Maksimum ömür :En fazla 4s30dk (Mobile Mark(TM) 2007)
    Güç Kaynağı Türü : Dünya genelinde kullanım için otomatik algılamalı AC adaptör (100/240 V)
    Fiziksel Boyutlar : Ağırlık : 2,30 kg G x U x Y : 380,5 x 254,0 x 28,0 (ön) / 35,6 (arka) mm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar lütfen Acil cevap rica ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayara o zamanlar kaca aldın ve aradan ne kadar gecti. sana şimdi bi fiyat soyleyemem cunki piyasayı bilmiyorum ama dediğin bilgilere gore tahmin yurutmem daga kolat olcaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansivas

bilgisayara o zamanlar kaca aldın ve aradan ne kadar gecti. sana şimdi bi fiyat soyleyemem cunki piyasayı bilmiyorum ama dediğin bilgilere gore tahmin yurutmem daga kolat olcaktır

Yaklaşık 2 yıl önce 1400 Tl ye aldım.

• kasa ne durumda kırık cıkığı yoksa 600 veya 700tl gidebilir en kotu fiyat 500 tabi senin gonlunde ne var bilmiyom ama bu ozelliklerle iyi bakılmışsa bu fiyat segmentinde gider.bide dolar fazlayken duşuk butceli kişiler icin uygun olacağından 800 hatta 1000 liraya kadar alıcı vardır ama en kotu 500 aşşagısını asla kabul etme zaten almam falan desede daha iyisini bulamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite A300-15M
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.