Şimdi Ara

Toshiba Satellite P300-26L marka Laptop alacağım sizce iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahsi geçen laptop'ı 1 hafta içinde almayı düşünüyorum bu aleti almalımıyım sizce benim çok hoşuma gitti bunda karar kıldım.

2. olarak da Ankara'da teknosa media markt gibi teknoloji mağazalarında acaba bu ürün var mıdır? Yoksa nereden almalıyım bilgisi olanlar bunu da yazarlarsa sevinirim.

• ben de alıcam aynısından, güzel bi model..
  • up
  • hatta aldım bile, bu mesajı 26Lden yazıyorum..

ankaradaki golddan aldım 2160 tlye. bonus carda 10 taksit.
  • Hayırlı olsun aynı bilgisayrdan bende Gold'un sahibi olduğu hızlıal.com alışveriş merkezinden Vakıfkarta özel 12 taksitle 1.990 TL ye aldım. Bakalım yarın elimde inş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 7 Eylül 2009; 15:47:18 >
  • tüh kazık yedik desene:D sen internetten mi sipariş verdin yoksa gold gibi bi mağazadan mı aldın??
  • alan arkadaşlar ürünü inceledinizmi?eğer incelediyseniz pil ne kadar sure gidiyor vista 3d mark puanlamaları falan onlar, ısınma oluyormu ses kalitesi nasıl bilgi verebilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu bahsi geçen P300 ile A500 arasında kaldım.
    Hızlıal' dan almayı düşünüyorum. Bonus karta peşin fiyatına 10 taksit yapıyor. fiyatı 2160TL sanırım.
    hızlıal zaten gold' un bir kuruluşu. Ama bazı ürünlerin fiyatları nedense gold' dan daha ucuz. Ben 3-4 ay kadar önce samsung 2233BW monitör aldım desktop bilgisayarım için.
    Gold mağazalarında 410TL iken hızlıal' dan 347TL' ye aldım. Peşin fiyatına 10 taksitle...
    şu an laptopu da sanırım hızlıal' dan alacağım ama yukarıda da belirttiğim gibi P300 ile A500 arasında tereddütte kaldım. ikisinin fiyatı da kuruşu kuruşuna aynı
    Ancak A500 sanırım daha yeni bir model ve HD ekrana sahip bu yüzden biraz daha ağır basıyor bence. Fakat P300' ün hddsi 100GB daha fazla depolama alanına sahip. Ayrıca P300' de fax modem kartı var, A500' de yok.
    P300' de 4 tane usb port varken A500' de 3 tane ve P300' ün fireware portu var, A500' de yok.A500' ün bir avantajlı tarafı ise 1000Mbit etherneti olması.Diğer bütün özellikleri (işlemci, chipset, ekran bağdaştırıcısı, ram) aynı.
    Yine de kararsızım ancak A500 daha ağır basıyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 13 Eylül 2009; 1:48:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.