Şimdi Ara

TOSHIBA SURVEILLANCE S300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu modeli bilgisayarimda sorunsuz kullanabilirmiyim yoksa sadece guvenlik cihazlari icin mi uretilmis bu bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim.

TOSHIBA SURVEILLANCE S300

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilen yok mu?

• Detaylı bi bilgim yok sadece şurdan yola çıkarak ;

https://www.teknobiyotik.com/donanim/hard-disk-hdd/seagate-skyhawk-1tb-3-5-64mb-5900rpm-sata-3-0-64hd-kamera-7-24-guvenlik-diski-st1000vx005.html

Alt kısımda özelliklerin olduğu tabloda %90 yazma %10 okuma şeklinde bi kısım var. Güvenlik disklerindeki mantık tamamen kayıt tutmaya odaklı olması olabilir normal kullanım için üretilenlerden farklı olarak...

• ygtdmrzz Y kullanıcısına yanıt
    Alip bilgisayara takmak mantiklimi sizce sadece arsiv icin tutucam oyun resim program film vs icin.

• Cem300 kullanıcısına yanıt

Üstte verdiğim bilgiden yola çıkarak şöyle söyliyim depolama için kullanışlı olacağını düşünüyorum ancak disk üzerinden program oyun vs çalıştırma konusunda yavaş kalıcaktır ; dediğiniz şekilde sadece dosyaları tutma amaçlı düşünüyosanız alınabilir sanırım yine de yakınınızda teknolojik bi mağaza varsa ordan bi bilgi almanız iyi olabilir tabi

Hocam yurtdisindayim burdakiler bilgisayari yeni ogrenmisler :)

• Cem300 kullanıcısına yanıt

:) Hangi ülke hocam merak ettim , daha detaylı bi bilgim olsa yardımcı olmaya çalışırdım gördüğümden yola çıkarak

yorumluyorum yanlış yönlendirme yapıp sorumluluk altında kalmak istemediğimden yine bi sormanızı tavsiye ettim

ama kapasite olarak yüksek oldukları için sadece depolama amaçlı kullanımda işe yarayacaklarını düşünüyorum şahsen :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Morityus cumhuriyeti ufacık bir ada ülkesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.