Şimdi Ara

TOSLA D&R 75/20 İADE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tosla gerçekten iyi kampanyalara imza atıyor...
    D&R hediye çekleri ile birleştirilebilir.

Kampanya Koşulları
    Kampanya kapsamındawww.dr.com.tr sitesinden veya tüm D&R mağazalarından Tosla Kart ile tek seferde yapılacak 75 TL ve üzeri ilk alışverişte 20 TL, Tosla hesabına iade edilecek.
    Kampanya 23 Eylül 2020 – 31 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacak alışverişler için geçerli olacak.
    Kampanya kapsamında hak ettiğin iadeyi 16 Kasım tarihinde Tosla hesabında göreceksin.
    Her Tosla kullanıcısı ve Tosla Kart kampanyadan 1 kez iade alabilir.
    Kampanya dönemi süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) durumunda kampanyadan faydalanamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tosla hızlandı bu aralar. Neyse papara ile rekabet kızıştıkça faydası biz tüketicilere olur. Yiyin birbirinizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ne kadar iadeleri aylar sonrasına atsada güzel kampanyalar yapıyor son zamanarda.
  • İnternet sitesinden 100/10 100/15 gibi kodları kullanarak alabiliriz heralde o zaman baya anlamı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D&R iade olursa süründürüyor. 30 gün iademi bekletmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam apple storedan 75₺ uygulama alacağım burdan 75₺ lik apple hediye kartı alsam oluyor mu

• Modu Chanyu kullanıcısına yanıt
    D&R ile 1 aydan fazla süre iade sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi. El değiştirdiğini ve Ethem Sancak’ın satın aldığı bilgisine ulaştım. Sosyal medya dahil Facebook, Twitter, İnstagram ve D&R’ı denetleyen kurum dahil aramalarım ve mesajlarıma asla dönüş yapılmadı. Alırken belki sıkıntı olmaz ama iadeye düştüğü anda sinir harbine hazır olun. Şikayet var’da yüzlerce şikayet mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pegasus bol puan 5 k 300 tl
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle giderse iadeleri gelecek sene vermeye başlayacaklar.
  • kampanyanın bitiş tarihine göre iade günü normal, kampanya uzun olduğu için uzak gözüküyor.
  • Tosla bayağı hızlandı.

Tek korkum duvara toslayacak, sonra elde avuçta birşey kalmayacak. Ağır ağır hazmede hazmede gidelim. acelemiz yok.
  • 16 Kasım'da iadeyi alınca 20 liranın değeri ne olur acaba sakız alınır mı?

• Carrefour her ay yenileniyor değil mi? Ağustosta kullanmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

16 Kasım'da iadeyi alınca 20 liranın değeri ne olur acaba sakız alınır mı?
    Tosla akbankın bir icraatı; yani bankacılıktan geliyor.. Ödülü fii tarihine bırakmak veya vermek bankacılık âdetidir.. Tosla burdan kaybediyor.. Halbuki paparanın bankacılık kökeni yoktur ama işi biliyorlar ve alışverişi yapar yapmaz tak diye iadeyi hesabına gönderiyor.. Asıl olması gereken de bu zaten.. paparanın tek eksiği tosla gibi depar yapıp atağa kalkamaması... Onu da yaparsa tosla değen tosbağanın suratına bakan olmaz
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de denedim biliyorum, toslada şu sosyal medya kafasına sinir oluyorum, alışveriş yapıyorum hemen oraya dilenciler dolaşıyor. 2 lira versene , geçen 2 lira boydan n u d e aynen böyle yazmış. Gizlilik özelliklerini açtım da kurtuldum.
    Millet manyak hesaplar peşinde toslada. Bence şu para isteyen dilenciler en sinir bozucu kısım. 2 liraya nude resim atıyormuş bilmem ne. Alışveriş yapmaya geliyorsun gördüğün şeylere bak. Hayır bir de ailenden de numarası ekli olanlar o bildirimi görüyor etkileşimi onlar da görüyor.

Papara efsane anında iadesi çok iyi.

Bu arada Akbank kampanyaları genelde diğer bankalara göre farklıdır daha erken yatar hatta çoğunu anında da yatırır puan kazanımlarının. Hatta ben Akbank ile tanışana kadar hiçbir bankada anında kazanım yattığını görmedim , bir de geçen sene silinmeyen chip para yaptılar ki çok iyi oldu.

. Ancak tosla çalıştığı şirketler ve iade vesairesi nedeniyle ve sonuç olarak aracı bir şirket statüsü olduğunu düşünüyorum ( bu konuda derin bilgiye sahip olabilmemiz için sistemin içinde çalışmıyoruz emin olamayız o nedenle) bu gibi nedenler ile Akbank gibi anında kampanya kazanımı vermeyebilecegini anlıyorum.

Ancak senin de dediğin gibi bir yandan da anında kazanımı iade eden papara var ki iyi ki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 29 Eylül 2020; 14:57:43 >

• Dr dan ne alabiliriz uygun bir şey var mı bu arada?

Hediye çeki falan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.