Şimdi Ara

total euro dizelden sonra filtrede su var uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar devamlı totalden euro dizel alıyorum. bir kezde yolum üzerinde olduğundan ankarada kore sehitliginin karsısındaki totalden euro dizel aldım bir süre sonra sabah ilk çelıştırmada 1 sn süren dizel filtresinde su var uyarısı cıktı. daha sonra biraz sıklığı arttı. o depo bittikten sonra yenibir depo fulledim fakat aynı uyarı devam etti ve servise götürdüm. servis dizel filtresini temizledi ve tekrarlarsa filtreyi değiseceklerini söyledi ve bir iki gün sonra aynı uyarı tekrarladı. servise gidip filtreyi değiştirdecem. inşallah daha sonra tekrarlamaz. nerden dizel alacağımı şaşırdım. benzer sorunu yaşayan arkadaşlar varmı. bunun motora ne zararı olur. yardımlarınızı bekliyorum.

• motora pek zararı olmaz bir seferde. en iyi çözüm depoyu boşaltıp filtreyi değiştirmek. mümkün mertebe yakıt aldığın istasyonlara dikkat et. bildiğin yerden al. sonuçta iş istasyon sahibinde bitiyo
  • araç nedir?
  • peugeot 307 1.6 hdi
  • oRA sakat bir yer ya almasaydın oradan.
  • yaptık bir hata. şu an için o uyarı dışında motorda ve çekişte herhangi bir sorun yok. İnşallahta olmaz
  • Olmaz ama bizim normal kurşunsuzda başımıza geldi shell alıyoruz flitre bozuldu gösterge kafayı yedi arabayı fullüyoruz gösterge full yerine yarıya yakın bazende depo azken fulla yakın oluyordu.Adamlar günahı pis boyunlarına su yağmı katıyorlar şerefsizler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım git söyle yakıt aldığın yere.Böyle böyle oldu diye.Şikayet et.Bakalım ne diycekler.Belki bi kereliğine fullerler deponu.
  • Ne fullemesi ya adamlar abi ben bilmem bana geliyo biz bile kontrol edemiyoruz diyor tanker boşaltıyor diyor.Biz satıcıyız diyor.
  • yok ya.Onlarım günlük ve haftalık ölçümleri var bi sürü.Sıkmasınlar boşa....iso çerçevesinde felan yapılması gereken kontorller var.O arada kimbilir ne zıkkım karışıyo yakıtlara....

Her yerden yakıt alınmas...
  • abi opet total şu bu hiç farketmez...

adam 1 litre yerine 950 ml basar ruhuın duymaz, karıştırır bişeyler ruhun duymaz...

üstüne bir sürü sorun...

total.com.tr de total şirketinin kendi istasyonları var total-doco diye geçiyor... ama sadece ank-istanbuldan filan var...

ama bakın bir, yakınsa ordan alın

hem tam alırsınız 1 litre parasına 1litre hem de temiz...

total doco lar bir yana total,opet vd. bir yana...
  • bu benzinciler abarttı oolayı
    benim tercihim türkpetrol
  • Bunların hepsi mafya. Bunlarla it dalaşına da giremezsin. Lanet olsun deyip gene almak zorunda kalıyoruz işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketmehmet -- 18 Ekim 2005, 8:56:46 >
  • kardeş benimde aynı sorun yüzünden başım dertte, bundan 20 gün önce "0"yeni astra 1.3 dizel aldım.İlk mazotu ivedik opet ten ikinciyi konya yolu üzeri opetten 3.yü de beşevler totalden euro dizel olarak aldım.İlk 5 gün bişi yoktu hele o en son totalden aldıktan sora araba sabahları artık 3.marşta çalışmaya başladı.

Serwise gittim %90 yakıttan olur dedi.Depoyu boşaltacaklardı, boşalttırmadım yarım depodan fazla idi.şimdilik dizel yakıt katkısı koydular temizlesin motoru die. İbre yedee düşünce sağlam biyerden alıp tekrar deneyecem. Bende arıyorum bu yüzden Ankarada sağlam güvenilir mazot alabileceğim bi yer.

Ayrıca senin araba yine ii 307. O arabada kesinlikle euro-4 (eurodizel)yakıt olacak die bişi yok.Benim astra da heryerine yazmışlar sadece EN-290 euro-4 yakıt kullanınız die.Bi farklı bişi koydularmı çukü tuttuk yani.

Bu arada peugeot nun totalle anlaşması war eğer ileride bi problem çıkarsa aldıın yakıtların faturasını götür eğer hepsi total se ona peugeot garanti verio. Bizim arkadaş öle yaptı bi bakıttı mazot filitresine 1 litre su çıktı 2005 pejo 307 oda hep totalden eurodizel die alıo serwistekiler öle demiş söleyim dedim sanada...

• diesel veya yakıt alacağınız yere çok dikkat edin özellikle yol üstü yerlede yani bir daha asla uğramıyacağınız yerlede dümen işleri yoğun gözünü sevdiğimin ülke insanları 3 kağıt işinde üzerlerine yok...!!!!

tüm sahtekarlara ve can yakanlara ...
  • ARKADAŞLAR 2 YILDIR DİZEL KULLANICISIYIM ÇOK DİKKAR EDİYORUM AMA BU İŞTE MARKANIN HİÇBİR ÖNEMİ YOK TAMAMEN SATICI ESNAFIN VİCDANINA KALMIŞ.

ANCAK MAZOT ALMADAN ÖNCE O POMPANIN BULUNDUĞU DEPOYA BOŞALAN YAKITIN YOĞUNLUK YÜZDELERİNİN DÜŞÜK OLUŞUNA DİKKAT EDİN. TABİİ BU DA KESİN ÖNLEM OLMAZ DÜŞÜK YOĞUNLUKLU GETİRSE DE SALLAR HORTUMU BASAR SUYU KİMSENİN RUHU DUYMAZ.

AYRICA YAKITI GETİREN TANKERİN MÜHÜRLÜ ŞİFRELİ KAPAKLI OLANLARI VAR SADECE BAYİ AÇABİLİYOR YOLDA ŞOFÖR DAHİL KİMSE AÇAMIYOR MUSLUK-KAPAKLARI

EN İYİSİ DENEMEK.

BENİM ÇOK UZUN SÜRE YAKIT ALDIĞIM İSTASYON TADİLAT ESNASINDA DİREK TANKERDEN POMPAYLA DAĞITIM YAPIYOR ŞU AN ARACIN YAKIT SARFİYATI DAHA AZALDI.

BİR DE YAKITA GÜVENİYORSAN KESİNLİKLE RAFİNERİ MAZOTUNU ÖNERİYORUM EURODİZEL ÇOK YAKIYOR HEM DE PAHALI

İNCE BİR YAKIT MOTOR ÇOK RAHAT HARCIYOR BU EURODİZELİ

• arkadaşım aracın nedir normal motorin kullanıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.