arkadaşlar 2005 model touareg aldım ancak kullanım kılavuzu yok yola cıkınca daha 70 km hızda 6 viteste devir yapmaya başladı telefonla vw aradım meyer arazi konumundaymış düzeltmeme yardımcı oldular bu konuda bilgisi olan var mı?
aracı arazi konumuna nasıl alırım ve nasıl normale çeviririm araçtaki yükseklik ayarlamasını nasıl kullanmalıyım
şimdiden teşekkürler
Aracınız hayırlı olsun, 2005 model olduğuna göre 2.5 R5 TDI veya 3.2 V6 benzinli olmalı. Yoksa 5.0 V10 TDI mı? Kullanım kılavuzunu VW yetkili servislerinden bulabilirsiniz. Touareg hakkında bildiklerim aşağıda, kullanım kılavuzu bu kadar açıklayıcı değil :) Umarım faydalı olur.
VİTESİN YANINDA SOL TARAFINDA YUVARLAK Bİ TUŞ VAR İKİ TANE SÜRÜCÜ KOLTUĞU TARAFINDAKİNİ AŞAĞIYA BASTIRIYORSUN ORDA YAZIYOR ZATEN 4WD 2VW LOW HİGH DİYE 2WD ÇİFT ÇEKER 4 WD DÖRT ÇEKER LOW AĞIR HİGH PERFORMANSLI DIR İSTEDİĞİN KONUMA GETİR VE TUŞU TEKRAR AŞAĞIYA BASTIR O KADAR HAYIRLI OLSUN
Arkadaşım aracın hayırlı olsun bende çok uzun süredir 2005-2006 model bu tür araçları inceliyorum . Araç nasıl memnun musunuz , yakıt durumu nedir , konfor nasıl ? Ayrıca aracı kaç kilometrede ve kaça aldınız ? Açıkçası yüksek kilometredeki araçları almaktan çekiniyorum. Bu konularda beni aydınlatırsanız memnun olurum.