Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun dostum. göz bence en kıymetli organ. geçen sene ben de milyonda 1 bile olmayacak bir olay yaşadım. arabayla giderken (100-120 km/h) camdan giren arı sol gözbebeğimi soktu. günlerce haftalarca neler çektim bir bilsen. allahtan şu anda görüyorum. sadece ışık hassasiyetinde biraz sorun var maalesef. bunla atlattığıma şükür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netstat -- 29 Kasım 2017; 22:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Vay be iyi para ayda 30 000 tl kazanmak tabi doğru mu hava mı oda ayrı bi mesele gerçekten insanlar akılları kadar para kazanır bu bi gerçek belki bazı beyinsiz fakirler kabullenmeyecek ama bu böyle elden bişe gelmez.

Zaten ilk mesajdan ne kadar akıllı olduğunuzu anlamış olmamız gerek ordan tam puan aldınız ki 2. Yorum çok daha can alıcı

Bi fıkra anlatmak istiyorum gerçi meşhurdur bilinir, belki burası yeridir

Bi gün nasrettin hoca ya adamın biri derki hocam bi tepsi baklava gidiyor hoca derki banane adam derki iyide hocam size gidiyor hoca derki öyleyse sanane

Şimdi kazancın 30 binse burda ki bu kadar adamı ne ilgilendirir. Çok ilginç bu doğru olsa neden burda söyleme ihtiyacı duyuyorsun. Inanmadim ama doğruysa da bu kişisel basitliktir. Mesela bende şahitli ispatlı sadece kedilere 1 ayda harcadığım para senin 1 aylık kazancından fazla desem inanmazsın ama ben şunu biliyorum ki bu beni kimseden üstün kılmaz yada akıllı yapmaz.

Evet insan kediden önemlidir cünkü Allah insanı hayvanlardan değerli kılmıştır ve insani bütün dünya yaratıklarından üstün kılmıştır kim ne derse desin sebep olarak bu yeter.

Ama ölçü güzel bisedir kedi zehirli değildir zararlida değildir hemde kendini temizliyen temiz bi hayvandır şimdi binde bir bile olmayan bi hastalık için herkes kedileri öldüremez yada sokağa atamaz hangi vijdan bunu kabul eder onun için ölçülü olmalı tamam herkesi uyaralim kedilere yada hayvanlara yaklaşmayın dikkat edin bu riskler var diyelim ama hayvanlara hayvanlardan daha hayvanca yaklaşmayı tavsiyeetmeyelim

Yine meşhur bi olay anlatacam adamın biri oğluna sürekli sen adam olmazsın dermiş cocuk okumuş vali olmuş birgün makamından dışarıyı izlerken yaşlı babasını yoldan geçer görmüş ve emir etmiş şu adamı bana getirin demiş babası gelince havasını atmış demiş ki hani ben adam olamazdım gördünmü vali oldum demiş ve babası da ona ben sana vali olamazsın demedim adam olamazsın dedim eğer sen adam olsaydın babanı ayağına getirmezdin sen babanın ayağına giderdin demiş

Herşeyden önce insan olmalıyız diploma yada para gibi şeylerle üstünlük taslamaya çalışmak insanlığa yakışmaz her kim neyle övünürse Allah onu ondan alırsa o zaman anlar ama iş işten geçmiş olur.

Kardeşim yazin icin tesekkur ederim.cok guzel yazmissin ama ben zaten bakarsa 2 mesajimdan birinde kedilerinizin bakimini çok iyi yapin asilarini geciktirmeyin tuvalet kumuyla ayni odada durmayin ucuz mamalar almayin gibi şeyler söylüyorum. Bende kedime milyarlarca para harcamisimdir burda hicbirimiz kedi dusmani degiliz sadece bilinçlenmek gerekiyor. Sizin arkadasla aranizdaki olayin patlama noktasi hakaret mesaji oldu. O yüzden adam sana eyw haklisin bnm IQ 2 haneli demedi ve kendini ispatladi. Yani burda olay ne nasreddin hocayi ilgilendiriyo ne de adam olamayan valiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok gecmis olsun bende 15 gun boyunca tek kulagim sagir olarak gezdim o hissi bilirim.

Bu arada korkmaliyim bilmiyorum ama iki tane kopegim var ve bitanesi ile icli disliyim evde besliyorum tabagimdan yemek veriririm hatta catalimdan kasigimdan bile yediririm asla tiksinmem zaten dudaklarindan da operim insanmis gibi. Su ana kadar bir sey olmadi sanslimiyim ya da sen mi cok sanssizsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

Yenidoğan da koryoretinit yapar çok çok ilginç 20lerinde birinde olması,tabi immunsupresif degilsen

Hocam çok özür diliyorum ama dediğinizden hiçbişey anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Cok gecmis olsun bende 15 gun boyunca tek kulagim sagir olarak gezdim o hissi bilirim.

Bu arada korkmaliyim bilmiyorum ama iki tane kopegim var ve bitanesi ile icli disliyim evde besliyorum tabagimdan yemek veriririm hatta catalimdan kasigimdan bile yediririm asla tiksinmem zaten dudaklarindan da operim insanmis gibi. Su ana kadar bir sey olmadi sanslimiyim ya da sen mi cok sanssizsin

Sadece şu kdrını söliyim ben kedime 2 3 yil önce bakiyodum

• Sizin seviyeli yorumlarınıza eyvallah ama birileri birilerini parayla küçük düşürmeye çalışırsa buna tahammül edemiyorum

Dikkatinizi çekiyorum ona ilk mesajı ben yazmadım o başkasına yazdı ve dolayısıyla buradaki herkese hava atıyor yada geyik ama geyik bile olsa hoş değil bi ata sözü var derler ki kimin parası çoksa evladı sevinsin kimin bi tarafı büyükse karısı sevinsin

Kimsenin mali mülkü kimseyi ilgilendirmez

Ayrıca madem kedi düşmanı değil en baştan güzel yorum yaparsın tepki almazsın olay budur niye kimse size sert tepkiler vermiyor neyse adamın niyeti belli dikkat çekmek onuda yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Yenidoğan da koryoretinit yapar çok çok ilginç 20lerinde birinde olması,tabi immunsupresif degilsen

20lerinde bir kişide gözü etkilemesi çok çok ilginç

• Peki hocam bu teşhisi koyan dr. Kim merak ettim.

• quote:

quote:

quote:

Babanneme anlattim olayi dediki "aniden olan şeyler nazardan olur"

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Peki hocam bu teşhisi koyan dr. Kim merak ettim.

Şöyle soliyim sadece 1 doktor değil . Birden fazla doktorun birbirlerinden haberi olmadan koyduğu %90 ihtimalli bir teşhis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Ya hocam ben allaha şükür kör değilim. Ama gözlerimi tamamen kapatıp simsiyah olunca değişik değişik ışık şekilleri görüyorum.

Belki bilirsin yumurcsk tv diye bir çocuk kanalı vardı. Gece bir saatten sonra yayını kapatıyorlardı yuvarlak bir topta şekiller dönüyordu aynı onun gibi şeyler görüyorum.

Eskiden ben de odaklandığımda baya hoş görüyordum, doğal bişey o. Benim dediğim daha farklı. Siz o şekilleri, bir gökkuşağı gibi rengarenk mi görüyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Cok gecmis olsun bende 15 gun boyunca tek kulagim sagir olarak gezdim o hissi bilirim.

Sadece şu kdrını söliyim ben kedime 2 3 yil önce bakiyodum

Yasadigin cok zor bir sey kor oldugunu sanmanin korkusu bile yeter cildirmaya. Bende dikkat edecegim ama is isten gecmemistir umarim

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Köpekten geçmez bu virus. Ama kediler için de arkadaşınki gibi bir durum da ilk defa duyuyorum yani. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 29 Kasım 2017; 23:15:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmiş olsun umarım en kısa surede atlatırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Orijinalden alıntı: em2018

evet o yüzden 5-6 dil biliyorum, mühendisim, ayda 30bin tl kazanıyorum ve işteyken dh konudışında takılabilecek kadar rahat işim var, insanları dolandırmadan ve üretim yaparak para kazanıyorum. geyik ile ciddiyetin farkını anlamadan oturduğun yerde insanlara puan veriyorsun tamam da, senin verdiğin puanların bende bi geçirliliği var mı sence? adamın biri kedi yüzünden arabayla takla atmış, öbürü oturup ağlamış, birisi körlükten son anda dönüyor, bunlar çıkmış hala kediyi savunuyor. canı cehenneme yaw kedinin. bu ne hayvan hakları savunuculuğu.gidin suriyede o kadar insan öldü kılınızı kıpırdattınız mı? ah üzüldük üzüldük ten öteye gider ne yaptınız. kediymiş. bir yavruluyor 20 tane. ne içtiniz siz kardeşim? dünyayı tozpembe sanıyorlar havada pembe kalpler uçuşuyor sizin dünyanızda.

Kesinlikle katılıyorum. Çocuğu köpek ısırıyor köpeğe savunmaya başlıyorlar, 5 köpek kadını parçaladı yedi gıkları çıkmadı. Hayvan severlik yapınca insanlıkta level atladıklarını sanıyorlar. Gidin hayvanat bahçesinde esir tutulan koskoca hayvanların haline bakın, boklarında boğuluyorlar.

Köpek konusunda size sonuna kadar katılıyorum. Mahallemizde bi koşu parkı var aksamlari 9-10 gibi koşuya cikmak istiyorum ama parki köpekler ele gecirmis 2 adim koşunca peşime dusuyolar kendimi markete bufeye zor atıyorum. Belediyeyi aradım boyle boyle diye. Adamlar gelip alırken sözde hayvansever bi kac hanfendi kiyameti kopardı alamadilar köpekleri hala park köpeklerin.. dicek baska biseyim yok

@OCA Eyvallah da sen yaşıyorsun diye onun yaşama hakkı yok mu? Allah ona da can vermiş. Bu hayvanlar çok duygusaldır, onlarla evini paylaşanlar bilir. Yani soğukta karda kışta dışarıda yatmasından, azıcık sevgi şefkat görmemesinden dolayı üzülmüyorsun, ama parkta seni koşturmadılar diye şikayetçi mi oluyorsun, alsınlar dağa taşa ormana atsınlar mı diyorsun? Öyle yapıyor çünkü belediyeler.

Beni kovaladılardı, ben de aynı şeyi söylemiştim 'bu hayvanseverler niye böyle yapıyor, amaçları ne' diye. Sonra bir köpek sahiplendik. Allah diyorum. Yok böyle bir eğlence, böyle bir sevgi. Ha doğru mu tabi bu hayvanların böyle dışarıda olması, değil. Ama ne yapılacak: kısırlaştırılacak, hatta şöyle mutlu, huzurlu yaşayabilecekleri bir yer açılıp oraya alınacaklar. Şimdiki barınaklara değil, asla.

@TIMERIDER ya kaç köpek ısırıyor da gelmiş böyle konuşuyorsun. Parçaladılar, yediler falan, yabani köpek eğer çok açsa yapar öyle bişey. 1 tane böyle üzücü bişey yaşanıyor, sokaktaki zararsız bir milyon hayvana işkence ediliyor, öldürülüyor. İnsanlıkta level bilmem ne, ne alakası var kardeşim. Hayvanat bahçelerine de karşı çıkıyorlar yani ne alaka ne saçma sapan konuşmuşun?

@em2018 hacı 30 değil 300 bin kazansan valla olmamışsın ya. yani düşüncelerine katılmadığından değil bu dediğim. cidden yazık kimin çocuğuysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 29 Kasım 2017; 23:36:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Babanneme anlattim olayi dediki "aniden olan şeyler nazardan olur"

Hocam şans işte piyango vuruveriyor birine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O nasıl bir ilaç toplantısı, hapı yutmuşsun hocam :)

Şaka bir yana çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
  • ok birader. hepsini okumadım ok deyip geçiyorum.
  • Güleni vururum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunakem79

O nasıl bir ilaç toplantısı, hapı yutmuşsun hocam :)

Şaka bir yana çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

Sorma hocam gözum duzelcek ama baska yerlerim bozulcak galiba :D yan etkilerini okudum hepsinin kesin ölüyorum bu kez

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.