Şimdi Ara

TOXOPLAZMA PARAZİT [ BEN YANDIM SİZ YANMAYIN ] ( İYİLEŞTİM ! ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
16
Favori
25.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Ya hocam ben allaha şükür kör değilim. Ama gözlerimi tamamen kapatıp simsiyah olunca değişik değişik ışık şekilleri görüyorum.

Belki bilirsin yumurcsk tv diye bir çocuk kanalı vardı. Gece bir saatten sonra yayını kapatıyorlardı yuvarlak bir topta şekiller dönüyordu aynı onun gibi şeyler görüyorum.

Yok hocam iciniz rahat olsun o çoğu insanda olan bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemre8760

Hâlâ kedi diyorsun yorumları oku kaç kişi kedisini sokağa attığını yazmış.

Ya kedin fare yemişti ya dışarda kedi sevdin ya başka bi hayvandan geçti ya başka bişey oldu sonuçta hayvandan geçti demiş yüzde 100 kedi dememiş dese bile doğruluk payı araştırılır

Kedimi 2 haftalikken almistim ve hic evden disarı cikmadi ayrica ben bisey demiyorum doktor ne derse onu diyorum

• Ayrıca bu yüzden kediyi dışarı atmak cok yanlis bunu asla tasvip etmiyorum surekli diyorum aşılarını ihmal etmeyin tuvalet kumuyla ayni odada durmayin surekli temizligini bakimini yapin diyrum bak bakim 1 tane kediyi disari atin dedigim mesajim var mi

• Gözüne bir bant çek korsan Markos olarak nickini güncelle karizman olur

• Ulas. kullanıcısına yanıt
    evet o yüzden 5-6 dil biliyorum, mühendisim, ayda 30bin tl kazanıyorum ve işteyken dh konudışında takılabilecek kadar rahat işim var, insanları dolandırmadan ve üretim yaparak para kazanıyorum. geyik ile ciddiyetin farkını anlamadan oturduğun yerde insanlara puan veriyorsun tamam da, senin verdiğin puanların bende bi geçirliliği var mı sence? adamın biri kedi yüzünden arabayla takla atmış, öbürü oturup ağlamış, birisi körlükten son anda dönüyor, bunlar çıkmış hala kediyi savunuyor. canı cehenneme yaw kedinin. bu ne hayvan hakları savunuculuğu.gidin suriyede o kadar insan öldü kılınızı kıpırdattınız mı? ah üzüldük üzüldük ten öteye gider ne yaptınız. kediymiş. bir yavruluyor 20 tane. ne içtiniz siz kardeşim? dünyayı tozpembe sanıyorlar havada pembe kalpler uçuşuyor sizin dünyanızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 29 Kasım 2017; 19:48:20 >
  • Geçmiş olsun hocam. İnşallah en kısa sürede eski sağlınıza geri kavuşursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: em2018

evet o yüzden 5-6 dil biliyorum, mühendisim, ayda 30bin tl kazanıyorum ve işteyken dh konudışında takılabilecek kadar rahat işim var, insanları dolandırmadan ve üretim yaparak para kazanıyorum. geyik ile ciddiyetin farkını anlamadan oturduğun yerde insanlara puan veriyorsun tamam da, senin verdiğin puanların bende bi geçirliliği var mı sence? adamın biri kedi yüzünden arabayla takla atmış, öbürü oturup ağlamış, birisi körlükten son anda dönüyor, bunlar çıkmış hala kediyi savunuyor. canı cehenneme yaw kedinin. bu ne hayvan hakları savunuculuğu.gidin suriyede o kadar insan öldü kılınızı kıpırdattınız mı? ah üzüldük üzüldük ten öteye gider ne yaptınız. kediymiş. bir yavruluyor 20 tane. ne içtiniz siz kardeşim? dünyayı tozpembe sanıyorlar havada pembe kalpler uçuşuyor sizin dünyanızda.

Kesinlikle katılıyorum. Çocuğu köpek ısırıyor köpeğe savunmaya başlıyorlar, 5 köpek kadını parçaladı yedi gıkları çıkmadı. Hayvan severlik yapınca insanlıkta level atladıklarını sanıyorlar. Gidin hayvanat bahçesinde esir tutulan koskoca hayvanların haline bakın, boklarında boğuluyorlar.

• Büyük geçmiş olsun hocam. Biz de evde kedi besliyoruz. Böyle bi risk altındayız o halde, yok mudur kesin bir çözümü aşı vs. ? Bu konu hakkinda bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

• kedi haklarını savunan arkadaş. 1350 li yıllarda avrupa nüfusunun 3te 1i vebadan öldü. o günlerde fareleri yaksalardı haşlasalardı şuan dünya bambaşka biryer olurdu. sen o gün yaşamış olsan fareleri savunurdun heralde.
  • Geçmiş olsun.

Ben de ev tipi solaryumda gözlerimi yakmıştım.İki gözün de bildiğin ön tabakası yanmış.Makineyi arkadaştan almıştım az bronzlaşayım diye.Tabi gözlerimi kapatmam gerektiğini bilmiyorum.Geceden sabaha tv karşısında tam karşıma koydum ve kullandım.Sabah bir kaltım herşey bulanık.Önümü göremiyorum.Acil doktora gittik.Doktor oğlum sen intihar mı etmeye çalıştın naptın.Tüm göz tabakasını yakmışsın ama korkma geçecek dedi.İki tane ilaç verdi.O saatten sonra gözlerim acayip yanmaya acımaya başladı.Fenalıklar geçirdim.Gözüme ışık girince canım acayip yanıyordu.İlaç koymak için gözümü açmam lazım açamıyorum.Açmayınca batma oluyor.Napsan sıkıntı.Çok acı çektim.4.günün sonunda acılar dindi fakat bulanıklık azalarak bir ay boyunca sürdü.Şimdi Allah'a şükür iyiyim birşey kalmadı.Eski netliğine kavuştu gözlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Ya hocam ben allaha şükür kör değilim. Ama gözlerimi tamamen kapatıp simsiyah olunca değişik değişik ışık şekilleri görüyorum.

Belki bilirsin yumurcsk tv diye bir çocuk kanalı vardı. Gece bir saatten sonra yayını kapatıyorlardı yuvarlak bir topta şekiller dönüyordu aynı onun gibi şeyler görüyorum.

Hastalik mi bu sey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Hastalik mi bu sey

Hocam ben bunun tanısıni koyacak son kişiyim bu boledir şu boyledir diyemem. Eğer en ufak bi rahatsizlik en ufak bi suphelenmeniz varsa yol yakinken hastaneye gidin

• quote:

Kardeşim öncelikle merhaba, önceki mesajındaki iyi dileklerin icin tesekkur ederim. Şimdi şöyle toparlayalım ortam gerilmesin. Burada hicbirimiz kedilere düşman değiliz. Allahın yarattığı en guzel canlilardan biridir kedi. Benim en sevdigim hayvandir kedi. Ve hala beslemeye devam edebilirim neden biliyo musun. Çünkü bu toxoplasma paraziti 1 kere olunca bidaha asla olmuyorsun. Küçükken gecirilen kabakulak su çiçeği gibi birşey aslinda bu toxoplazma. Herkesin gecirdigi bi hastalik. Ama benim binde bir ihtimal olan gözüme geldiği için böyle oldu. Belki şuan sende de vardır bu parazit ama vucudunun baska biyerindedir. O yuzden hakli veya haksiz aramak yerine boyle tartismak birbirmizi kirmak yerine sadece bilinçlenelim istiyorum. Evinde hayvan besleyenler surekli ic dis parazit asilarini bakimini temizligini banyosunu yaptirsin tuvalet kumuyla ayni odada kalmasin. Sık sık kumunu degistirsin ucuz kumlardan ucuz mamalardan almasin ozellikle yaş maya. Onun haricinde hayvaninizi yataginiza sokmayin. Ne kadar da temiz olsa sokmayin yataginiza. Ben kedimle beraber uyuyordum o kadar cok seviyodumki oda beni o kdr cok sevioduki yanima kivrilip yatmadan uyuyamıyordu oda bende. Nerden bilebilirdiki o bana toxoplazma salgiladigini ? Oyuzden lutfen konu baska yerlere kaymadan bu konu sadece bilinclenme konusu olsun yararli bir konu olsun. Sizde öpüşüp barışın tatsizlik olmasın lutfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Büyük geçmiş olsun hocam. Biz de evde kedi besliyoruz. Böyle bi risk altındayız o halde, yok mudur kesin bir çözümü aşı vs. ? Bu konu hakkinda bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Üstteki mesajimi okuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: HACl

Gözüne bir bant çek korsan Markos olarak nickini güncelle karizman olur

Gözüm düzelmezse bunu yapicam söz

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Geçmiş olsun.

Ben de ev tipi solaryumda gözlerimi yakmıştım.İki gözün de bildiğin ön tabakası yanmış.Makineyi arkadaştan almıştım az bronzlaşayım diye.Tabi gözlerimi kapatmam gerektiğini bilmiyorum.Geceden sabaha tv karşısında tam karşıma koydum ve kullandım.Sabah bir kaltım herşey bulanık.Önümü göremiyorum.Acil doktora gittik.Doktor oğlum sen intihar mı etmeye çalıştın naptın.Tüm göz tabakasını yakmışsın ama korkma geçecek dedi.İki tane ilaç verdi.O saatten sonra gözlerim acayip yanmaya acımaya başladı.Fenalıklar geçirdim.Gözüme ışık girince canım acayip yanıyordu.İlaç koymak için gözümü açmam lazım açamıyorum.Açmayınca batma oluyor.Napsan sıkıntı.Çok acı çektim.4.günün sonunda acılar dindi fakat bulanıklık azalarak bir ay boyunca sürdü.Şimdi Allah'a şükür iyiyim birşey kalmadı.Eski netliğine kavuştu gözlerim.

Tesekkurler hocam size de cok geçmiş olsun insanogluyuz böyleyiz iste hatalar yaparak dogrulari buluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Büyük geçmiş olsun hocam. Biz de evde kedi besliyoruz. Böyle bi risk altındayız o halde, yok mudur kesin bir çözümü aşı vs. ? Bu konu hakkinda bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

2 ayda bir iç parazitini yaptırın kafanız rahat olsun ben profender kullanıyorum

• kardeşim adam bana hakarete varan cümleler kullanınca benim de cevap vermem gerekiyor.aslında direkt gözardı etmek lazım da olmuyor işte.olay bundan ibaret yoksa kedilerle bir alıp veremediğim yok.satanist falan değilim yani.yalnız hayvan savunuculuğunu çok abartanlar var.adamın biri yazmış arabayla gidiyordum diyor önüme birden atladı köpek diyor o an frene bassam kesin araç yuvarlanıcak basamadım ve araç pert oldu neyseki bize bişey olmadı.hayvanı mı düşünücem o durumda diyor birisi çıkıyor keşke hayvana bişey olacağına arabayla takla atsaydınız diyor.böyle tiplemeler var forumda büyük ihtimal 2000küsür doğumlu. .vücudumuzda sayısız bakteri var her yıkanmada milyonlarcası ölüyor oturup onlara da mı üzülelim.benim derdim hayvan savunuculuğu fazla abartılmasın hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 29 Kasım 2017; 21:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Çocuğu köpek ısırıyor köpeğe savunmaya başlıyorlar, 5 köpek kadını parçaladı yedi gıkları çıkmadı. Hayvan severlik yapınca insanlıkta level atladıklarını sanıyorlar. Gidin hayvanat bahçesinde esir tutulan koskoca hayvanların haline bakın, boklarında boğuluyorlar.

Köpek konusunda size sonuna kadar katılıyorum. Mahallemizde bi koşu parkı var aksamlari 9-10 gibi koşuya cikmak istiyorum ama parki köpekler ele gecirmis 2 adim koşunca peşime dusuyolar kendimi markete bufeye zor atıyorum. Belediyeyi aradım boyle boyle diye. Adamlar gelip alırken sözde hayvansever bi kac hanfendi kiyameti kopardı alamadilar köpekleri hala park köpeklerin.. dicek baska biseyim yok

• Yenidoğan da koryoretinit yapar çok çok ilginç 20lerinde birinde olması,tabi immunsupresif degilsen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.