Şimdi Ara

Toyota Corolla 1,6 sol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kazasız degısensız servıs bakımlı tertemız corolla 1,6 sol buldum. 25000 tl ye anlastık . 2004 model 105 000 km de . sız ce nasıl pıyasasıda bu sekılde sanırsam. Goruslerınızı beklıyorum saygılar.

• Hocam aracın fotoğrafları falan varsa daha etkili yorumlar gelebilir.
  • Arkadaslar bu fıyat nasıl sızce . Toyota expertızıde bırakmıs ıns ozel bulurum.

Ha bıede VVT-i ne oluyor normalden farkı nedır kı acaba. Tüp uyumu ıle alakalı bır sey mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulak -- 28 Temmuz 2013; 20:50:34 >
  • ARkadaslar salı gunu almaya gıdıcem arabayı. 25000 tl fazlamı sızce yardımlarınız beklıyorum. Kafamda bı soru ısaretı var fıyat konusunda. Lutfen yardım
  • dostum fiyatı bilmem ama inşaallah satın aldınız kişi bir insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

dostum fiyatı bilmem ama inşaallah satın aldınız kişi bir insandır.

kardeş ben uzaylıdan aldım sorun olmadı
  • Aldıgım ınsan ogretmen 10 yıldır kullanıyor arabasını ve babasından almıs yanı ılk el gıbı kullanılmıs. Boya cızık kaza degısen hıc bır sey yok arabada tramer felan kaza tutanaklarını hepsını arastırdım. Adam sıfır alacagı ıcın satıyor.

Benım sadece sıkıntım parasal olarak cok mu verecegım acaba korkusu ama bu temızlıkte kacmaz dıyorum bır yandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulak

Aldıgım ınsan ogretmen 10 yıldır kullanıyor arabasını ve babasından almıs yanı ılk el gıbı kullanılmıs. Boya cızık kaza degısen hıc bır sey yok arabada tramer felan kaza tutanaklarını hepsını arastırdım. Adam sıfır alacagı ıcın satıyor.

Benım sadece sıkıntım parasal olarak cok mu verecegım acaba korkusu ama bu temızlıkte kacmaz dıyorum bır yandan.

Abı 5 daha wer hem yenı kasasını hem dızelını al kazasız boyasız dusuyor acılden ucuza.Araba ısı bı hevesle oldu bıttıye getırılcek bısey degıl.Sızın almak ıstedıgınız aracın zaten 2.el 4D4 versiyonu dizel yani temizini 26 falan rahat en kotu 27 ye buluyorsun hemde orjınal arabalar aynı buldugunuz gıbı.Benzınlıler tutulmuyor.225 TL Mazot = 1300 KM
  • Dizelin derdı cok olur hocam hemde ıkıncı el dızel daha sıkıntılı benzınlıde koy yagı 10000 de tamam. ben aldım arabayı. Cok temız cok begendım. arkadasımda almıstı 26000 e. bu arabalar bu fıyatlara pıyasada gıdıyor saglam cunku. yıllık 5000 km yapıyorum memurum o yuzden dızel dusunmedım. 1,6 vvtı motorun performansına hasta kaldım onuda soylemek ısterım. bugun 300 km yaptım. cok saglam. Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım adama da soledım belkı 1000 fazla verdım ama temız ve her 10 000 de bır servıse bakıma gıden bır araba aldım. İkinci el derya su kadar daha ver sunu ala gırdım ben bı kere sıfır alıodum :D. butcem buydu ve en guzelı cıktı karsıma ,kacırmadım. Herkese cok tesekkr ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulak -- 30 Temmuz 2013; 18:37:09 >
  • Kesinlikle fazla verdim diye dusunmeyin.bir verin iki fazla verin icinizin rahat olacagi arabayi alin.pisman olmazsiniz.o araclarin sagi solu degismis boyalilarini o fiyata satiyorlar. Tekrar ediyorum kesinlikle fazla verdim diye dusunmeyin.hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardes ıcımı rahatlattın dogru soyluyorsun kafam rahat bınıcem.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-sitede-tek-bu-arac-132001869/detay/

düşünürsen benımki modifiyeli dostum ciddi alıcıysan yaparım bişeyler araba sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caylak-üye

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-sitede-tek-bu-arac-132001869/detay/

düşünürsen benımki modifiyeli dostum ciddi alıcıysan yaparım bişeyler araba sorunsuz

senin ilanı göreli çok oldu ama birincisi boya varmı yazmamışsın gıcık oldum aramadım ikincisi modifiye dediğiniz şey arabanın genleriyle oynamadır ondan dolayı da aramadım.

modifiye dedığım karlık ve spoyler var genlerı oynama ne kardeşim

• bı kaç parça boya var
  • arkadaşım senın derdın ne anlamadım galerıcı değilım be ne ıse söyluyorum ben baktırmadan aldım aracı bı kaç boya var dedıler bende boya takıntısı yok sende takıntı varsa boyasız sıfır araç satılıyor bayıde onlara bakabılırsın 3 5 ne farkederkı illa alıcam dersen öprenırım sorun değil bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustMyStyle

quote:

Orijinalden alıntı: pulak

Aldıgım ınsan ogretmen 10 yıldır kullanıyor arabasını ve babasından almıs yanı ılk el gıbı kullanılmıs. Boya cızık kaza degısen hıc bır sey yok arabada tramer felan kaza tutanaklarını hepsını arastırdım. Adam sıfır alacagı ıcın satıyor.

Abı 5 daha wer hem yenı kasasını hem dızelını al kazasız boyasız dusuyor acılden ucuza.Araba ısı bı hevesle oldu bıttıye getırılcek bısey degıl.Sızın almak ıstedıgınız aracın zaten 2.el 4D4 versiyonu dizel yani temizini 26 falan rahat en kotu 27 ye buluyorsun hemde orjınal arabalar aynı buldugunuz gıbı.Benzınlıler tutulmuyor.225 TL Mazot = 1300 KM

benzınlı tutulmuyor demışssın esas dizeli tutulmyor arkadaşım alan memnun değil bu araçlar eski olduunsan dızelın ömrü bitik olur ama benzınlı uzun yıllar kullanırsın bırakın piyasa laflarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: caylak-üye

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyuksel20

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-hb-1.6sol-lpgli-ful-88binde-temiz-sitede-tek-bu-arac-132001869/detay/

senin ilanı göreli çok oldu ama birincisi boya varmı yazmamışsın gıcık oldum aramadım ikincisi modifiye dediğiniz şey arabanın genleriyle oynamadır ondan dolayı da aramadım.

Güzel araç 20-21.000 lira fiyat aralığında satılabilirliği var...

• şehır içimı şehırlerarasımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.