Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA 2000 TERRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Ailemin yeni otomobil alması sebebiyle bu araç bana verildi . Arabadan memnunum fakat 412 bin kmde. Pek teknik bilgiye sahip değilim . Aracı yüksek devirlerde kullansam bir sorun çıkar mı ya da motor elimde mi kalır :D 400 binde daha ne kadar zarar alabilir ki de diyebilirsiniz :D Yorumlarınızı bekliyorum.

Otomobil şu modeldenhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-erdadas-otomotiv-den-sattilik-toyota-corolla-272625173/detay

• 412 bindeyse dikkat etmek lazım.
    Ayrıca ilandaki aracı boyayan boyacı müsveddesinide bir güzel dövmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    Hakikaten araç resmen grinin elli tonu olmuş
  • Teşekkürler
  • Yağını suyunu koy, bakımlarını yaptır zaten araç götürebildiği kadar götürür seni.
    Bu arada ilandaki aracın motoru 1.6 vvt-i değil de bir önceki kasanın 114hp'lik efsane motoru gibi geldi bana.
  • İlandaki araç leş gibi yahu
    Arkadaşımda 400bini geçmiş 91 model Sunny var ona biniliyorsa bu araç bakımı yapıldığı sürece üzmez seni.
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Bendeki de vvt-i değil,1.6 110 hp olması lazım . Teşekkürler cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eşek gibi arabadır, eşek niyetine binebilirsiniz. Efsane kasa corollaların adı var ama bu kasa corollalar daha sağlam bence. Siz yine de yüksek devirde kullanmayın. Marka model farketmez, lpg yüksek devirde kullanıma çok uygun değil. Benzinli olacağını zannetmiyorum :)
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler . Doğru tahmin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhtrkm06

Doğrudur. Bendeki de vvt-i değil,1.6 110 hp olması lazım . Teşekkürler cevap için.

Hocam vvt-i motor zaten 1.6 110hp, yani sizinki de vvt-i.Ama fotoda görünüyor zaten motor kodu 4a-fe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatal_hand

quote:

Orijinalden alıntı: dhtrkm06

Hocam vvt-i motor zaten 1.6 110hp, yani sizinki de vvt-i.Ama fotoda görünüyor zaten motor kodu 4a-fe.

Vvt-i değil hocam. Vvt-i 2000yılında makyajlanan kasayla beraber geldi. Motor gücü aynı ama teknoloji farklı. Vvt-i olmaması daha iyi zaten. İlk çıkan vvt-i ler toyotanın yüz karası motorları. Vvt-i olsa 400bin km leri zor görürdü o motor :)
  • Gerçekten farklı motorlarmış bilgim yoktu bu konuda. Ama galiba sizin ilk çıkan vvt-i dediğiniz motor e120 kasadaki vvt-i değil galiba. Bu kasadaki vvt-i'lar yağ yakıyordu yanılmıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatal_hand -- 12 Şubat 2016; 15:33:57 >
  • Bu araçtaki motor efsane kasa motorla aynıdır.2001-2002 kasalarda vvt- i motora geçildi.2001 modellerinde(çift farlı) ilk çıkanlarda yağ yakma sorunu vardı.yaptıran garantiden yaptırdı.bu arcaın motoruna bir şey olmaz merak etme gittiği yere kadar gitsin bakımlatını zamanında yap yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 12 Şubat 2016; 19:59:16 >
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Konuyla alakası yok da 15 yıllık araç nasıl 22-23 piyasaya sahip oluyor? Ben 8 yıllık dizel aracı km den dolayı 21 e vermeyi düşünüyodum. (Bendeki Araç Accent, Corolla ile kıyas götürnez belki ama yaş farkı bariz sonuçta)

• w0nderkid kullanıcısına yanıt
    Hocam pek bilgim yok da marka değeri farkı olabilir . Mesela apple gibi ,diğer markalara göre daha az düşer fiyatı 2.elde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.