flame x pack diye geçiyor benim aldığım. serviste park sensörünü takdırdım teslim almadan önce. Anahtarsız giriş için parça siparişim verildi. Servisten haber bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 14 Aralık 2024; 19:0:53 > |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (80. sayfa)
-
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın ön arka komplemi kaç paraya maloldu paylaşmanız mümkünmü
şu an normalde kapıyı nasıl açıyorsunuz aracın yanına gelince kapı açılıyormu yoksa düğmeye basarakmı
-
hocam park sensörünü ön arka takım olarak 10.000 e yaptırdım. Anahtarsız giriş uygulaması için parçayı bekliyorum. onu da 15.000 anlaştık. Yanına gidince açılma olmuyor diye biliyorum. Kapının üzerinde buton oluyor. butona dokunduğunuz an açılır. benim bildiğim bu şekilde. Ama montajı yaptırdıktan sonra bilgi veririm tekrar.
-
iyi günlerde kullanın pvc kaplama yaptırdınızmı peki.
kaput ve yan çamurluğa yada seramik kaplama gibi buda kafamı karıştırıyor.
yapılmalımı yapılmamalımı
-
Hocam onlar hediye olarak yapıldı.
Seramik kaplama aracın tamamına
Ön kaput ppf kaplama
camlar film
kauçuk paspas takımı
ben kendim ek olarak 8d paspas aldım. Ürün iç kısmı tamamen kapatıyor.
trendyol.comFEYZA OTO Toyota Corolla Cross 2022-2024 Uyumlu Siyaha Siyah 8d Premium Araca Özel Havuzlu Deri Oto Paspas Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/feyza-oto/toyota-corolla-cross-2022-2024-uyumlu-siyaha-siyah-8d-premium-araca-ozel-havuzlu-deri-oto-paspas-p-750501446ekstra kaput izaltörü almıştım. bugun onunda montajını yaptım. kaput izolatöründe su el işaretini kaldırmışlar alacak olan varsa.
www.hepsiburada.comÖziş Avm Toyota Corolla Cross Kaput Izolatörü (2022 Sonrası) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/ozis-avm-toyota-corolla-cross-kaput-izolatoru-2022-sonrasi-p-HBCV00003JELAT?magaza=%C3%96Z%C4%B0%C5%9EAVMbagaj havuzu aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 14 Aralık 2024; 19:54:43 >
-
bana birtek paspas takımı hediye ettiler siz hangi bayiden aldınız aracı bende üstelesemmi acaba..(
kötü hissettim bizim bayi kar plaza edirnekapının ordaki
-
Ben balıkesir den aldım hocam. Bayi tanıdıktı.
-
anladım bende bir konuşayım servisle bakayım ne koparabileceğiz..
malum araçta yoktu.
-
ne kadar fiyata anlaştınız hocamquote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACKselamlar herkese flame cross için kapora verdik kar plaza ya.
bu ilk sıfır aracımız olacak milenyum gri renk varmış ellerinde..
yapılması gerekenler vs bilgi almak istedim.
kaput filmi ve seramik kaplama gibi.
veya başka yapılması gerekenler.
kurban veya kan akıtmak diğer aklıma gelenler.
teşekkürler herkese.
birde banamı öyle geliyor forum çok donuk
gönüllü paylaşım esası var evet ama
kimse birşey paylaşmak istemiyor gibi.
aracın fiyatı yüksekdikçe insanlarda elit bir seviye çizgisinemi çıkıyor anlayamadım.
belkide bana öyle geldi.
-
1940 a almıştım hocam.
-
flame paketi de liste fiyatının altından bırakmazlar herhalde hocamquote:
Orijinalden alıntı: ecelnico1940 a almıştım hocam.
-
aracı bulmak sıkıntı. Ankara, istanbul gibi şehirlerde belki olabilir.
-
Bu 8D paspas meselesi kişinin zevkine göre değişir elbette eklenen görsellerden hybrid akü havalandırma ızgaralarını vesaire kapattığını görüyorum. Başınız ağrımasın sonra?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X