Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.595
Cevap
88
Favori
189.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7.700 tuttu cam suyunu çıkartınca. PDA yiyor serviste kamera güncellemesi olarak belirtiyorlar

• ömer1244 Ö kullanıcısına yanıt
    TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONUMuammer Yucelyoutube
    Videoyu tek batında çektim, umarım sürçü lisan etmemişimdir. Kafanıza yatmayan, aklınıza takılan ya da bir yanlışım var ise lütfen yorumlara yazın, sorun. #corollahybrid #toyota #corolla #hybrid #corollacrosshybrid #toyotarav4 #corolla2023 #toyotachr #yariscross2023 #corollahatchback
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=dU9p087kTw8
  • perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Pda ön çarpışma önleyici sistemmiş.Bende açık. Bazen kırmızı kırmızı çıkıp uyarıyor. 2 defa geri geri gelirken kendi kendine ani fren yaptı.bilgilendirme için teşekkürler yarın hassasiyet ayarına bakacam.
  • ömer1244 Ö kullanıcısına yanıt

Hayır pcs ön çarpışma sistemi . PDA araba yavaşlatma sistemi açıkladım yukarda.

• perfectstrangers P kullanıcısına yanıt
    Tamam ben ona bakayım kardeşim açık olmayabilir hiç yavaşlatma hissetmedim çünkü
  • bir depoyla en fazla kaç km yaptınız?

• Toyota’dan aranan var mı? Güncelleme geri çağırma için. Beni bugün aradılar bayi arayıp randevu oluşturacakmış. Zaten hem lastik hem bakım için gideceğim.
  • eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Aranan çok var, 2024 Mayıs öncesi alanlarda, arkada Hev yerine HYBRID yazanlarda PDA aktif değildi o aktif oluyor, sırayla arıyorlar ama sıra neye göre bilmiyorum. 2023 model 25 Ocak 2024 çıkışlıydı bizimki, geçen hafta güncelleme yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 18 Ekim 2024; 11:14:23 >
  • Arkadaşlar selamlar. 2021 corolla 1.5 almıştım. 100 bin km devirdim. Şimdi cross hybrid almak istiyorum.

Corolla'daki şikayetlerim yol sesi, trim sesi ve motor sesiydi. Cross'da durumlar nasıl? İçi birebir aynı baktığım kadarıyla. Siz ne düşünürsünüz?
  • woineer W kullanıcısına yanıt
    1.6 corolladan cross a geçeli yaklaşık bir buçuk yıl oldu.
    Motor sesi hızlanmalarda daha fazla sabit hızda ve şehir içinde daha az
    Yol sesi aynı gibi ama rüzgar sesi sanki bir tık daha fazla
    Trimlerde 3 yaşında 40000 kmdeki sedanda ses yoktu ama daha 20000 deki crossta yol biraz bozulsun bir iki yerden ses geliyor

3 yılda 100000 km’yi yoğun olarak şehir içinde yapmadıysanız zaten size hibrit araç uymaz bence
    Ama şehir içinde bu araca 5 lt yaktırmak zor şehir içinde kullanırsanız yakıttan ciddi tasarruf edersiniz
  • woineer W kullanıcısına yanıt
    Sakin kullanıcıysanız, şehiriçi çok km yaparsanız, çok ekonomik, konforlu ve sessiz. Sessizliği şehir içinde %60-70 elektrikli motorla gitmesinden, hızlı kalkışlarda, rampalardan, dip gaz sollama vd yapıldığında birkaç dakika normal Toyota'dan fazla bağırabilir, hybrid olmayan Toyota kullanmadım. Ama yıllık 30-35 bin km sakin kullanımla bitmez, tahminimce çok uzun yol yapıyorsunuz ve 150-160 basmaya alışkınsanız size göre değil, 7-8lt yakar.

Konsol, dashbord, göğüslük vs adı neyse trim sesi gelmiyor, sadece bozuk ve taranmış yolda kapı içinden ufak bir ses geliyor, cam yada hoparlör civarından. Kafaya taksam çözerim, bez bant, izalasyonu vs.

TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU

Bu değerler bahar aylarında böyle, çok sıcak ve çok soğuk havalarda 1lt artar. Ayrıca batarya parasını yani 5-10 yıllık benzin ücretini peşin verdiğinizi, hybrid araçların halen fazla bilinmediğini, 10 yıla kadar garanti uzatılsa da satarken batarya vs bahaneler ile 50-100K daha düşük piyasası olacağını da hesap edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 3 Kasım 2024; 20:23:20 >

• Arkadaşlar merhaba;
    Ocak 2025 döneminde Ötv indirimli Corolla Cross almayı planlıyorum. Ocak ayını beklememin sebebi Ötv istisna limitinin artmasını bekliyorum. Tahminim 2.300.000 civarında olması. Bu noktada 2025 Ocak ayı itibariyle araç temini noktasında sıkıntı yaşar mıyım... Malum araçlar Japonya dan geliyor diye biliyorum.İlave olarak hangi bayileri tercih etmem gerekir. Bolu da yaşıyorum. Araç çekme kotası kapsamında hangi illerle irtibata gecmem gerekir? Tecrübe eden arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparlarsa sevindirim.
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar selamlar herkese Flame x pack bir araç bulduk 2024 ve 25 binde liste fiyatının 161 lira altına sizce alınırmı hatasız ve boyasız beyaz renk fikirlerinize ihtiyacım var

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam. 1780 mi yani, çok fazla en az 80-100K fazla, o fiyata aynı km de Passion bile bulunabilir. Gerçek 2024 model ise önde USB A yerine Type-c çıkışı vardır ve Toyota logosu mavi değildir, tek farkı da kablosuz Android Auto dur. Temiz, bakımlı, kazasız olduktan sonra km ve yıla takılmayın. Zevk ve tercih meselesi, ben 50.000km ye kadar Passion X yada tasarımı hoşuma gidiyorsa ve bagaj hacmi yeterliyse Corolla Cross Passion dan daha dolu ve 300K daha ucuz sıfır CHR Passion düşünürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 9 Aralık 2024; 2:33:47 >

evet 1780 passionlar 1800 üstünde.. malesef

selamlar herkese flame cross için kapora verdik kar plaza ya.

bu ilk sıfır aracımız olacak milenyum gri renk varmış ellerinde..

yapılması gerekenler vs bilgi almak istedim.

kaput filmi ve seramik kaplama gibi.

veya başka yapılması gerekenler.

kurban veya kan akıtmak diğer aklıma gelenler.

teşekkürler herkese.

birde banamı öyle geliyor forum çok donuk

gönüllü paylaşım esası var evet ama

kimse birşey paylaşmak istemiyor gibi.

aracın fiyatı yüksekdikçe insanlarda elit bir seviye çizgisinemi çıkıyor anlayamadım.

belkide bana öyle geldi.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Park sensörü taktırın. Bir de alışkanlık varsa anahtarsız giriş yaptırmanızı tavsiye ederim. 3 hafta oldu bende aracı alalı.

• ecelnico kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sizinki hangi paket.

sensörü serviste mi taktırdınız.

anahtarsız giriş servistemi yapılıyor flamede yanına gelince kapı açılmıyormu?

Benim c200 sehir ici 10-12 uzun yolda 15 yakiyor 170 kmh de 7-8 litre yakit mi hocam :) bedava biniyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.