byd nin zam yapması bence olası değil , zaten 150 bin fazla istiyor algısı oturdu insanlarda.zam yaparsa sizin gibi bir çok insan vazgeçer. ben satıp passion değil de , bu yaşına geldin al kendine bi tane 2 -3 yaşında passion rav4 diyorum ama vergisi falan aklıma gelince vazgeçiyorum :) |
TOYOTA COROLLA CROSS ANA KONU (83. sayfa)
-
-
Aynen hocam da vergisi çok yaaa. Ya birde içi çok geleneksel ya azcık bi değişim ya. O multimedya ekranı bile çok kalın. Bir incelt biraz şöyle içine de önem ver. Az daha yumuşak şeyler. Cam açma tuşları falan gözükmüyor geceleri biraz led ver arabaya. Millet dışardan uydurma mallar almasın. Hele ki kol dayama!! Allah onun cezasını vermesin. Ya o nasıl kol dayama!! Arka yolcu mu koyacak kolunu. Ben ona nasıl uzanayım ya. Yaa azcık teknoloji yahu. İleri geri gitsin yukarı aşağı gidebilsin! Uyuz oluyorum bu huyları yüzünden toyotaya :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim güzel ince uğraştırıcı ve nacizane bilgiler için.
PPf olayını biraz bende araştırdım
'' Mesela yeni bir araç aldığınızda 3 ay geçmeden bu uygulama yapılmamalı. Çünkü yeni bir aracın boyasında ilk 4 ay boyunca gaz çıkışı devam eder ve bu gaz çıkışı durmadan kaplama yapılırsa boyada krater dediğimiz deformasyon görüntüsü oluşur.''
bu ne derece doğru bilemiyorum tabi ama bana mantıklı geldi kararsız kaldım şimdi.
ama istanbul ikametliyim 5 yılın üstünde üzerinde kalmaması gerekiyormuş
ve ön fara uv anlamında film iyi olur dediler.
şanzıman konusundan evet araştırmışsınız.
planet bir dişli ve üstünde bir elektrik motoru var.
klasik cvt kasnak kayış yok
toyota yapmışsa
konniçiva diyesim geliyor hep.
aısın 8 ileri tam otomatik kullanıcısıydım daha önce..
ondan öncede zf 8 ileri tam otomatik tork konvertörlü aracım vardı.
toyota ve hibrit ve bu şanzıman karakteristiği çok farklı gelecek beni neyin beklediği konusunda
en ufak bir fikrim yok.
tek anladığım evrim geçirmem gerektiği
doğal seleksiyon sanırım..)
düzen beni bu norma doğru itti ve toyota kullanıcı kimliği ile buldum kendimi...
50 yaşında değişime açık bir emekli profili çizmeye çalışıyorum.
park sensörü konusunda orjinal ekrana bağlanabilen bir usta önerisi nerden bulunur bu daha
hoş geliyor sanki kulağa yada ekransız ses veren bir modeli seçmek
toyotanın sitesinde kampanyada var lakin plakam çıkmadığı için randevu alamadım..(
-
Bu dedikleriniz doğru , benim anlamadığım toyota safety sense 3.0 her pakette standart, yani PDA falan o kadar iyi çalışıyor ki hayran kalıyorsun . ben seçim yaparken, önce güvenlik donanımları derim, yan hava yastıkları derim , arka süspansiyon derim , toyota okyonus geçip derede boğulan cinsden . ufak detaylara önem verse çok daha fazla satar. tam adaptif ACC en alt pakette bile standart toyota da , çoğu markanın en üst paketlerinde bile yok tam adaptif acc. yarı otonom güvenlik sürüş sistemleri abartmıyorum gerçekten iyi.
-
O özellikleri çok güzel hocam ya. Sürüşü güvenliği süspansiyonu bayılıyorum. Ama azcık da ergonomi yaa. Azcık göze de içerden hitap et ama değil mi? Gece kapı kilidini camı açmak için neden cebelleşiyorum. Şu kapı kolları kilit mekanizması azcık sportif yap yahu. Biraz metalik renk kat arabanın içi zaten siyah yahuu
teşekkürler Maşallah diyelim siyah asil ve ben burdayım bir eda ile duruyor hep
ben aracı cuma teslim alacağım kısmetse.
bu ilk sıfır aracım olacak bayide anahtarı alırken gibi durumlar için arkadaşım bahşiş vermen gerekir dedi
doğrumudur hiç bilemiyorum bu prosedürleri
yanımda para bulundurayım diyorum
-
Selamlar
ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ediyorum
ben de dizel üniteden buraya geçtim sanırım kolay kolay rahatsız olmam
öyle üst sınıf beklentilerimde yok zaten.
oracal ve endura markası daha çok duyduklarım
aracı kapalı garajda muhafaza ediyorum zaten.
ziebartda alt zift kaplama yaptırmıştım davlumbazları dahi sökerek uygulama yapmışlardı
ekstra ağırlık oluyordu fakat uygulama sonrası araç daha sessizdi.
bu aracın motoru ve şanzımanı için büyük beklentiler içinde değilim..)
hatta sorunsuz götürsün az yaksın bana yeterde artar bir tarzı bir felsefe ile toyota dünyasına girmek istedim.
umarım yanılmam
-
evet bahşiş bekliyor anahtarı veren arkadaş, hatta benzin alırken ben pompacı arkadaşa da veririm , paspas seti, yangın tüpü , yardım çantasını koymazlarsa isteyin vermeleri lazım. ben bagaj havuzu da istemiştim onu vermediler :) parasıyla almıştım servisten , 2021 yılında skoda kamiq almıştım sıfır .hiç bir şey vermemişler di . araba bulunurluğu az olduğu için itiraz etmemiştim :(
-
Aralıkta flame paketi 1900 anlaştık biz peşin
siz taksitle almışsınız
güzel valla..)
tam hibrit c suv sanırım ortak paydamız...)
-
hondası olan arkadaşım ısrarla abi byd şöyle iyi böyle huylu deyip duruyor alabilirsin lakin
kendisi için honda crv bakıyor..)
-
tamamdır teşekkür ederim para bulundurayım yanımda.
sizinde motor kaputunun içinde izalatör yokmu..?
-
Yok , dışarıdan alıp taktırmak lazım, ama ilk önce anahtarsız giriş ve otomatik bagaj sistemlerini yaptiricam ben, sonkar ikisini de yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak ayında araç karaborsa olduğundan bayiler insanlaeın yüzüne bile bakmıyorlardı, ister al ister alma hergün 50 kişi sıraya giriyor kapora veriyor havsındaydılar. Paspası bırakın, yangın tüpü yada trafik seti bile verilmedi çoğu kişiye, sadece sürekli kaynamaktan zehir gibi olmuş demli çay yada Türk kahvesi tek ikramlarıydı. Bunlardan biri olmadan bahşiş vermeyin bence, siz bilirsiniz.
Test aracı olan kaput izalatörü Passion X ile Flame X paket arasında motor sesi yalıtımı ile ilgili bir fark görmedim, çok da dikkat etmedim. Orijinali sanırım biraz daha kalın malzemedir ama tahminen 4-5 bin fiyatı vardır. Aşağıdaki üründe son parti ürünlerde anlamsız ve tuhaf 👍 işaretini kaldırmışlar sanırım, alıcı yorumlarında öyle görünüyor.
https://app.hb.biz/90qx6WXtS4SK
Umarım bu arkadaş gibi olumlu bir değişim ve deneyim yaşarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 19 Aralık 2024; 18:21:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunların çoğu Toyota Türkiye disribütörü Abdul Latif Jameel'in seçimi ve suçu hocam. Avrupa Corolla Cross donanımlarında, bizdeki 2024 C-HR ler gibi 360° kamera, tam otomatik park, JBL ses sistemi, kayar kolçak var. 2020 Corolla HB tam otomatik park ile geldi, fazla satamayınca fiyat düşürmek için 2023 modelinde bunun gibi birkaç donanımı ve full paket dahil park sensörünü bile çıkardılar.
Sanırım yine 2024 C-HR üst paketlere Avrupa Corolla Crosslarda olan dahili navgasyon gelmiş. Bizde Navigasyon gibi BTK engellese de My Toyota uygulaması var, uzaktan araç çalıştırma, klima/kalorifer çalıştırma, kapı açma vs var. Tesla ve Togg da uygulama desteğine izin veriliyorsa tüm markalarda verilmesi gerekir, Volkswagen ve Audi'de de uygulama kullanılamıyor.
https://easycars.jp/product/toyota-genuine-slide-type-armrest-for-corolla-cross-2021/?fbclid=IwAR1qJ4mYbZpjdmPDRSHMDlh7o2Y3rn48J-Wh1gXTqeJBjOxTf3gWNLI_e9s
Buradan bir arkadaş Japonya'dan, orijinal kolçak almıştı. Aliexpress'te satılanlarda fena değildi, çok alan olmuştu 30 Euro gümrük sınırı gelmeden önce. Kumaş koltuğa deri kolçak yakışmaz diye almamıştım, çok uzun yol yapmadığımızdan fazla aramadık kayar kolçak olayını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 19 Aralık 2024; 3:11:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben aldım hocam kayar kolçak canımı çok sıktı kol dayama ama çıkıyor bi oturtamadım ya🤦🏻♂️
Selamlar
ben türk kahvesi ikramı aldım hemde 2 kere..
toyota kar plaza aldığım bayi
Mert bey ve özellikle
sigortadan Kübra hanım çok konuksever davrandılar
toyota cı olmam için
paspasda alabildim yangıntüpü ve ilkyardım setinini yanında.
sabahta poğaca ve simitde vardı kahvaltıda.
sanki ben bahşiş vermeliyim gibi geldi bana..)
ne dersiniz.
-
Bence de, hak etmişler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar
ben türk kahvesi ikramı aldım hemde 2 kere..
toyota kar plaza aldığım bayi
Mert bey ve özellikle
sigortadan Kübra hanım çok konuksever davrandılar
toyota cı olmam için
paspasda alabildim yangıntüpü ve ilkyardım setinini yanında.
sabahta poğaca ve simitde vardı kahvaltıda.
sanki ben bahşiş vermeliyim gibi geldi bana..)
ne dersiniz.
bu arkadaşda peugeotdan geçmiş ve dizel bir üniteden hemde.
benimde önceki aracım peugeot du..)
alışmaya ve keyif almaya çalışacağım özetle
ızdırap yerine
başarabilirmiyim göreceğim umarım herşey iyi gider.
sizdeki durumlar nasıl eğlencelimi?
-
banada öyle geldi 40 yıllık vefa vs derken ahbap olacağız kar plaza ile..)
-
istekler hiyerarşiside bir son yok biliyormusun hep daha fazlası
bir dur diyebilme aralığı yakalamak ise büyük bir dinginlik.
ve arınma
tabi zaman teknoloji ve imkanlar bu işe yön ve ivme vermekte.
hibritle başlayan elektrik çağı gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X