Şimdi Ara

Toyota Corolla elektrikli kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toyota corollanın elektrıklisini Alıp kullanan varmı arkadaşlar kaç liradır.özellikleri kullanımı nasıldır?tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• onundamı elektriklisini çıkardılar
  • Sıfır fiyatı yaklaşık 150.000 civarinda olduğu için fazla bir kullanıcı kitlesi olduğunu zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O araç TOYOTA COROLLA DEĞIL!!!!!!! Adamlar corollanın dışını alıp motorunu, biraz da yürüyen akşamını değiştirip kendi marka araçları olarak satıyorlar(DMA- Derindere motorlu araçlar)

Yani aracı TOYOTA MOTOR COMPANY üretmiyor!!! COROLLANIN elektrikli modeli şu anda yok. En erken 2020 yılında bir toyota corolla modelinin motoru hibrit olacak(benzin+elektrik). Yani o da 100%100 elektrikli değil.

• 42.900 euro eski kasa malum sitede.
    O da sanırım 118 bin gibi bir şey yapıyor.
    Taksici olsam 110 bine bıraksa alırdım.

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Ben dma'nın elektrikli corollasını satın aldım. Araçla ilgili genel intibam olumlu. Ozellikle de menzil hususunda, tek dolumluk şarzla araçta 4 yolcu ve full bagaj yüküyle 260 kilometre yol gidebildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabahlik77

Ben dma'nın elektrikli corollasını satın aldım. Araçla ilgili genel intibam olumlu. Ozellikle de menzil hususunda, tek dolumluk şarzla araçta 4 yolcu ve full bagaj yüküyle 260 kilometre yol gidebildim.

teşvik hibe için yapmamışlarmı hakikaten alıp kullanılabilen seri üretilen bir şey mi yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul zeytinburnu'ndaki derindere elektrikli araçlar satış ofisinde test sürüşü yaptırıyorlar. Merak eden arkadaşlara test sürüşü yapmalarını öneririm.
  • Geçen sabah caddede park halindken gördüm, ızgarada ve bazı yerlerde yeşil stickerlar vardı. Bir baktım Elektrikli Corolla. Ama bunlar DMA'nın elektriğe çevirdiği araçlar. Yani motor ve aksamlarla oynanıyor biraz. Geri kalan yerler Corolla zaten. Aslında yakıt tüketimine falan bakmak lazım. Alacaklar düşünebilir fiyat uygun olursa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.